Pozdrav!
Prvi puta se javljam s nadom u neka nova saznanja.
Pročitala sam dosta toga, no vise je starijih postova.
Zanima me je li na VV jos uvijek sve isto kao i tada (većina pročitanog oko 2010.), ili ima nekih koji su u zadnje vrijeme kretali na ivf-icsi?
Na propitivanju prohodnosti nisam bila, imam ovulacije koje osjetim svaki put, par dana osjećam a potvrđujem ih trakicama. Hormoni su mi u redu. Vec godinu dana (znam da nije dugo, ali je nama preeeedugo) pokušavamo i ciljamo i nista.
Prošli mjesec spermiogram privatno - los, nakon toga spermiogram u VV jako los (svega premalo no hvala Bogu ipak ih ima) i sada čekamo nove nalaze-uzv i hormone i urolog(vario..)
Mene zanima ustvari kada se prijavim za oplodnju koloko se otprilike ceka da krenem u postupak, zatim me zanima s obzirom na los nalaz sjemena trebam li ici na propitivanje/propuhivanje jajnika kad po svemu sudeći necu moći drugo nego icsi...
I koliko je sve to bolni postupak ( to s jajnicima, punkcije-uzimanje jajašca, vraćanje...),ne znam nikoga kog bih mogla pitati, a strah me svega, pretrpit cu bol ali bih htjela znati ranije...
Znaci unatoč čitanju nemam pojma o tome, i
stara sam... 77' berba
Oprostite na sletu pitanja, oprostite ako pitam sto vec pise no ne snalazim se bas naj u ovom svemu i mozak mi je (sto je vjerujem ovdje jasno) prebukiran jednom mišlju -beeeeeba, bebeeee!!! (Voljela bih i blizance, jedno od pitanja je i ima li uspjeha/izgleda i za takav ishod?
Hvala puno unaprijed na bilo kakvim odgovorima
Pozdrav