Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

gubitak teka u trudnoci

09 ruj 2010, 18:00

evo ovako drage moje,imam jedno pitanje vezano za gubitak teka,nigdje nisam vidjela nista slicno pa zato otvaram novu temu.trudna sam 29tjedana i prije par dana sam izgubila tek,jedva se natjeram da jedanput na dan nesto pojedem,sve je bilo ok do sad,jesam povracala do 4mj trudnoce i od onda sam se pocela i debljat,sveukupno sam dobila 6kg,bebu osjetim normalno,i lupkanje i rastezanje i stucanje ali ne mogu jest,zasto je to sad tako,dali je netko imao takvih problema,bojim se da nesto nije uredu,unaprijed hvala :(

Re: gubitak teka u trudnoci

09 ruj 2010, 18:11

poznanici se desila ista stvar. išlo je do te mjere da su ju ostavili u bolnici radi nedobivanja kila, da bi tamo skužila da joj bolnička kuhinja paše i da su joj zapravo smetali svi začini u hrani osim soli pa je tako nastavila kuhati i doma. držim fige da je tako nešto banalno i kod tebe.

09 ruj 2010, 19:25

dea ko da si mene opisala-eto i u istom smo tjednu-i isto kila dobile..i isto na početku rigala....s tim da ja zadnja dva dana ne mogu stat jesti a dotad je bilo ko kod tebe-i sad mi opet smeta kad se nabacam pa me stiska stomak...
mislim da je to samo faza...čuj jedi bar svjesno par puta neke manje obroke-neće ti valjda smetati-...
sretno.... :mah

09 ruj 2010, 19:54

ja sam do danas jelasve i svasta i to skoro pa svako 2 sata, mozda i manje. svako jutro sam se digla gladna i jedva bi docekala da nesto pojedem. ali jutros skroz obrnuti scenarij..

dignem se u 8 ipo, ne osjecam glad :shock , sve mi je cudno. i odjednom me pocme mucnina prat, povratim jedan put,drugi put dodem doam i dalje nisam nista jela, osim sta sam popila malo vode. i jedan zavrsni 3 put. icrpilo me, i prvi put u trudnoci da ne jedem i da nisam gladna.

10 ruj 2010, 09:50

joj nadam se da je samo faza da ne mogu jest,u pon idem na kontrolu i nadam se da ce sve bit uredu,ne mogu vjerovat, da nisam trudna ne bi u
uopce jela a ovako natjeram se da bar malo jedem,jer osjecam griznju savjest da mi je bebica gladna,pa nikad nisam imala takvih problema.hvala cure na odgovorima,malo ste me utjesile :srca
lilyana znaci isto brojimo :D ,kad ti je tocno termin i sta nosis?odakle si?

10 ruj 2010, 09:56

dea, svakako na kontroli spomeni gubitak teka, ali ja mislim da je to zaista samo faza. naravno, dobro je da se natjeraš ponešto pojesti. probaj po malo, ali više puta dnevno.

Inače dea i lilyana - pridružite se našim jesenskicama viewtopic.php?f=35&t=60097

10 ruj 2010, 09:57

meni u drugoj trudnoći skoro do kraja ništa od hrane nije valjalo, prvo zbog mučnina, a kasnije šta god da sam pojela imala sam lagani osjećaj mučnine ...

jedva sam čekala roditi, pa da mi se tek vrati..

hormoni draga :mah

12 ruj 2010, 06:38

neznam sta da ti recem ( a kako bi i znala kad ja nisam izgubila tek nikad a sad u trudnoci mi je jaci nego u vuka)

12 ruj 2010, 09:56

meni se to desilo i u prvoj trudnoci, a evo desava se i u drugoj
vec sam napisala, mislim na kilicama, da sam u prvoj trudnoci najmanje dobila zadnja 3 mjeseca, a evo i sada se desilo da sam u fazi da jedem, ali svjesno: ajde jedi dorucak, rucak, moras nisi jela, glad uopce ne osjecam :dunno

02 pro 2010, 18:00

ej,mene samo zanima...ja sam u 16. tjednu trudnoce..a kilice ne ne dolaze...je to kakav problem???? :conf :conf

02 pro 2010, 18:26

dženi, ne bih rekla da je baš problem, ali treba biti na oprezu. i savjetovat se sa svojim doktorom :dada

02 pro 2010, 22:59

hvala mon...to cu i uciniti.. :dada :mah
Odgovori