Sada je: 05 lis 2024, 12:30.
Moderator/ica: Floribunda
stana je napisao/la:Da, u slijedecem ciklusu sto je za nekih 20ak dana. Prva i zadnja IVF, nadam se
stana je napisao/la:Bebi, ako mozes napisi koju na private. Ja se uskoro spremam na svoj prvi ivf. Ne, ne umirem od straha Vidjeh da u mostaru nemaju reagense za ove neke briseve (ureaplazmu i mikoplazmu) pa smisljam sto i gdje s tim.
Pozdrav
Floribunda je napisao/la:Stana draga i mi se radujemo!
srečica18 je napisao/la:Bebi nahlipse godine sta se treses nije ti 60
stana je napisao/la:Bebi, ja te skroz razumijem, i sama od toga strahujem. Meni je 36 a tek sam krenula u postupke. Ove inseminacije bile su zezancija..i ne znam kako vrijeme prodje, davno sam se udala. Nazalost, neke druge zivotne okolnosti su me sprecavale u tome. Sad mi to izgleda smijesno i trivijalno naspram ovog i najradje bi glavom o zid, ali stas. Kod poljaka sam bila prije 5g, dakle s 31g i sve nalaze prikupila ali se na ivf nisam pojavila. Kad sam sad dosla, i kad me nasao u komp., pita me 'pa mogu li znat sta si radila 5g'..ja, sva postidjena kazem da sam radila na poslu ko konj. Pa pita on mogu li znat gdje radis i koju funkciju obnasas, jesi ti direktorica, pa je to toliko vaznije od ovoga. Ja sam cijelim putem od splita plakala. Krajickom oka gledala sam i muza, koji je isto plakao. Toj firmi sam sad zadnji otpadak..niko me nije ni nazvao..kao da me nikad nije ni bilo..
Floribunda je napisao/la:srečica18 je napisao/la:Bebi nahlipse godine sta se treses nije ti 60
nisam bas naiidealnija osoba za rec,posto imam 28,ali niste stare,vi ste prave iskusne cure,i majke mi jedva cekam svoje 40,kazu da je to zaista naljepse doba.A druga stvar kazu da "starije " trudnice radjaju izrazito inteligentnu djecu.Stoga ne ocajavajte zbog svojih godina...budite ponosne...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.