Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
31 srp 2013, 11:31
Vidim, ljubomorne se jer me mladi pandur gledao u oči.
pa nisi rekla da je bio mlad
Mada sumnjam da je on to uočio
zbunila si ga, eto
31 srp 2013, 11:34
Da vidi se ako ti se netko bas totalno unese u facu
31 srp 2013, 11:36
U Njemačkoj su doživotne vozačke do sad bile, kod nas je mislimdo 65. ali se onda bez liječničkog može (trenutno) produžiti (mojasveki to obavilaima pola godine). Moj deda u Njemačkoj ima preko 90g i još uvijek mu važi dozvola i da hoće mogao bi sjesti za volan i voziti, do prije par g je čak i vozio...

I jedino ako ga netko prijavi ili nekaj napravi bi mogao ostati bez vozačke... Evo sad srećom već nekoliko godina ne vozi...
01 kol 2013, 08:18
pa nisam, mirbi, zabrijala, to je sve sasvim moguće

I ako netko nije dovoljno savjestan, nego ide po onnoj "mogu ja to" i "neće se meni ništa..." :eto ti sranja
01 kol 2013, 08:48
Takvih s malim dioptrijama koji ne žele nositi naočale ima ohoho. Na koncu ispada da smo mi ćoravi koji i tako ne možemo bez leća ili naočala 3x savjesniji jer bez pomagala ne funkcioniramo pa ih nosimo uvijek
18 srp 2014, 13:41
Bliži mi se vrijeme, pa me zanima ima li kakvih novih saznanja i friških iskustava na ovu temu.
Znači, produženje vozačke - ograničenje zbog naočala
18 srp 2014, 23:50
Mm produživao prije par mjeseci. Išao u medicinu rada mislim, priznali mu pregled koji je radio na nedavnom sistematskom, ne sjećam se jel još dodatno što kod njih radio, dobio potvrdu i s time išao produžiti.
31 srp 2014, 22:20
Ima lj tko svjeza iskustva s lijecnickim za produzenje vozacke zbog vida?
01 kol 2014, 08:48
VIPmama je napisao/la:Ima lj tko svjeza iskustva s lijecnickim za produzenje vozacke zbog vida?
zar nije bilo da moras na kompletan pregled
01 kol 2014, 09:39
Pa razlicito nalazim po netu
A ako je tak stvarno je bezibrazluk

er
01 kol 2014, 15:14
VIPmama je napisao/la:Pa razlicito nalazim po netu
A ako je tak stvarno je bezibrazluk

er
Mislim da to ovisi od toga gdje odeš.
Ja sam svaki puta radila samo okulistu, svakih 10 godina. Zadnji puta 2010.
Tamo ona Šarengradska ...
01 kol 2014, 15:17

vidim da niste bas u tijeku

i ja sam uvijek, sve do prije ca 2 godine, radila SAMO pregled okuliste. a onda sam dosla i

sve ispocetka, psihotest, pa potvrda od obiteljskog liecnika, ma, cuda. poanta, da ti uzmu novce

begam, jer cu se odmah opet iznervirati

btw. pisalo se o tome ovdje

evo, dala sam si truda
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=44&t=72756&p=3113191&hilit=vozacka#p3113191
04 stu 2014, 13:32

tko je zadnji radio produljenje?
je li stvarno cijena pregleda 420 kn?
04 stu 2014, 14:59
Ja sam radila.
Samo očni. Nije 420, moram se sjetitt, mislim oko 250.
Jedina razlika je što treba ova potvrda obiteljskog doka, al to oni već znaju i pišu po defaultu.
04 stu 2014, 21:02
Hm.. Danas sam zvala sve medicine rada i cijena koju si mi rekli je 420 kn. Cak okulisticki i imam od ljeta i rekli su mi super, donesite, ali i dalje je ista cijena.
Gdje da dobijem za 250
04 stu 2014, 23:02
I ja sam plaćala oko 400kn iako mi je trebalo samo vid provjeriti -a šta je najgore ni vid mi nisu provjerili, ovako je to izgledalo:
-stavite naočale i pročitajte šta piše na onoj tabli!
-ja pročitala
-uredu, možete ići...
-ja kažem kad već plaćam pregled 400kn provjerite mi dioptriju
- ne, nas to ne zanima, nama je bitno da vidite sa svojim naočalama!
Šta reći...

vrhunski bezobrazluk