Sada je: 17 tra 2026, 09:59.
) ne zloupotrijebi to sto je aut. ulogiran

mamma2x je napisao/la:Obrisala sam sve cache, cookies, history ali opet ne radi automatski logon.

gold dust je napisao/la:na serveru su noćas napravili update php-a i ovo što prijavljujete je posljedica toga. u svojim internet preglednicima izbrišite cache, cookies, history i sve bi trebalo raditi kao i prije.

Bubidea je napisao/la:a jel onda ima veze da je meni s mog kucnog kompjutera, negdje iza ponoci, javljalo da nemam/nedostaje/trebam napraviti...nesto tako, ne sjecam se tocno, bencoding (ili nesto slicno)
pojma nemam sto je to, ugl. nisam mogla na forum, ne znam kako ce biti danas kada dodjem kuci

a najviše me izluđiva šta na mobitelu moran pisat šifru a to mi je bio brzinski način da vidin šta se dešava na mibu! 

adry je napisao/la:a ja se cijeli dan ljutim i mislim kako mi je mm nešto čeprkao po lap topu

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/arijana/public_html/phpBB2/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3390: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3392: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.