dunja je napisao/la:Bilo bi u redu da si prvo pitala osoblje foruma za dozvolu da postaviš anketu na forum - nekakav red i pristojnost ipak trebaju postojati.
Što se nas kao foruma tiče, nećemo ti obrisati ovu anketu - ako koja od naših forumašica želi sudjelovati -to radi na svoju želju i odgovornost.
Uistinu duboka isprika, nisam znala kome bih se obratila za takvo nešto. Zato sam i napisala da se nadam da je dopušteno (znam da recimo nije dopušteno reklamirnjanje ili oglašavanje).
Odavno znam za ovaj forum i često ga čitam ali do sada nisam imala potrebu nešto napisati. Što se tiče tko anketu radi mislim da je riječ o studenticama medicinskog fakulteta i studenticama farmacije, a u sklopu je nekog istraživanja/projekta.
Naime, za motivaciju u popunjavanju koriste brojke o broju prekida trudnoća u godinu dana (mislim da je bilo riječ o 2008. g.) i ta brojka je bila oko 10 000 na nekih 40 000 tisuća novo rođenih što je jaaaaakoooo puno.
Inače anketa je kako sam ja vidjela anonimna i na sva mjesta gdje vas se pita nešto što bi moglo umanjiti vašu anonimnost vas se upozori na tome pitanju (tipa pita vas "od kuda ste"-traži se samo grad, pa ako smatrate da ste iz maloga mjesta možete ostaviti prazno).
Baš mi je drago vidjeti da ste tako brižne o vašim korisnicama. Svaka pohvala za rad moderatora i administratora foruma, kapa dolje.
Mame sve za jednu jedna za sve