Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

TRUDNIČKI HORMONI

17 lip 2010, 16:57

Drage moje trudnice, ja ne znam više jesan li ja sama od sebe luda ili me opasno krpaju trudnički hormoni....
Tako me živciraju ljudi oko mene i neke male stvari su dovoljne da bi me izbacile iz takta, ja sam LUDA na neke stvari danas koje me sutra neće uopće smetati i čudit ću se sama sebe što mi je bilo... Sad sam trudna 34+5 tjedana i u zadnje vrime kao da je gore, sve san živčanija.... Sve mi smeta, pašu mi samo određeni ljudi za društvo... Nekad mi smeta čak i vrime, pa mi bude nekako tjesno u koži, osjećan ko neki pritisak u grudima i dođe mi plakati, pa se rasplačem bez razloga... Jel još kome tako?

Re: TRUDNIČKI HORMONI

17 lip 2010, 23:00

Ja stvarno ne znam je li već bila ova tema, malo sam pretraživala po forumu, ali nisam našla, možda sam samo smotana... molim vas da podijelite svoja takva iskustva (naravno ako ih imate) sa mnom... :conf

18 lip 2010, 07:21

štručica je napisao/la:Tako me živciraju ljudi oko mene i neke male stvari su dovoljne da bi me izbacile iz takta, ja sam LUDA na neke stvari danas koje me sutra neće uopće smetati i čudit ću se sama sebe što mi je bilo...

Ja sam 2 mj. trudna pa mogu samo ponoviti ove tvoje riječi. Bez razloga poludim, istresem se onda na muža. Ni pms mi nije bio takav. Nekad se zabrinem šta mi je i zašto sam takva a mogla bih uživati jer zbilja nemam nikakvih trudničkih tegoba, valjda je ova sa živciranjem sve nadomjestila.
Kako si pomoći? Nekad pomislim da zašto bih se živcirala oko gluposti kao što je npr. složiti veš u ormare ako ne moram jer su nebitne, pa onda jednostavno ne složim u tom trenu veš nego ga ostavim za poslije kad sam bolje raspoložena.
Nisi sama, nisi luda :zivili

18 lip 2010, 08:47

Strucica ne zovu trudnocu uzalud drugim stanjem... Podijeli to i sa svojim bliznjima, probaj se okupirati stvarima koje te inace vesele.
Mozes se pridruziti i nasim Ljetnicama, jednom veselom drustvancu.

03 sij 2011, 21:01

Ja sam tri mjeseca trudna ovo mi je druga trudnoca ali drugacija je sasvim od prve samo mi se place neznam zbog cega svaka me sitnica rastuzi nekad se i bojim da bi moglo to da naskodi mojoj bebi

04 sij 2011, 18:19

Potpisujem sve! :zivili

04 sij 2011, 22:29

dado ne brini, nećeš naškoditi bebi. ali usprkos hormonima koji nas deru ko bura maslenički most, treba malo poraditi na opuštanju i lijepim mislima :dada :kiss

05 sij 2011, 01:16

Za mene je to nesto novo zato sto u prvoj trudnoci tako nisam bila osjetljiva nisam imala mucnine nista a sad sve drugacije :shock valjda ce i to da prodje :dada

13 sij 2011, 13:43

štručica je napisao/la:Drage moje trudnice, ja ne znam više jesan li ja sama od sebe luda ili me opasno krpaju trudnički hormoni....
Tako me živciraju ljudi oko mene i neke male stvari su dovoljne da bi me izbacile iz takta, ja sam LUDA na neke stvari danas koje me sutra neće uopće smetati i čudit ću se sama sebe što mi je bilo... Sad sam trudna 34+5 tjedana i u zadnje vrime kao da je gore, sve san živčanija.... Sve mi smeta, pašu mi samo određeni ljudi za društvo... Nekad mi smeta čak i vrime, pa mi bude nekako tjesno u koži, osjećan ko neki pritisak u grudima i dođe mi plakati, pa se rasplačem bez razloga... Jel još kome tako?

Ma nemoj brinut to je normalno. Iako ja ne osjecam neke strasne promjene (osim ponekad), nekoliko mojih frendica je bilo LUDO nekoliko tjedana pred porod. Zivcane, sve im smeta, da ne kazem kakve su prema svojim muzevima :baba :baba :baba :baba

Uglavnom ako bas ne mozes izdrzat i ako si stvarno tjeskobna, porazgovaraj sa doktorom, vjerojatno ce ti prepisat normabel (bez brige, navodo je to najprepisivaniji lijek za trudnice u Petrovoj) i onda si mirna :zzz

Pozdrav!
Odgovori