Switch to full style
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

odabir ginekologa

09 lip 2011, 12:42

Imali netko iskustva s dr. Lukendom,radi u malešnici??? Ja sam već uzela papire da se prebacim kod njega,ali nisam još predala te papire u HZZO-u.Da li to znači da sam još uvijek upisana kod svog starog ginića ili sam već prebačena??
Sada sam čitala po forumima o dr.Lukendi i 80% žena nije zadovoljno,strah me da se ne prebacim kod još goreg nego što je moj,s njim barem znam koliko neugodan može biti. Molim odg što prije,nisam u pitanju ja nego moje dijete

Re: odabir ginekologa

09 lip 2011, 19:37

nemam iskustva s tim doktorom, ali koliko mi je poznato, nisi prebačena dok ne odeš ovjeriti papire u HZZO.
sretno!

15 lip 2011, 20:18

dr. wahid u domu zdravlja kruge je ne samo odlican doktor, nego i divno, simpaticno stvorenje :)

15 lip 2011, 22:35

dok nisi predala papire na hzzo nisi upisana

ja sam u lukende od pocetka trudnoce koju sam vodila kod privatnika a on je bez pogovora izdavao uputnice za sto god mi je trebalo :1

inace zene kazu da nije umiljat i pricljiv - što meni i nije neka osobina koju trazim od ginekologa. dok sam ja isla - nije bilo guzve... sto je, koliko sam shvatila vrlo rijetko kod soc.ginekologa

sestra je isto ok!

edit: je li smijemo ovako naglas poimence o doturima?

15 lip 2011, 22:43

upisana si tek kad ti hzzo poštom pošalje odgovor na tvoju molbu da se prebaciš kod drugog doktora (cca 7-14 dana)
Znam jer sam nedavno (probala) mijenjat doktora,nisu mi odobrili premještaj jer je moj novoizabrani doktor ima previše pacjenata tako da sam još kod starog :/ (slali su moj zahtjev na neku komisiju :dunno )

Ako taj tvoj doc. ima mjesta mislim da će ti odmah na hzzo dati potvrdu da si premještena, a onda s tim ideš kod tog novog doktora. :mah

15 lip 2011, 23:04

Pošalje... u idealnom svijetu. Inace nosiš sama!

Od odabranog s papirom na hzzo, pa po karton od starog, pa kod novog...

16 lip 2011, 09:18

pinkis je napisao/la:dr. wahid u domu zdravlja kruge je ne samo odlican doktor, nego i divno, simpaticno stvorenje :)

on je moj socijalni i potpisujem sve ovo
obje trudnoće i ostale preglede sam radila privatno al on je bez imalo gunđanja izdavao sve uputnice koje su mi trebale i nije velika guzva
moja kolegica s posla kod njega baš vodi trudnoću i jako je zadovoljna

17 lip 2011, 11:34

ja sam odlučila ostati kod svoga staroga, barem znam na čemu sam,a kad rodim onda ću najvjerojatnije kod privatnika da idem. kojeg god sam zvala svi su zauzeti ili su mi predaleko,a mene nema ko navažat na preglede jer svi rade skoro cijeli dan. Uostalom naručena sam na pregled u bolnicu zbog velikog hematoma pa se nadam da će me oni nastavit pregledat tako da ću svome giniću ići samo po uputnice i produživat bolovanje. Mrzim sve doktore jer mi je svaki do sada unio strah u kosti.
Odgovori