23 sij 2011, 00:44
...i u meni se događa sve i svašta..iznutra i izvana.
a oni bi se ipak mogli zapitati kako bi IKAD postali očevi da nema NAS??!!!AH;;;;;;;;SLava nam Žemske drage!!!
23 sij 2011, 01:52
i ja sam do nedavno bila trudna , tako da se mogu prikljucit..
nisam imala nikakve mucnine u trudnoci (sve je proteklo savrseno) osim.... HORMONA 
jos su me zivu izrezali da na sex nisam mogla pomislit dva miseca
ali sad je dobro kako je bilo
u glavnom.. pokusaj popricat sa njim i objasnit mu da si ti sada u drugom stanju i da te pokusa shvatit.. ili se navikni
ja sam kad razmislim imala dobru podrsku od svoga muza.. ali znala je i svadja izbit
23 sij 2011, 08:53
23 sij 2011, 23:37
...Ne znam ni sama..Sad mi ga je baš žao..ali, ne mrem,,,ŠTA DA RADIM???Kako da si pomognem?Možda kad riješim ureaplasmu radi koje me toliko boli...možda bude lakše...
...Ne znam....joj,,,,sad sam zabrinuta,,,,
24 sij 2011, 16:35
24 sij 2011, 18:59
...Ne znam,ali što se tiče poroda ...toga se toliko bojim, da ni ne želim misliti o tome još...kao,,,,to je daleko...je drek...Moš mislit.,,,,
...ali svejedno....samoda prođe sve ok i ja sam SRETNa...
24 sij 2011, 19:35
- mi smo većinu trudnoća proveli u "celibatu" jer sam u prvoj imala infekciju u drugoj i trećoj se počela rano otvarati, u četvrtoj je bebica bila teško bolesna a sad su mi rekli da mirujem zbog tog spontanog - makar je za sad sve u redu... PAolitos, potpuno te kužim kad kažeš da ti se ne sexa nakon bljuvanja, ni meni isto
tak da poslije Katinog rođenja, prvi put kad mi je palo na pamet, bilo je kad je ona počela većinu dana jesti drugu hranu a samo ujutro, navečer i noću sam dojila, a tad je imala blagih 9 mj. - imam zbilja strpljivog muža, ha?
24 sij 2011, 22:58
Stvarno da....imaš divnog muža...Ne mogu se ni ja požaliti....Jedino što je napaljen ko' ufffff....a ja totalno kao da nemam LIBIDA.Što se tiče zdravlja...imam i ja sve moguće bakterije,gljive,ureaplasme....i dosta sam u bedu radi toga,
...sve ovo je valjda zato jer mi je ovo tek prva trudnoća..pa sam malo-puno zbunjena.
...Uz sve to i imam hrpu ispita sad,tak da mi je i ot streess dodatni...stvarno se kuliram koliko god mogu,jer znam da mi beba sve to osjeti......ali,nekad,,,,fakat PUKNEM!!Nema ni alkohola ni cigareta da si malo smirim živčeke....pa sam zbilja nekad na rubu...
24 sij 2011, 23:36

24 sij 2011, 23:50
poslije poroda hormoni koji potiču proizvodnju mlijeka suše sluznicu i žena je neplodna dokle god 100% doji
25 sij 2011, 10:09
thinkPINK je napisao/la:poslije poroda hormoni koji potiču proizvodnju mlijeka suše sluznicu i žena je neplodna dokle god 100% doji
kontracepciju treba koristiti, dojenje ne stiti od nove trudnoce
(pogle razliku Eli-Kata)
rađe si zračunam plodne dane an hoću ili neću
25 sij 2011, 14:07
i ja sam jedna od tih koj računa plodne dane...
hmmmm...da...tako sam računala i prije 3 mjeseca, pa sam krivo izračunala...i sad, evo Novo biće na putu...
...
O,,,ne.....jadan...Mislim,,,,zbilja jadan...O....ne znam kako s tim na kraj.Jedini mi je spas da što prije riješim bakterije,pa da se možemo još malo u trudnoći posexati...
...O....sad sam stvarno već zabrinuta...
26 sij 2011, 12:22
A tata im inzenjer.
26 sij 2011, 12:33
lataru je napisao/la:od moje tri kceri, dvije su rezultat krive racuniceA tata im inzenjer.
- a četvrto sam točno na dan isplanirala, znala sam da ću bit trudna baš u tom ciklusu
26 sij 2011, 16:33
02 vel 2011, 23:02
,Mislim..ne znam..,sad sam u 4.mjesecu....i dalje mi se ne da sexati....jako se nerviram i sva sam nabrijana....tako da moj Tatica....ne znam jadan više kaj da radi sa mnom.,...a ne znam ni kaj da ja radim sa sobom...
Još me i taj fax satere....tako da...baš sam Kukalo....ali,,,kaj ću....nemam kome...Tastatura trpi...
Možda mi je samo danas loš dan...nemam pojma...ili nije...
baš sam BABA!!!
08 vel 2011, 18:00
09 vel 2011, 17:53
Ne znam koji je moj problem, ja se u trudnoći osjećam fenomenalno, ajd jedino mi je splasnula želja za seksom, ali koliko vidim ni on nije neki napaljenko, a ako ćemoo i iskreno, dok smo napravili ovu bebu vala smo se iseksali za idućih 3 godine.16 vel 2011, 15:02
Moj se dragi pomirio sa situacijom,i ne gnjavi uopce
.I nama svima super
.Da mi pupo ne raste svakoga dana sve više..stvarno,sva sam si super- trudnica
.Al ozbiljno.Primjetila sam samo da se vječito cerekam i cerim do suza na sve i svašta
što prije nisam.
16 vel 2011, 17:30