Sada je: 24 lip 2024, 18:43.

Naše fotke - revizija

Prije nego počnete koristiti forum, bilo bi dobro da pročitate...

Naše fotke - revizija

PostPostao/la Megan » 28 sij 2009, 12:44

Obavještavam vas da je napokon napravljena dugo najavljivana konačna revizija naših fotki.

Članice koje nisu nikad stavile svoju sliku i sliku svojeg djeteta/djece, a isto tako i one čije su slike nestale tijekom preseljenja foruma i iz raznoraznih drugih razloga, a svoje slike nisu u proteklom periodu ponovno stavile, isključene su iz NF kao što sam to već najavila.

Isto tako, stavljena je obavijest na našim fotkama sa popisom svih članica koje su stavile slike svojeg djeteta/djece, a njihove slike nema, da stave svoju sliku.

Za sve zainteresirane koje žele pristupiti u pdf Naše fotke i dalje vrijede stara pravila:

Naše fotke je podforum na kojem možete pokazati svoju obitelj, a i vidjeti obitelj ostalih forumašica.

Uvjet za ulazak u Naše fotke je obvezno članstvo od godinu dana te sakupljenih 400 postova u čiji se zbroj ne ubrajaju postovi čestitarenja, pozdravljanja, potpisivanja i sl.
Članica koja zadovoljava navedene kriterije, može podnijeti zahtjev za ulazak u podforum Naše forke, te poslati pp modernatorici predmetnog podforuma.
Nakon što medernatorica razmotri zahtjev te dodijeli forumašici mogućnost ulaska u podforum Naše fotke, forumašica je dužna otvoriti topic na kojemu će staviti svoju sliku te sliku svojeg djeteta odnosno sliku svoje djece. Nije obavezno stavljanje slike supruga.
Ulaz na podforum Naše fotke kao i gledanje slika, dozvoljeno je samo članicama, ne i njihovim muževima, prijateljicama, mamama.

Ovo su ostala pravila zatvorenih podforuma kojih se je potrebno pridržavati:

1. Pravo pristupa zatvorenim pdfovima nemaju muškarci, kao niti osobe koje na MIB-u nisu iz roditeljskih ili potencijalno roditeljskih razloga nego zbog potrebe vlastitog posla.

2. Članice zatvorenih podforuma koje se ogriješe o diskreciju jednog zatvorenog podforuma bit će ubuduće isključene sa svih zatvorenih podforuma na kojima sudjeluju.

3. Članice koje postaju samo na otvorenom dijelu foruma, a o kojima osoblje foruma ima informaciju da su dosad na bilo koji način zloupotrijebile povjerenje članica na forumu, nemaju pravo ulaska na zatvorene podforume.

4. U svim posebnim slucajevima na koje se, iz odredjenih razloga, ne mogu primijeniti pravila iz ostalih tocaka, o ulasku odnosno ostanku doticne clanice na zatvorenim podforumima odlucuju moderatori i administratori.

Prilikom prvog ulaska u NF slikovno predstavite na topicu Naše fotke, te da već postojeće članice isto učine pogotovo ako im njihovi nekad postavljeni topici više nisu tu.


I da...nema ljutnje cure...pravila su tu da se poštuju, a ja si ostavljam pravo pogreške tako da se oko grešaka možemo dogovoriti i sve ispraviti :srca
Megan
ježim se par puta dnevno
 
Postovi: 4299
Pridružen/a: 10 sij 2003, 10:26

Natrag na Važne obavijesti

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.