Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
04 lis 2011, 18:04
Bea, a mozes ti dizati knjigu s njihovom iskaznicom.
04 lis 2011, 18:19
patkica je napisao/la:Bea, a mozes ti dizati knjigu s njihovom iskaznicom.
pa da.
ja to pak nerado radim, ali ako je frka, mogu.
no to nema veze s knjiznicama nego sa snahama. mislim, jednog ce mi dana biti zahvalne za to sto nisam ja njihove zadatke obavljala
04 lis 2011, 19:10
mijenjao dječje posudbe s njihovim iskaznicama
Ja sam dizala prije na svoju!
04 lis 2011, 21:34
beammama je napisao/la:mijenjao dječje posudbe s njihovim iskaznicama
Ja sam dizala prije na svoju!
Ma htjela sam ti time reci isto sto i patka, da i dalje mozes dizati s njihovim iskaznicama! Jer si nabrajala zasto ti je bilo vaznoda dizes na svoju njihove knjige.
05 lis 2011, 10:15
Nisam ni znala da postoje ogranicenja. Nisam ih ni dozivjela moram priznati ali mozda i zato sto smo stalni gosti knjiznice pa nas knjiznicari dobro znaju. Svaka cura ima svoju iskaznicu i znamo prebacivati knjige s jedne iskaznice na drugu gdje ostane mjesta.
Sto se clanarine tice ovaj mjesec su mi dvije istekle i obje sam platila 50 kn.
05 lis 2011, 13:50
Adorabla je napisao/la:Sto se clanarine tice ovaj mjesec su mi dvije istekle i obje sam platila 50 kn.
Znači 50x2=100 kuna
05 lis 2011, 14:31
da, 100 kuna sam platila., 50 za moju clanarinu i 50 za clanarinu starije ceri.
Medjutim ili sam ja senilna ili se clanarina ne placa svaku godinu. Meni se nekako cini da prodje puno vise od jedne godine izmedju clanarina.
05 lis 2011, 14:34
plaća, plaća, samo nisu jako strogi u smislu da ako vide da ti članarina ističe za 2 dana ipak ti posude knjige, ne traže da produžiš članarinu prvo.
05 lis 2011, 14:35

Ne znam, kazem meni se cini da prodje puno vise od godinu dana. Ne dan, dva nego i dva tri mjeseca
05 lis 2011, 14:55
Adorabla je napisao/la::dunno Ne znam, kazem meni se cini da prodje puno vise od godinu dana. Ne dan, dva nego i dva tri mjeseca

Pa ako ja sada ne odem produžiti, proći će i više, ali čim hoću posuditi podsjete me na članarinu.

Ili ja uvijek nalećem na jako ažurne tete koje nemaju pametnijeg posla od ubiranja love.
05 lis 2011, 14:59
Adorabla je napisao/la::dunno Ne znam, kazem meni se cini da prodje puno vise od godinu dana. Ne dan, dva nego i dva tri mjeseca

Da, meni se zadnji dvije tri godine čini ko da sam cijelu jednu preskočila

.
Al bit će da mi se samo čini

!
05 lis 2011, 15:22
ja sam mislila da ima neki popust u 10 mj. ?
05 lis 2011, 15:27

možda zato što se produžuje od onog dana kad ju platiš
06 lis 2011, 17:03
nes vjerovati ali svaka tri tjedna smo u knjiznici tak da to otpada

Imam srecu da je barem jedno dijete zaludjeno citanjem pa se slepam uz njega
17 lis 2011, 12:37
da ne otvaram novu temu, pitam tu:
gdje na području Novog Zagreba postoje podružnice KGZ-a sa dječjim odjelom?
17 lis 2011, 12:43
Savski Gaj, Dugave, Sloboština
17 lis 2011, 12:48
hvala