škorpijica je napisao/la:Može mi netko reći gdje u Puli (u Zagrebačkoj, Negrijevoj ili Nazorovoj) moram obaviti ove prve pretrage za trudnice.
Imam 3 uputnice:
1. Transfuzijska medicina (Kg, RH,ICT, HBSAG, ANTI HIV, ANTI HCV)
2. Medicinska mikrobiologija s parazitologijom (VDRL, TPHA, ELISA, IFA NA TOXOPLAZMU)
3. Laboratorij primarne zdr. zaštite (KKS, glukoza, sediment, test traka)
Prvu trudnoću sam bila kod ginekologa u Puli pa mi je on rekao gdje trebam ići, a sad sam u Poreču pa su mi rekli neka se raspitam...znam da sam u 1. trudnoći išla na sve 3 strane, ali ne znam za koje pretrage gdje pa ako mi netko može pomoći da se ne gubim.
1. Transf. medicina je u Negrijevoj iliti Mornaričkoj bolnici. Glavni ulaz pa skroz lijevo ideš, skroz iza zgrade na staklena vrata. pa opet staklena lijevo-ali kad si unutra sve će ti pisati. nisam sigurna da se anti hcv radi tam al ajde.
2. ja ovo radila u Nazorovoj (dječji dispanzer) zavod za javno zdravstvo
rade od 7 do 9 a nalaze pokupitit do 14 u ambulanti ili naručiti telefonski da ih ostave na porti do 19 na tvoje prezime.
šalju i faksom.
3. nemam pojma još uvijek. isto brijem nazorova
Imam friške info.
Uglavnom Aromastudio ne preporučam nikome - nisu profi po meni, šeću se iz prostorije u prostoriju, i uzimaju stvari iz prostorije u kojoj se npr. depilirate.
Nemaju sve na svim mjestima radi mira i privatnosti klijentica.
Zapričavaju to je ok kad radiš ti ko klijent ali ne i one. Druge cure (radnice) dolaze gledati i uče se na klijentima. Loša organizacija, nazvala tražila nešto - dobila krivu info i krivi termin, pa tamo čekala 30 min za pravu stvar jer imak može... Da ne duljim i ne zamaram.
Sve pohvale salonu Revital na Verudi kod ginića. Odlična egipatska depilacija, radnica i šefica ljubazne i profesionalne, ugodne, prirodna kozmetika i nabavljaju odlične sirovine, kemotipizirana ulja.
Imaju iskustva-ja sam nažalost zahtjevna dlakavica (PCOS).
Vrlo je sve dobro organizirano. Baš mi se tam pježa.