Sada je: 05 lis 2024, 10:41.
Moderator/ica: Floribunda
Floribunda je napisao/la:Marincice moja,ne mogu vjerovati da ti je jajnik suh! Mozda ovaj drugi radi punom parom. vibram za to... vibramo za subotu da ovaj drugi jajnik odradi posao za oba!!!Javljaj situaciju
mare30 je napisao/la:Držim fige i ručne i nožne!!!!!! Sretnooooo!!!!
Floribunda je napisao/la:zao mije draga!!!Ne razumjem zasto idete samo na prirodnjake,zasto ne isforsirate taj jedan jajnik koji imas da dobijes par folikula i js.i na icsi,ili nesto???
Mogu mislit kako ti je.drzi mi se draga...grlim te jako...nemam drugo sto reci jer covik nije pametan sto bi ti reka...A da te ne povridim jos vise...grlim te...necu pametovati nego samo jako grliti
Marinčica je napisao/la:Da se javim.....
danas mi je bila punkcija i nazalost bio je prazan folikul...
moja nada propala je i ovaj put...
ovo je bio zadnji pokusaj i gotovo je sa svime...
svima vama zelim od srca svu srecu...
ruzicabon je napisao/la:Marinčica je napisao/la:Da se javim.....
danas mi je bila punkcija i nazalost bio je prazan folikul...
moja nada propala je i ovaj put...
ovo je bio zadnji pokusaj i gotovo je sa svime...
svima vama zelim od srca svu srecu...
Nisam bila na forumu jaako dugo i tek sad vidim tvoje postove. Došla sam samo zagrliti jako jako, točno znam kako ti je bilo jer je i moj zadnji postupak (doduše prije prekonekoliko godina) završio s 0 jajnih stanica, prazni folikuli.Meni je to uvijek bio najgori scenarij, proći sve što moraš proći i vratiti se kući "prazna" bez onih 14 dana "trudnoće dok se ne dokaže suprotno".
Jesi razmišljala o doniranim jajnim stanicama?
lulamae, sretno i javljaj detalje.
Šareni Artikal je napisao/la:Bok svima!
Trebam se prvi puta naruciti u V.V.i rekli su mi da zovem 1.DC(sto mi je danas popodne),pa me zanima mogu li zvati i u subotu ili moram cekati ponedjeljak?
Hvala!
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.