Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
19 ruj 2012, 17:54
držim ih u ugradbenom ormaru, pobacane jedna na drugu ili jedna pored druge he
a imam ih oko 4, ljetnu, zimsku, nešto između i neku bzvz
20 ruj 2012, 09:13
Rimaithor je napisao/la:ja sam sad krenula pobrojat i ne znam koliko ih zapravo imam

definitivno previše jer nosim zapravo 3-4 najdraže.
J&A pa kaj se i torbe za teretanu broje?

Ak' imaš viška proslijedi, pogotovo koju veću. ili da se dogovorim s tm-om da ti popali koju, s obzirom da ne znaš koliko ih imaš nećeš ni skužit da ti fale

Ja sam totalno tanka s torbama.
20 ruj 2012, 09:28
Melita, ma ti sugirno teško nađeš torbu koja ti se sviđa, pa kad je se dočepaš nosiš je dok se ne raspadne
Koliko ih je normalno imati?
pa meni za sve vrijedi pravilo da ako godinu dana ne obučem, nosim, ne treba mi izgleda..pa proslijedim nekome kome dobro dođe.
Imam ih 6, 8 ako ćemo i ove sportske za teretanu brojat.
Jedna od tih 6 stara je nekih 30 ak godina..maznula sma je teti davnih dana jer mi je baš posebna.
I ta je jedina od prave kože, normalno...di bi preživjela inače sve te godine.
20 ruj 2012, 09:32
na dnu ormara.zajedno sa malim ruksacim i pokojom sportskom torbom
20 ruj 2012, 09:54
i meni trenutno stoje na dnu ormara, ali nije mi to dobro rješenja, sve su zgužvane i teško mi je doći do njih
20 ruj 2012, 10:25
Melita, ma ti sugirno teško nađeš torbu koja ti se sviđa, pa kad je se dočepaš nosiš je dok se ne raspadne
Hehe, prošlu sam zamijenila kad su mi kolegice u firmi diskretno napomenule da više nema smisla da se s njom pojavljujem na javnim mjestima. Ipak, voljela bih sad opet jednu lijepu, novu, od fine kože ...

Meni bi dobro došao savjetnik za torbe jer sam vrlo nesigurna u odabiru.
20 ruj 2012, 10:37
pa bome je i zajeb kad imaš samo jednu, jer trebala bi, kao, pasati uz sve.
Što ti znači da si nesigurna u odabiru?!
Znaš sigurno voliš li male ili velike, koji stil i koliko ti muke ili olakšanja predstavljaju pretinci.
Ja bez njih ne mogu jer se ne snalazim inače u torbi.
ko sport Billy i njegov super sack sam...šta sve neću u njoj nać
al ono, uvijek mi nešto može zatrebati, nikad ne znaš
20 ruj 2012, 10:38
lara.b je napisao/la:Melita, ma ti sugirno teško nađeš torbu koja ti se sviđa, pa kad je se dočepaš nosiš je dok se ne raspadne
Ovako ja

Imam tri: jednu zimsku, jednu ljetnu i jednu crvenu za uz crvene patike

I imam jednu malu crnu za "fine prilike".
20 ruj 2012, 10:41
evo ideje:
20 ruj 2012, 10:45
Melita, i ja se najčešće uhvatim i nosim jednu torbu, sada u zadnje vrijeme mijenjam dvije a ostale baš rijetko uzmem.
Ta torba mora biti univerzalna da paše na sve. Meni su najdraže boje konjak, siva i crna.
I ovo mi je najdraža marka torbi pa evo par koje mi se sviđaju sa njihovog weba:

20 ruj 2012, 10:54
melita je napisao/la:Melita, ma ti sugirno teško nađeš torbu koja ti se sviđa, pa kad je se dočepaš nosiš je dok se ne raspadne
ja uvijek nosim dok se ne raspadne
tak da nemam problem sa spremanjem, kad se raspadne, kupujem novu, staru bacam.
imam ih 4: ljetnu, zimsku, malu crnu svečaniju, i malu sportsku za brzinski do dućana/parka.
a boje su poprilično dosadne, i uvijek prema torbi i cipelama kupujem i kombiniram odjeću (umjesto obrnuto). iz vaših priča o desecima torbi koje ispadaju iz ormara vidim koliko na taj način uštedim i odmah mi je lakše
ali da si mogu priuštiti, imala bih posebnu garderobu za torbe, volim ih kupovati više nego cipele ili bilo što drugo (zato jer uvijek mogu naći odgovarajuću veličinu, što se ne može reći za garderobu

)
20 ruj 2012, 10:59
folne je napisao/la:evo ideje:

eee folne..
to ja imam doma, samo bez ovih sa strana.
Za sad ničem ne koristi, nemam ga gdje objesiti.
Imam kao u planu, ali dok to dođe na red..
Barbi, ti si klasičnjak (kad su torbe u pitanju)
Lijepa mi je samo prva.
20 ruj 2012, 11:04
Meni se naravno sve tri sviđaju, posebno posljednja jer imam skoro istu takvu ali crnu

Ima u MANI visećih vješalica za odlaganje,
druga stranica kataloga, po 24,99kn pa tko ima mjesta u ormaru...
20 ruj 2012, 11:35
Lara, ovako kao Barbi, uvijek gledam da bude univerzalna i da mi paše na sve, al kad krenem u potragu onda mi se čini da je ova prevelika za moj stas pa je neka druga prekruta pa treća možda nije i za balerinke i za sportske cipele ... uf!
20 ruj 2012, 11:52
Lara, jesam, u torbicama sam više klasičar jer volim univerzalnost.
Doduše, uopće me ne smeta uz trenerku i tenisice uzeti finu kožnu torbu pod parolom da dobra torba na sve paše.
20 ruj 2012, 12:36
Ja ih imam sigurno 15-ak.

Sve ručni radovi, ništa klasičnog. I jednako tako neklasično ima ih na sve strane.
20 ruj 2012, 14:03
ja svoje torbe drzim u starim jastucnicama na dvejma policama u ormaru. operem ih prije spremanja, ocistim, nakremam nekom neutralnom kremom i onda su tako fiine kad se izvade.
inace, ja imam sezonske torbe. ljetne, prijelazne i zimske. za svaku sezonu imam jedno svakodnevnu, pa vise sportskih i elegantne. u svakodnevnom zivotu uopce ne volim mijenjati torbe jer mi je tlaka prebacivati stvari iz jedne u drugu. u principu su u bojama koje mi pasu na sve cipele pa je to izvedivo.
20 ruj 2012, 14:12
cime ih nakremas Trini??
20 ruj 2012, 14:17
ili s nivea soft kremom ili s jednim bademovim mlijekom za tijelo s kojim MM maze nasu spinalis stolicu.
20 ruj 2012, 14:22
I nisu masne nakon toga?
20 ruj 2012, 14:29
namazem, ostavim jedno 15 min do pola sata da odstoji, prebrisem suhom mekanom krpom. ove dvije koje sam navela su vise hidratantne, tako da torbe dobiju onak fini sjaj a nisu masne (NE OBICNA NIVEA, nego ona u bijeloj kutijici).
21 ruj 2012, 10:28
Trini je napisao/la: operem ih prije spremanja, ocistim, nakremam nekom neutralnom kremom i onda su tako fiine kad se izvade.

ovo i ja radim.
Ostavim možda duže od 15 min., ovisi čega se primim u međuvremenu.
barbi, melita, volim i imat koju klasičnu, ono, da ide uz sve.
Onu žutu koju sam stavila na onom topicu o žutim torbama, još uvijek sanjam.
baš bi mi sjela sad na jesen