Sada je: 13 srp 2026, 12:34.

Ajmo cure, jos jedan NORMALNO JE...

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Ajmo cure, jos jedan NORMALNO JE...

PostPostao/la Trabakulica » 20 vel 2012, 19:39

Normalno je valjda i da me svaki dan nešto boli.
Normalno je da me beba toliko istukla da iman upalu mišića. :dada
Normalno mi je da jedan dan obozavam neku hranu, a drugi dan mi je BLJAK :ajme
Normalno je da mi je lošija koncentracija, i da mi je teško ucit, jer misli lete svugdi.
Normalno mi je da ne spavam vise od 2 ure u komadu, pa da san budna uru, pa spavam uru, pa budna 2.
Normalno mi je da san na momente extremno placljiva, ili totalno luda i spremna za namlatit nekoga :lol

Normalno je sve ono sta je u biti nenormalno. Tj ovo je bas drugo stanje! :nokti
Trabakulica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la rusulica » 20 vel 2012, 21:35

a ja ću vas pitat jeli normalno da svako malo imaš osjećaj da nešto nije u redu? s prvim djetetom mi to nije padalo na pamet a sad sam dosta opterećena time iako nema nekih znakova. jednostavno paranoiram, strahujem čim bebu ne osjetim par sati, primjećujem svaku sitnicu i bojim se. inače mi ova trudnoća prolazi uz dosta stresa pa se ne mogu baš opustit skroz i uživat u njoj stalno, jeli moguće da je to razlog mojih strahova. dakle jeli to normalno?
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la marinela » 20 vel 2012, 21:59

rusulica je napisao/la: strahujem čim bebu ne osjetim par sati, primjećujem svaku sitnicu

meni je prva trudnoća, pa vjerojatno od tud još malo veća paranoja...
al ovakva situacija završi tako da ju lagano gurkam i bockam dok se ne pokrene, a ond ami vrati sa dobrim kamatama pa znam da je sve ok :ajme
slika
marinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la suncica77 » 20 vel 2012, 22:22

normalno je da mi se jede samo losa i brza hrana i sve zdravo mi je fuuuj
normalno je da sad coca-colu obozavam :ajme a prije je nisam mogla smislit ( svejedno je izbjegavam piti )
mama dva anđela ...slikaslika
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la tratinčica1711 » 20 vel 2012, 23:28

nisam ni ja bila ljubitelj cole, a sad ju pijem svaki dan :ajme
F- 2009. :belji
L- 2012. :mali
tratinčica1711
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Roza » 20 vel 2012, 23:54

normalno je da ne možeš stisnit guzu od hemeroida :ajme
slika slika

Neka boli preboljet ću, stiskam zube, izdržat ću...

L. 20.03.2012
Roza
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la erina » 21 vel 2012, 01:11

Roza je napisao/la:normalno je da ne možeš stisnit guzu od hemeroida :ajme

:jadnimi :ajme
Ni sjest, ni leć, ni hodat, ni iskočiti iz svoje kože!

Rusulice tako sam i ja u prvoj trudnoći bila totalno blentavo bezbrižno čeljade a sada puna strahova :/

A valjda je normalno i da totalno nepoznati ljudi koje prvi put vidim u životu nađu za shodno komentirati veličinu mog trbuha i iščuđavati se, a što je najgore i nije neš turbo velik samo je sve otišlo u naprijed a ne u širinu, još imam struk :dunno :gaah
N 02/07

S 04/12
erina
B.Sc. Cicologije

PostPostao/la Liv Tyler » 21 vel 2012, 10:09

Rusulice prva trudnoća ti je bila bezbrižnija i vjerovatno jer ti je bila prava, uredna i nisi znala što te sve očekuje. Uz to i menja stresa je bilo oko tebe.
Sad već znaš i poprilično uspoređuješ stvari pa svako i najmanje odstupanje/razlika te čini nervoznom. Ali i stres koji je prisutan trenutno u tvom životu prodonosi takvom razmišljanju.
Ne brini sve će biti ok, to je normalno.

suncice poznat mije taj tvoj osjećaj,ja sam jučer žarko željela fantu limun i skoro je povratila jer mi uopće na kraju ne paše. :ajme

Roza :hug

erina ljudima je očito fascinantan taj naš trbuh i ne mogu se oteti dojmu da bi nešto komentirali. KAo da će im izgled i veličina trbuha sve reći :basnecu
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la rusulica » 21 vel 2012, 10:24

Liv da da uspoređivanje će me dotući. Svaka rečenica mi počinje :" S laurom nije bilo tako" i onda tražim razloge za to u stresovima. Imaš pravo. Znači normalno je :D
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la erina » 21 vel 2012, 15:14

Liv Tyler je napisao/la: KAo da će im izgled i veličina trbuha sve reći :basnecu

Upravo to...mogli bi nuditi usluge gatanja iz trbuha :gata, pogotovo još kad se očešu onako usput kao da je svačiji. :whew
Uspoređivanje definitivno izluđuje :dada Ja se trudim izbjegavati usporedbe jer mi je ova trudnoća od starta drugačija nego prva ali jedino nemrem odoliti usporediti veličine uzv-a u određenim tjednima, u nadi da će ova imati manju glavicu :lol
N 02/07

S 04/12
erina
B.Sc. Cicologije

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju.