Sada je: 13 srp 2026, 12:34.
Moderator/ica: Diami

PixyDust je napisao/la:Meni to liči na BH kontrakcije. Neki to opisuju nao napetost koja se širi trbuhom, oduzima dah i sl. One su normalna priprema maternice za porod.

JiA je napisao/la:javlja li se taj osjecaj nakon nekog fizickog napora? npr. kad duze hodas?
miruj, miruj, miruj.
ja nisam slusala doktora. rezultat: prijevremeni porod u 33. tjednu.

mmici10 je napisao/la:JiA je napisao/la:javlja li se taj osjecaj nakon nekog fizickog napora? npr. kad duze hodas?
miruj, miruj, miruj.
ja nisam slusala doktora. rezultat: prijevremeni porod u 33. tjednu.
a najviše kad hodam, kad malo duže stojim također. dok ležim sve je ok. kad si se ti počela tako osjećati? znam da moram pozitivno misliti ali nikako se riješiti onog lošeg osjećaja. ovo mi je druga trudnoća, tako da i nisam neki paničar,ali jednostavno osjećam da nešto ne štima,da ne bi baš tako trebalo biti. nije sad da mislim najgore, s bebom je sve ok. ne znam ni sama kako da to opišem, jednostavno strah koji samo mame razumiju!!!
), ali negdje pocetkom treceg tromjesjecja.
. pod miruj mislim: MIRUJ!!!PixyDust je napisao/la:Meni to liči na BH kontrakcije. Neki to opisuju nao napetost koja se širi trbuhom, oduzima dah i sl. One su normalna priprema maternice za porod.

Hajdi je napisao/la:Ležanje, lijevi bok, čim više tekućine. Ne znam da li uzimaš kakve vitamine, ja sam uzimala neke multivitamine za trudnice, magnezij, kalcij, željezo. Ovako na brzinu rekla bih da su "lažni" trudovi odnosno BH kontrakcije.

Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju.