Sada je: 13 srp 2026, 15:05.

Planiranje trudnoce i trazenje posla

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Planiranje trudnoce i trazenje posla

PostPostao/la Lamama » 18 srp 2011, 23:12

cure, nadam se da sam na dobrom mjestu postavila temu.... ovako... planiram trudnocu (nije da mi bas ide - u dvije godine pokusaja jedna trudnoca koja je zavrsila spontanim :ajme ) ali i trazim novi posao. trenutno radim jako stresan posao za malu platu a imam odlicne reference i zavrsen fakultet, pred magistarskim.. ponekad pomislim da mi je od stresa problem sa zatrudnjivanjem... zanima me vase misljenje i iskustva... koliko cekati na trudnocu kada aBd dobijem posao... posto imam problema sa plodnoscu ne bih pauzirala u pokusajima, a iz istog razloga ne bih ni cekala da zatrudnim pa da trazim posao jer se to moze jako otegnuti... sta da radim... sta ako se zaposlim i zatrudnim istovremeno? :conf :conf :conf :conf :conf :conf
Lamama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Planiranje trudnoce i trazenje posla

PostPostao/la Hajdi » 19 srp 2011, 11:20

Draga Lamama, moj savjet ti je da prestaneš planirati. Ako želiš promijeniti posao učini to što prije (ako ti je ovaj stresan i naporan), a trudnoća će se desiti kad se desi, nema smisla unaprijed se brinuti :dunno
Hajdi
Sveta krava

PostPostao/la Jullishka » 19 srp 2011, 11:40

Pa sta ako se zaposlis i zatrudnis istovremeno? :dada Nece firma propasti, a ti ces ostvariti svoju zelju za bebom...ta Boze moj, ne mozemo neke stvari planirati, zar ne? ;)
Vanja 18.10.2006
♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪
mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela
Sofija 03.08.2011
Jullishka
老师

PostPostao/la Duga » 19 srp 2011, 12:01

Smiri se. Traži novi posao ako i kad već imaš priliku i "radi" na bebi ( kako se to već kaže :mrgreen ). Probleme trebamo učiti rješavati kako naiđu, a pitanja tipa "šta, ako, kad, ukoliko..." zaboravi jer nemaju smisla, samo se mučiš bezveze.
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la mrcinela » 19 srp 2011, 12:38

Hajdi je napisao/la:Draga Lamama, moj savjet ti je da prestaneš planirati. Ako želiš promijeniti posao učini to što prije (ako ti je ovaj stresan i naporan), a trudnoća će se desiti kad se desi, nema smisla unaprijed se brinuti :dunno

x na ovo i sretno i s jednim i s drugim :D
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mater » 23 srp 2011, 00:02

dobila novi posao, radila svoj posa, primala plaću, radila na bebi konstantno bez ikakvog opterećenja što će mi ko reći, kada sam skužila da sam trudna, niko sretniji od mene, ništa se s tim osjećajem ne može usporediti, rekla šefovima, da im je bilo drago- NIJE- ali nitko nije nezamjenjiv, a osjećaj da ćemo dobiti bebu-NEPROCJENJIV!!!! Traži novi posao, ali ne zaboravi ni ono što zaista želiš! Sretno!
Mater
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju.