Sada je: 13 srp 2026, 12:34.

Suhoca nosa i ostajanje bez zraka :(

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Suhoca nosa i ostajanje bez zraka :(

PostPostao/la moja ljubav » 30 kol 2011, 12:40

Zadnjih par dana ostajem bez zraka. Imam osjecaj da cu se onesvijestiti sve mi se zacrni i srce pocne ubrzano kucati al od jucer mi je nos tak suh da i od toga nemogu distai ne ppomaze mi fizioloska ni na litre. Kaze doktor da moze biti od astme koju inace imam al bila je mirna par mjeseci. Jel i vi znate ostati bez zraka?
moja ljubav
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Suhoca nosa i ostajanje bez zraka :(

PostPostao/la MALA2006 » 30 kol 2011, 13:27

Proći će ti kad rodiš :ajme
Meni je to bilo prestrašno + ekstremno visoki trbuh. I tako u obje trudnoće, s tim da mi je u drugoj bilo mrvicu lakše jer trbuh nije bio baš toliko visok ko prvi put.

S tim da sam u nekoliko navrata dobila baš pravi napadaj panike u sred noći jer sam se probudila gušeći, potpuno zatvorenog nosa i osušenog grla.

Gin mi je sada u drugoj trudnoći rekao da slobodno stavim po kap Operila P u svaku nosnicu prije spavanja kada mi baš jako bude zatvoren jer da je definitivno manja šteta za dijete kap lokalno u nosu nego stres od gušenja.

tak da se posavjetuj sa ginekologom.

Sretno :mah
:luv :luv :luv
MALA2006
katodiler

PostPostao/la MON » 31 kol 2011, 16:56

svakako se posavjetuj s ginom. mada je meni moj rekao da je to normalno u trudnoći. :dada
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la mt_marina » 09 ruj 2011, 14:30

evo i mene to pati.stomak mi je isto malo višlji i malo-malo ostajem bez daha, i sada dišem otvorenih usta jer mi nije dovoljno ovo kroz nos :conf i srce mi zna početi lupati jako. meni ovo liči kao da imam napad panike bez "panike" ako me razumijete što hoću reći
30.12.11. mamin cvrcak
mt_marina
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju.