Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

29 stu 2012, 14:06

skopirao mi je, sad imam uduplo :zub

30 stu 2012, 00:19

Ako sam dobro pohvatala mm-a, jedini način da ne budu duplo je da sve slike prebaciš na komp preko itunesa, pa ih onda vraćaš u albume kamo koju želiš. Ovako preko add to ih samo podupla, a ako izbrišeš original izbriše i u albumu.

20 pro 2012, 12:08

Pomoć :zub

Spojila sam se 17.12. doma na laptop, na Itunse nakon jako dugo vremena :plavusa i od tada mi je mob poludio. Pamti samo podatke do 17.12. ne vidim ni propuštene ni odlazne ni dolazne pozive od tada. Poruke vidim. Ne šalje nit ne prima e-mailove :zub

31 pro 2012, 19:47

nemam pojma kaj se meni dogodilo, spojila sam punjenje, ne puni se (niti se čuje onaj zvuk kad ga prištekaš punit), samo stoji baterija na crvenom i ima dva znakića, munju i kabel... valjda.
krepao. Jel stvar u kablu ili..? nemam nikog s iphonoemo u blizini da probam

02 sij 2013, 19:43

Ako inace skidate app bez itunesa, pitate se kako ih prebaciti u itunse?

http://gigaom.com/apple/transfer-applications-from-iphone-to-itunes/

02 sij 2013, 21:35

Ja ih skuzila tek toliko da sam si albume glazbene s pc-a prebacila, ostalo plačem od muke jer ne kuzim nist aaaaaaa

Nego ima li kakav brzi način scrollanja osim pomicanja prstom?
Recimo predugo mi traje dok dodem do dna mib stranice

16 sij 2013, 00:38

Ima Vipka, al ne znam točno koji je :lol Meni se dogodi slučajno da taknem nešto i ode na početak ili kraj samo :lol

16 sij 2013, 08:20

dodirnes sam vrh displaya, status bar, gdje su ti vrijeme i mreza :dada

16 sij 2013, 13:29

probat ću :)

17 sij 2013, 12:14

probala, Šnito, to je za povratak gore :kiss a za spustit se?

Pače, tak i ja, nešto napravim slučajno pa se čudim :lol

27 sij 2013, 10:44

Da li netko zna zasto neke aplikacije stoje i u postavkama, a neke ne?
Imam fotki aplikaciju i zabunom sam zabranila pristup albumu pa ne mogu nista uploadati. Kaze da u postavkama promijenim, a posto sama aplikacija postavke nema, valjda misle na postavke telefona, a tu nema fotki aplikacije.

27 sij 2013, 14:22

Mala Bornica je napisao/la:Da li netko zna zasto neke aplikacije stoje i u postavkama, a neke ne?
Imam fotki aplikaciju i zabunom sam zabranila pristup albumu pa ne mogu nista uploadati. Kaze da u postavkama promijenim, a posto sama aplikacija postavke nema, valjda misle na postavke telefona, a tu nema fotki aplikacije.

A da pobrišeš aplikaciju pa ju ponovo skineš?

27 sij 2013, 14:26

Jesam vec, ali nije upalilo, zapamtio je postavke pod mojim korisnickim imenom.

11 tra 2013, 21:39

pomalo off topic - zadnjih nekoliko dana ne mogu nista osim citati facebook na ipadu. aplikacija radi, ali kada idem na FB preko safaria i kad klikam na obavijesti, recimo, ne mogu nista otvoriti, niti komentirati.
resetirala sam, gasila, palila, sve redom. nula bodova.
enibadi?

13 tra 2013, 16:47

Ne znam
Nego, dosla sam pohvaliti izvrsne aplikacije od firme My first app - nema sta nema :up

06 svi 2013, 08:57

nadicab je napisao/la:mene vec neko vrijeme zeza home tipka, pa sam probala ovo

http://www.idownloadblog.com/2011/12/22/recalibrate-home-button-responsive/

Evo i ja postala vlasnica starog iphona 3,ustvari nasljednica.
Nadice ovo je bio moj prvi problem,čiji poprvak stoji oko 200kn..za sada po tvom prijedlogu ovo je prošlo ok-djeluje.

Imam još jedan problem.Ne mogu ništa skinuti sa stora.Kaže da nemam instaliran ios5...tako nešto.

24 svi 2013, 07:35

Uglavnom skidam besplatne aplikacije ali neke i kupim

Tko mi može zdravoseljački objasniti kako se kupuju app, besplatne smo savladali :lol, treba li imati karticu ili paypal i mora li biti moj, ili može platiti netko drugi .

U stvari pitam ne za iphone, već za i pod, ali brijem da je procedura ista, pa...

05 lip 2013, 11:05

definitivno imam problem s iphonom :|
nedostupna sam skoro cjeli dan, a naravno svi ostali ukućani normalno koriste mob, uspijem odgovoriti na poziv i onda nestane/m
kažu u t mobilu, da bih trebala maknuti sve aplikacije, da zna viber napraviti dar mar
promjenili su mi karticu ali sve isto

eto, još malo se družim s iphonom, nisam zadovoljna i zato mjenjam

05 lip 2013, 11:36

corazon je napisao/la:definitivno imam problem s iphonom :|
nedostupna sam skoro cjeli dan, a naravno svi ostali ukućani normalno koriste mob, uspijem odgovoriti na poziv i onda nestane/m
kažu u t mobilu, da bih trebala maknuti sve aplikacije, da zna viber napraviti dar mar
promjenili su mi karticu ali sve isto

eto, još malo se družim s iphonom, nisam zadovoljna i zato mjenjam

Imas peticu? MM je imao isti problem, nakon servisa se isto desavalo, i na kraju je dobio novi uredjaj.

05 lip 2013, 11:44

corazon, meni se to događalo s 3GS-om :drink u servisu nisu mogli niš pa sam ga zamjenila s HTC-om (na koji se nikako ne mogu naviknuti :ajme )

05 lip 2013, 12:30

VIPmama je napisao/la:

Tko mi može zdravoseljački objasniti kako se kupuju app, besplatne smo savladali :lol, treba li imati karticu ili paypal i mora li biti moj, ili može platiti netko drugi .

U stvari pitam ne za iphone, već za i pod, ali brijem da je procedura ista, pa...

odaberi app koju zelis, klikni na KUPI i dalje slijedi upute.
da, trebas imati karticu. Mislim da je svejedno cija je kartica. Ne sjecam se bas dobro. :p

05 lip 2013, 14:32

imam četvorku :) koja naravno nije pod garancijom
danas malo radi malo ne radi :gaah

ja bih se prebacila na galaxy :nata

11 lip 2013, 09:23

JiA je napisao/la:
VIPmama je napisao/la:

odaberi app koju zelis, klikni na KUPI i dalje slijedi upute.
da, trebas imati karticu. Mislim da je svejedno cija je kartica. Ne sjecam se bas dobro. :p

Hvala :)

13 lip 2013, 08:10

opet ja s pitanjem :zub

Što bi se dogodilo da se "izbriše i cloud račun", koji je različit od appleovog računa?
Mislim, što točno će se obrisati, ako ga obrišem?

I još nešto, nestaju mi bilješke :zub nisam skužila kako, ima li neka opcija kojom on to sam radi? Ili možda kad sinkroniziram s itunes?

26 lip 2013, 18:38

nešto sam čačkala i aprovala neku aplikaciju koja synca iphone sa facebookom, što god slikam, pojavi se na fejsu, doduše u nekom skrivenom albumu, ali čemu? kako to da skinem?

27 lip 2013, 12:08

reci koja je app?

08 srp 2013, 16:13

Samo ti cackaj, cackaj vraguljo :lol

22 srp 2013, 18:26

kimama1 je napisao/la:nešto sam čačkala i aprovala neku aplikaciju koja synca iphone sa facebookom, što god slikam, pojavi se na fejsu, doduše u nekom skrivenom albumu, ali čemu? kako to da skinem?

Instagram?

19 kol 2013, 18:20

ne- valjda ne

01 stu 2013, 17:45

koristi li netko tapatalk ? meni je poceo stekat, radi neko vrijeme i onda izbaci da je istekao, pa ga zbrisem pa ponovo stavim i onda opet radi neko vrijeme i tako u krug dok mi je prije odlican bio ?
Odgovori