Sada je: 23 ruj 2026, 12:15.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

) u Tezenisu. Ima ljepših za cure nego za dečke a cijena je uglavnom 75 kn za donji i isto toliko za gornji dio.

) gornji dio s kapuljačom 
). Doduse, predugacko joj je ali sam dala kratiti, i s tim me kosta jeftinije od nekih drugih donjih dijelova.

JiA je napisao/la:sad sam navratila u oviese

Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila. 

HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128
ja sam zadnja dva-tri puta jako razocarana i bas sam komentrala kako su mi djeca trenutno u fazi da su prerasli tu lijepu robicu do 128, a nisu jos tako veliki da se oblace ko pravi tinejdzeri, jer robica u HM za vece nije za djecu 8-10 vec za one od 13 pa nadalje......mislim na stil, ne na velicine 

HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.

punky je napisao/la:u h&m je najbolje ići u tjednu... nadam se da ću nešto i kupiti....

Evo mi smo ovaj vikend otišli do H&M i od svega sam mu kupila sam jednu jaknicu 8-10 ta mi je famozna ma predivna, topla super super, od donjih dijelova trenirki O bodova..na kraju sam mu u povratku kupila u Rosesu Nike trenirku a najviše smo zbog trenirkica i išli jer mu je sve premalo...HM naglo prestaje biti atraktivan kad ti dijete preraste veličinu 128. Ja se uopće ne sjećam kad sam zadnji put starijem nešto tamo kupila.
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.