. Kao da živiš za taj dan, baš sam mu rekla da se osjećam kao da sam rodila, samo nema onih fizičkih bolova i beba je malo veća

Sada je: 26 lis 2025, 13:54.
Moderator/ica: ančica28
. Kao da živiš za taj dan, baš sam mu rekla da se osjećam kao da sam rodila, samo nema onih fizičkih bolova i beba je malo veća

jer on je dečko, sve hoće sam raditi, osim ići na wc ili hodanje po kući, onda bi se samo nosio
.
. Obožava traktore pa mu je tata nabavio traktora da se može voziti i onda s traktorom ide u dućan s mamom. Kuća je puna igračaka, iako si sam slaže sobu, zatvori se na 1 h i onda me pozove kad je gotov
. Jako iskušava granice, ali nedamo se. 

ančica28 je napisao/la:Sve više nas zove mama i tata i mi se tako i osjećamo. Nedavno je bio na igranju i kuća nam je bila tako pusta, tiha,...Ne mogu to opisati, 7 god smo živjeli sami i odjednom tih mj dana znači više nego tih 7 god, kao da ih nije ni bilo

pčelica_maja_23 je napisao/la:ančica28 je napisao/la:Sve više nas zove mama i tata i mi se tako i osjećamo. Nedavno je bio na igranju i kuća nam je bila tako pusta, tiha,...Ne mogu to opisati, 7 god smo živjeli sami i odjednom tih mj dana znači više nego tih 7 god, kao da ih nije ni bilo
![]()
predivno!
ne možeš ljepše dočarati roditeljstvo ili uopće išta u životu, bez ovih neprimjetnih atmosfera koje prate događaje. Sve je u boji zraka, u tišini...i onda shvatiš sve što u vrevi dana ne stižeš shvatiti.
cmoljim jako i baš mi je
svaka čast i na tome što uvodite bolju prehranu

sretan vam novi pocetak zivota.
, sinek dobio mamu i tatu i gomilu igračaka za Božić, glavni je u obitelji, svi ga obožavaju
.

bubica11 je napisao/la:Ajme,ja sam u jednom dahu sve procitala!!! Totalni rastop![]()
![]()
Cestitam Ancice![]()

i dođe doma i kaže tati da ništa od vjenčanja, mladenka još povremeno nosi pelene, a i on spava s mamom

. Mama je ispekla plavu Štrumf tortu i jednu slanu za malog slavljenika. On se zamaskirao u Supermena i "letio" kućom. Svi su ga naravno došli vidjeti, i njegova teta i cure s kojima je odrastao.

ančica28 je napisao/la: A opet sam sretna jer je čekao baš nas![]()

! Da te nema trebalo bi te izmisliti
da mama i tata malo izađu sami 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.