Sada je: 13 srp 2026, 10:06.

Sukrvica u drugom tromjesečju trudnoći

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Sukrvica u drugom tromjesečju trudnoći

PostPostao/la Joo » 23 lip 2011, 17:18

Nalazim se u 27 tjednu trudnoće. Prije dva tjedna nakon mokrenja u iscjetku mi se pojavila sukrvica, koja je odmah naon toga nestala i pri sljedećem mokrenju je nije bilo. Odmah sam otišla kod ginekologa, koji je rekao da je s bebom apsolutno sve u redu i da nisam otvorena i da je moguće da je došlo do puknuća kapilare. Nakon tjedan dana situacija se ponovila, a doktor mi je rekao da nema razloga za brigu ukoliko nije riječ o nekom većem krvarenju i da ne moram dolaziti do sljedećeg pregleda. Znači, malo sukrvice se pojavilo u iscjetku i nakon toga je potpuno nestala.Također sam pomislila da nije riječ o nekoj infekciji, ali s obzirom da nemam apsolutno nikakvih bolova, niti peckanja ili svraba, ne znam što bi mislila. Jel imam razloga za brigu, što bi moglo biti uzrok tome, što napraviti? Molim Vas za savjet...
Joo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Sukrvica u drugom tromjesečju trudnoći

PostPostao/la pinky » 23 lip 2011, 18:25

ja sam imala par točkastih krvarenja u 12.tt i dobila sam preventivno antibiotik, eritromicin, jer prije trudnoće nisam uradila briseve. za par tjedana sam ih napravila i imala sam streptokok b, popila 2 kutije klavocina i od tada sam sterilna (prošli tjedan sam ponavljala briseve jer se porod probližio). nisam poslije imala krvarenja.

a čuj, može bit kapilara,a može i neka beštija. ajde inzistiraj na brisevima čisto da budeš sigurna.

sretno!
dvije ICSI divote...
slika
pinky
rodila 6.5kg i metar djece

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.