Sada je: 13 srp 2026, 10:06.

iznenadni abortus

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: iznenadni abortus

PostPostao/la mila36 » 04 ožu 2011, 14:35

Draga Terina, znam kako ti je, kada sam imala drugu trudnoću moje dvije jako dobre prijateljice isto su bile trudne i termini su nam bili blizu, planirali smo sve unaprijed kako ćemo nas tri uživati, imala sam spontani i bilo mi je jako teško jer sam se brinula i za njih jer smo skupa to prolazili da se i njima to ne desi, treću trudnoću isto tako ja i prijateljica blizu termin, zajednički planovi, kavica.. a ono opet spontani i to kasni kada sam mislila da će biti sve ok. Sljedeću trudnoću nadam se da neće nitko bili trudan u mojoj blizini da ne planiram ništa s nikim pa šta dođe dođe, jer je teško pričati s nekim tko će dobiti bebu i gurati kolica a tebi praznina.
mila36
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: iznenadni abortus

PostPostao/la ančica28 » 04 ožu 2011, 20:04

Drage cure, vjerujem da vam je teško u ovim trenucima, no nikako ne smijete odustati. Jedna moja prijateljica nakon 2 spontana, napokon je uspjela doći do bebice. Sestrična koja je imala nekoliko spontanih i čak je morala roditi mrtvu bebu, sad ima sina. Samo hrabro, istražite zašto se to dogodilo, napravite sve pretrage, malo pročešljajte forum što sve treba napraviti. Niste same, tu smo jedna za drugu :grligrli
ančica28
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.