Sada je: 25 tra 2026, 19:09.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

mrs. eastwood je napisao/la:meni isto ne zvuči dobro ideja tog busa. koliko mu treba da dođe od savskog mosta?
ispadne cijeli dan, ali, isli na bus koji je trabao krenuti u 10, ali nije, nego tek oko 10.10, a stigli tamo u 10.55,
upravo pogledala poruke koje slala mm-u da provjerim vrijee. Klinci su u stvarivise zastajali nego ja
eh, onda smo oko 13h naravno morali jesti pa bili na rucku, pridruzili se 'rvatima koji pojeli neznam koliko tisuca mitbolsa
, popila kavu...pa se vratili u trgovinu. Realno smo bili nekih 3 sata u ducanu, ali, rastegne se na cijeli dan. Ipak je to Ikea, treba to sve obici, na nekim se odjelima nisam ni zadravala. Sto se kartice tice, ja sam jos prije vise od mjesec dana na mail dobila info od austr.ikee pa sam se odmah registrirala na hrv.family i prekjucer u rob.kuci preuzela novu karticu, nije bilo nikoga. No, u restoranu smo bili prije toga i zena mi je uzela austr.karicu i rekla da mi i s njom vrijedi popust
dobila kavudzaba

mrs. eastwood je napisao/la:Sanika je napisao/la:Evo jesu li vam ikada u HM-u zasmetali? Niste ih vjerojatno ni primijetili ...
Ahh, daleko smo mi još od svega, daleko..
u HM na cvjetnom na dječjem odjelu na ulazu stoji naljepnica da ne smiješ ući sa dječjim kolicima. da daleko smo
nisu me sterali van 

gold dust je napisao/la:meni je registracija na ikea family prošla glatko, bez ikakvih problema. sad se još treba dočepati ikee![]()
kakva je kvaliteta ikeinih kuhinja, tko ima?
a gledam, između ostalog, i posteljinu, ima baš lijepih dezena, i razočarana sam malim dimenzijama jastučnica jer bih za njih morala kupiti i ikeine male jastuke. ne znam zašto sam se nadala da će na naše tržište izbaciti veće.

Sanika je napisao/la:Ina66 je napisao/la:zar nije ovo malo licemjerno - mali psi mogu, ali doge![]()
slažem se, nije lijepo od mene
no ja s dogom npr nebi baš šetala po dućanima
s manjim psom ne vidim problem
ipak je razlika
ahh, neću više. sve mi je jasno
Evo jesu li vam ikada u HM-u zasmetali? Niste ih vjerojatno ni primijetili ...
Al ja osobno imam neku odbojnost da udjem s psom u trgovinu osim ako nije na socijalizaciji jer mi je to u istom rangu kao da udjem u trgovinu sa sendvicem ili sladoledom 
Diami je napisao/la:Cure ima tko kuhinju od ikee? Kak to šljaka, imaju sve fronte odmah na raspolaganju ili ako ne koliko se čeka? Neću doduše ovdje kupovati u našoj, nego u Minhenskoj, ali me zanima kako to šljaka.
I onda živčana odem doma 
Barbi je napisao/la:Ma nisu, meni navlake za poplun pašu na sve poplune doma a imamo Odejine i Billerbeck poplune.

Barbi je napisao/la:Moji su popluni valjda 150 širine jer nema lufta deset centimetara.

ivana7997 je napisao/la:isto s poplunima, nisam dosad ni kuzila visak centimetara
tako da za nas kupujem duplo, jastucnice nisu moja dimenzija, tj.dimenzije mojih jastuka, ali vec imamgrif pa ih nekak zafrcem
ugl, sad opet skicnula, imaju nove dezene, divne su 
Još nisam bila u IKEI ZG. Prvo godišnji pa se vratila bolesna ....
Baš sam se veselila, jako jako, jako ...
I onda razočarenje ...
U IKEA Hrvatska se ne može s kućnim ljubimcem, točnije psom.
Jer su Hrvati tako tražili.
Tužno i jadno.
U svaku IKEU u kojoj sam do sada bila, a bila sam u bar 5 različitih, psi su dobro došli ... osim u našu…
Tada nisam imala psa, sad imam. Nikada mi niti jedan pas u IKEI nije zasmetao, nikada.
medo14 je napisao/la:Još nisam bila u IKEI ZG. Prvo godišnji pa se vratila bolesna ....
Baš sam se veselila, jako jako, jako ...
I onda razočarenje ...
U IKEA Hrvatska se ne može s kućnim ljubimcem, točnije psom.
Jer su Hrvati tako tražili.
Tužno i jadno.
U svaku IKEU u kojoj sam do sada bila, a bila sam u bar 5 različitih, psi su dobro došli ... osim u našu…
Tada nisam imala psa, sad imam. Nikada mi niti jedan pas u IKEI nije zasmetao, nikada.
baš sami išla onako nabrzake pogledati u kojim zemljama na kojim lokacijama su dozvoljeni kućni ljubimci u Ikei
i situacija nije baš takkva da su Hrvati mrzitelji psa a vani svi vole peseke![]()
koliko sam skužila, svaka lokacija Ikee određuje zasebno za sebe jel mogu ili ne mogu kućni ljubimci
pa imaš da u Njemačkoj ne smiju ući, a u Austriji, Švicarskoj, Japanu u nekim gradovima Ikee smiju ući na nekim ne.
na nekima smiju ući psi samo ako su u torbi za pse, a negdje u torbi i na uzici.
to pitanje oko toga da li smiju kućni ljubimci u Ikeu ili ne je na web stranicama navedeno za svaku državu i ovisi od politike svake Ikee zasebno, čak nije jedinstven stav na niou države nego popišu gradove gdje smiju a gdje nije dozvoljeno.
Zanimljivo istraživanje![]()
mene bi smetalo da psi na uzici šetaju po Ikei, jer puno proizvoda koje direktno uzimaš su u visini psećeg zapišavanja i stalno bi mislila jel označio teritorij ili nije

, staviti link ovamo da si ja to izračunam. nijedne druge nam ne pašu jer su preniske. cokli ili sokli, tako se to nekako zove, jelda?
thalia je napisao/la:jel mi može netko naći kako se na hrvatskom (ili bilo gdje) zove ona zaštita za kuhinjske omariće (donje) da se ne vide nogice od omarića, staviti link ovamo da si ja to izračunam. nijedne druge nam ne pašu jer su preniske. cokli ili sokli, tako se to nekako zove, jelda?
ne znam naći na webu

pa se nisu mogla otvarati njezina vrataNatrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.