. Sve će biti ok.Ostalima
!Sada je: 13 srp 2026, 12:34.
Moderator/ica: Diami
. Sve će biti ok.
!
Iva15 je napisao/la:Nit shopingiram za bebicu, nit kupujem auto, nit sređujem kuću, nit sam imala preglede... Ni blizu aktivna kao većina vas.
Ah da, krenula sa trudničkim tečajem, ali sam tako razočarana kako suhoparno čitaju neke slajdove da imam osjećaj da bi ja koja nisam nikad rodila i nemam iskustva sa bebama bolje ispredavala o aktualnim stvarima šta nas čeka i kako se pripremit
)... još čekam da posredimo neke stvari po stanu pa ćemo počet
Tečaj je stvarno kontradiktoran, nisam baš oduševljena dijelom koji je odradio ginekolog, al hvalabogu postoji internet, postoje knjige, pa i alternativni tečajevi pa se možemo bolje educirat!
, ma bit će sve super!

Nije mi jasno kak te nisu primili
Nije baš da živiš na Kvatriću pa možeš doć kad se njima sprdne
crna ofca je napisao/la:Ide li koja od vas, ili je već možda bila na tečaju u Petrovoj? Kak to tam izgleda?
da sam ga morala kupit najvjerojatnije ne bi.nemaDomiMama je napisao/la:jedino je misicima i kozi trebalo jos nekoliko godina... dok su cicke totalno druga prica i tome nema pomoci...![]()

Karolina_PL je napisao/la:Nova sam na forumu pa ako nije ovdje mjesto da pitam, plz uputite me na sličan topic. Uglavnom htjela sam pitati šta treba kupiti za bebu tj mislim na dječju kozmetiku, kremicu za guzicu, nešto za pupak... ???

posto mi je ovo prva trudnoca bojim se i nemogu razlikovat bezazlene bolove od opasnih...znaci mislim da je sa bebom sve ok jer me evo i sad šora na najjače,cjele dane se oglašava bez prestanka ali mene trbuh tako jako boli....danas kad sam ustala zarezalo me jedva sam ustala...sve čitam kako boli donji dio trbuha a mene ne...mene ne boli dolje nego gore...boli me točno ispod prsa...tolko jaka bol...nemogu sjedit,nemogu lezat..a opet glupo mi je ic na sv duh jer mislim da im se vec s oprostenjem kenja od mene( jer zadnji put sam show imala gore i mislim da su me upamtili) a opet strah me jer sam na pregled kod ginica trebala 19-og i sad mi frendica javlja da si je gospon promjenio raspored,radio je danas(a ja nisam znala) i sad ga nema do 21 -og
do tad ko ziv ko mrtav....a meni kontrola bila zakazana...uzas kako su nemarni i sta sad...ne preostaje mi nista nego u bolnicu...ali ipak bi da mi date savjet...zaštooo me boli samo taj dio...jel to do kičme ? jel do bebe ? nigdje drugdje samo ispod grudi,vec sam pomislila da su pluća,jer kad zakasljem probode me..a nosim nisko pa mislim da nije beba ili mozda je...jel moguce da mu je premalo mjesta pa udara zato cjele dane i odtuda bol ? hellpp
najradije bi izbjegla bolnicu...

Trenutno korisnika/ca: / i 41 gostiju.