Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
28 ožu 2010, 10:49
Ja u načelu mogu otići po karte, ali ima jedan sitni problemčić. Naime, uhvatila me neka viroza, ne znam da li će do sutra biti bolje, od petka se ne mogu dići iz kreveta. Iako, danas mi je bolje nego jučer, ali još uvijek sam za niš.
Kris, kako ti stojiš s vremenom?
Dakle, karte:
lastavica 3
Barbi 3
Adorabla 2
Potica 2
Miki 2
Kris 2 3
Palunkica 2
Sanika 2
Ukupno 19 karata.
Zadnja izmjena:
palunkica; 28 ožu 2010, 12:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
28 ožu 2010, 11:36
jel kasno da se i mi ubacimo s 2 karte?
28 ožu 2010, 15:39
dajte cure samo ona koja ide po karte da nam posalje broj racuna tekuceg da ne financira sve sama ili bi jos bolja verzija bila da se doslovce dogovorimo i coporativno kupimo, npr u utorak u 18 sati u Pothodniku pred Integralom?
28 ožu 2010, 15:44
Karte s popustom se kupuju samo u Ticketpro-ovom uredu u Dežmanovom, tako su meni rekli
28 ožu 2010, 20:16
A kakvo im je radno vrijeme?
28 ožu 2010, 21:50
U to doba nikako ne mogu do grada, možemo negdje popiti kavu ili da uplatim na tekući one koja će ići po karte.
29 ožu 2010, 13:09
palunkica je napisao/la:lastavica 3
Barbi 3
Adorabla 2
Potica 2
Miki 2
Kris 2 3
Palunkica 2
Sanika 2
Ukupno 19 karata.
imate pp
29 ožu 2010, 13:52
Gotovo. Dobile ste sve pp-ove
29 ožu 2010, 13:56

i od mene, puno hvala
30 ožu 2010, 14:22
Mi obožavamo dokumentarce i knjige o dinosaurima i idemo na predstavu u Arenu.
Ali imamo problem...kupili samo karte za petak 16.04. u 19 h, karte su koštale 250 kn...problem je što smo karte kupili odavno a sada nam se pružila prilika da odemo na more i vratili bi se 17.03.
Da li netko želi zamijeniti karte za predstavu 17 ili 18.03. ili možda kupiti naše karte?
05 tra 2010, 22:10
Samo da javim da i mi - Nika, Fran i ja -idemo! Idemo na onu predstavu u subotu 17.4. u 15.00 koju su naknadno dodali pa smo uspjeli kupiti cetvrti red (to je kao prvi red jer prva tri reda ne prodaju jer ce ih morati izvaditi da bi dobili na prostroru-tako mi rekao prodavac u Aquariusu).
Dakle najbolje karte u sektoru 109!!! (caste ih baka i deda za njihove rockase). Uh, veselim se i ja ko malo dijete!!

Al da ce biti napeto, biti ce, jer sam citala da su dinosaurusi tako veliki da sa glavama ulaze medju publiku u prvim redovima!
12 tra 2010, 11:40
Bliži se dan D

imamo neki plan u vezi susreta, kave, karata ...
12 tra 2010, 11:46
Većina karata je kod mene u ladici

Kris je uzela svoje, i barbi svoje. Da se nađemo prije predstave? Ili hoćete koji dan ranije pa da raspodijelimo karte?
Ja nisam nikad bila u Areni pa mi je sasvim nepoznato gdje bi se mogli naći.
12 tra 2010, 11:47
Ni ja nisam nikad bila u Areni prije. Ima li tamo dovoljno mjesta za parking? Koliko ranije treba doći?
12 tra 2010, 11:54
Palunkice, ni ja nikad bila. Meni je svejedno, možemo prije a i tamo. Ipak idem ja s P.
12 tra 2010, 11:58
Sanika, baš mi je drago
12 tra 2010, 12:57
Ja sam bila u Areni no davno pa vam neću pisati o parkiranju jer su vjerojatno napredovali

.
Što se tiče preuzimanja karata vjerojatno na njima piše koji smo ulaz pa se možemo tamo naći ako ne uspijemo dogovoriti neku kavu prije
12 tra 2010, 13:37
Ma Arena ima veliko parkiralište... ali ja se iskreno nikad nisam parkirala...par puta sam tamo kod onog dučana a par puta kod nekih zgrada... ali sječate se kako je završio koncert prošli put od Depeche Mode? Stanari su probušili gume na autima posjetiteljima koji su parkirali na parkirališta ispred zgrade
12 tra 2010, 13:43
A kako do Arene doci tramvajem. Recimo, od Cibone. Ni ja nikada jos nisam bila.
12 tra 2010, 13:57
Sandra na strani Cibone na Savskoj cesti sjedneš na tramvaj broj 14. I voziš se dok ne prijeđeš Savu. Stanica ti je u udubini između dviju ceste. Kad izađeš na desno ti je Arena. Orjentir ti može biti Billa i Turbo limač i za nekih 10-15 minuta si kod Arene.
Mi smo zadnji put ostavili auto kod Bille i isto išli pješice do Arene.
12 tra 2010, 14:01
Ajoj...od Cibone hm... tramvajem nikako

...ali imaš drugu mogučnost

... dakle ideš od cibpone do glavnog kolodvora sa tramvajem (vozi ti broj 13 i 4) do glavnog kolodvora i tamo presjedaš na autobusnu liniju 234 koja vozi direktno do arene

Ali nije ti daleko ni pješice ako siđeš na stanici kod rotora
12 tra 2010, 14:19
Ja sam bila u Areni no davno pa vam neću pisati o parkiranju jer su vjerojatno napredovali
Ne računajte previše na napredak
Dođite puno ranije ako idete autom i to vam je bolje doći Remetinečkom (a ne Jadranskom avenijom s rotora - prema moru), pa u starom kvart Remetincu naći parking oko zgrada, ne računajte previše na Arenin parking.
Ili možete produžiti od rotora do prvog sljedećeg semafora (ne sići desno dolje ispod avenije), pa ići tu lijevo (putokaz Arena i Botinec), i onda među nove zgrade na parking.
12 tra 2010, 14:31
Napominju da se prilikom fotografiranja ne koriste blicevi

Pa bi tako mene moje savjesno dijete popreko pogledalo cim bih se dohvatila fotoaparata

Prvi dio traje oko 45 minuta, nakon cega slijedi pauza od 10 minuta i onda je drugi dio oko pola sata.
Jeste glasno i dobro je da se ovo mladje ipak predomislilo pa nije htjelo otici s nama (uplasila bi se ona sigurno) - starijoj je bio super dozivljaj (ona ih je cekala jos od 12. mjeseca, a i inace obozava dinosaure

)
Dobar provod vam zelim
12 tra 2010, 14:40
Jesu kokice kao i na Disneyu bile cca 10 eura?
12 tra 2010, 14:45
kokice prodaje organizator tako da jesu. I voda boca -15 kuna. Ma sakrit cu ja cuturicu, bas me briga
To je sad u petak? Vec?
Palunkice, mogu ja doci do grada pokupiti karte kad ti pase. Ujutro? Popodne, koji dan?
12 tra 2010, 14:46
Nemam pojma

Ona nije trazila, ja nisam nudila
12 tra 2010, 14:48
I Mijat je skroz odusevljen, najvise borbom torosaurusa

-
Da, mm kaze da su cene bile jezzziiivvvve, obicna pamucna majica s aplikacijom 18-20 eura.
Mogu misliti koliko su kokice kostale.
Of topic, Olja, ja citala na b92 komentare i jedan kriticar je napisao da je jedina zamerka citavog shoa ta sto tiranosaurus rex nije na kraju pojeo onog naratora. Kao toliko je bio dosadan!
Btw, mm kaze da vredi svake kune!!!
Lep provod vam zelimo!
12 tra 2010, 14:56
Vozni red autobusa 234 ima na stranici ZET-a ali ne vozi baš često, od Cibone je ipak puno brže doći četrnaesticom do Rotora, tamo te ja mogu pričekati i odvestit te dalje

.
Arena mi je u susjedstvu ali ne poznajem baš kvart, znam da ima kafić na početku Laništa iz smjera Rotora i ima pizzeria u zgradi paralelnoj sa Jadranskom avenijom.
Za parkiranje je uvijek gužva i zato slušajte VIP-icu