Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Osip u trudnoći

27 pro 2009, 23:56

Cure molila bih vas za pomoć ako neka od vas ima iskustva.Trudna sam 8 tjedana i po stomaku,grudima i vratu pojavio mi se osip sitne crvene točkice.Ništa me ne svrbi,ali neznam od čega bi moglo biti.Svakako ću ovih dana do doktorice,ali zanima me ima li koja od vas iskustva s ovim i da li je opasno za bebu???Hvala

Re: Osip u trudnoći

27 pro 2009, 23:58

Evo jedan tekst s roda, nadam se da će ti pomoći :kiss

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID ... 8&Show=681

28 pro 2009, 00:16

Ja sam u trudnoći imala sitne, sitne, sitne male madežiće, kao bradavice, kao osip po cijelom vratu. Nakon poroda sve je nestalo. To ti je normalno u trudnoći.

28 pro 2009, 00:24

Hvala vam i jednoj i drugoj smirile ste me :hug

28 pro 2009, 00:25

Ma samo pozitivno misli i sve će biti dobro!

28 pro 2009, 13:57

meni je danas bio crven cijeli trbuh pa sad ga gledam i jos je malo crven ali povlaci se...

zasto je tako.... :dunno

28 pro 2009, 16:40

Ja imala bradavice po vratu, sitne, sitne, ali bogme rasle u duzinu koji milimetar, a po stomaku crvene tackise i naravno, liniju negru.

Bradavice se povukle brzo poslije poroda, linija negra jedno 6 mjeseci nakon, a tackice, pa, tu i tamo...
Odgovori