Postao/la triputamama » 07 tra 2006, 14:02
Pred sam kraj prvog porada, dakle, prije samog izgona, rekla sam sama sebi: Nema te sile na svijetu koja bi me ponovno natjerala na ovo. Nikada više.<
>Zbog moje rizične trudnoće, sineka su odmah odnijeli na razno razna promatranja, a mene u hodnik na odležavanje onih famoznih 2 sata poslije poroda. I držala me moja odluka i tih dva sata; pa su me odvezli u sobu i nakon sat vremena donijeli su mi moju bebicu. Tada sam ga prvi puta uzela u ruke, poljubila ga, gledao me je, a ja, ja sam bila na vrhu svijeta, na samim oblacima i sve što sam do tada postigla u životu učinilo mi se nevažnim i tako malim naspram ta dva oka koja su gledala svoju mama.<
>I već tada sam znala, da barem još jedanput (a bilo je još dva puta) želim doživjeti, to što sam doživjela toga dana.<
>A bol? Sjećam je se vrlo jasno, ali ne s nelagodom. Nije utjecala na moju odluku da rodim još dvoje djece. I ne, niti drugi, niti treći puta nisam se bojala poroda.<
>Ustvari, ne znam za što bih ti glasala. <
>Ako govorim samo o sjećanju na tu bol, onda slobodno mogu reći da ću je se s radošću sjećati cijeli život, jer sam za par bolnih sati dobila tako mnogo , a ako tu bol gledam kao otežavajuću okolnost pri odluci o sljedećoj trudnoći, zaboravila sam ju za cca 3 sata. <i>Edited by: triputamama at: 7/4/06 14:04<
></i>