Sada je: 13 srp 2026, 12:34.
Moderator/ica: Diami

upadam vam žemske malo u temu , ali čini mi se da je ovdje netko pio neki sok iz dm ? Kakav je i koji to sok bio , jel ono od šljive Ž? Ja sam danas njuškala po dm , ali ne nađoh ništa takvoga , osim onaj frutekov MAMA 0,5l - 15 kn

a to sigurno ne stoji na policama sa dj. hranom , a ja sam naravno tamo tražila , ovo mi izgleda kao da stoji tamo gdje su im vitamini i sl. ...moram sutra ponovo .
urin u redu sada sam već zabrinuta da nije neka bakterijska infekcija ili tko zna šta pa ako me možete malo utješiti da li je netko imao tako u trudnoći

Strah me pomisliti kaj će biti do sedmog mjeseca. A inaće ljeti izgledam ko balon 

crna ofca je napisao/la:Zaboravila sam priupitat jel ima neka od vas problema s oticanjem nogu. Meni je već sad koma. Pred kraj dana više ne stanem u šlape.Strah me pomisliti kaj će biti do sedmog mjeseca. A inaće ljeti izgledam ko balon

Odmar je njen naziv za ormar a gnjuza je kako ona doživljava M(j)uzu iz Winxica. E i ima je Marieta, ne Marijeta. To bez J je ključno
. i dobrodošla

... iduci pregled je u utorak... 

silki je napisao/la:imam istih problema. jedino što možeš je smanjit unos soli, piti čaj od listova breze i što češće noge na povišenom držat.
ja tako i spavam. ujutro sam ok ali ako cijeli dan šalabajzam i ako je malo toplije
super za pregled

Nit po mami, nit po dedi, nit sestrinom bivsem , nit malom koji je isao u skolu sa mojom tetom i kopao nos itd. 

rusulica je napisao/la:Mislim da je caka u magneziju. Sad sam pila i prenatal i dodatno povremeno šumeće magnezij i kalcij i fala bogu ni edemima ni grčevima ni traga. Prvo probaj s tim ali redovno pa ako ne pomaže nek ti izvadi i šećer.
) i ne pomaže. Magnezij sam počela pit zbog opstipacije i tu se pokazao djelotvornim. Probala bum s čajem.crna ofca je napisao/la:rusulica je napisao/la:Mislim da je caka u magneziju. Sad sam pila i prenatal i dodatno povremeno šumeće magnezij i kalcij i fala bogu ni edemima ni grčevima ni traga. Prvo probaj s tim ali redovno pa ako ne pomaže nek ti izvadi i šećer.
Pijem šumeći magnezij i prenatal (twin lab koji smrdi po pokvarenoj ribi) i ne pomaže. Magnezij sam počela pit zbog opstipacije i tu se pokazao djelotvornim. Probala bum s čajem.
Od kad se vise ne brinem i ne brojim dane kolko sam puta bila, kolko nisam, kad cu itd. kakim ko grlica bez problema.
A i pijem puno vode u zadnje vrijeme pa mozda i zbog toga :dunn

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
Svaki put kad ga otvorim mi se digne želudac. Kaj ću kad mi on jedini paše. Imam povišeno željezo, pa mi je on bio jedini izbor jer su svi ostali vitamini za trudbenice puni željeza (200% RDA). Postojala je opasnost da od njih razbijem zahodsku školjku.
,inače nemam problema,vjerojatno zato što ležim - mirujem,al mi problem trnjenje prstiju,
, i da jucer i danas me prepone rasturaju čim stanem na noge,muž jučer skužio da se gegam dok hodam,a na plus 10kg sam
sto je super kako je bilo prvih 12tt(4kg) a i ja sam krenula sa dobrim viškom
.Pijem mg 300 od dietpharma i prenatal od nw.

,jedino u bolnici sam imala problema,valjda psiha
,doduše ja nemam mira,non stop sam u pokretu. 

.Zaboravila sam vam reci jucer kako mi se stomak okretao u valovima,mm i ja lezimo kad ono odjednom lijevo-desno-gore-dole.komedija,valjda se namjestala,mi smo od srece proplakali,predivan osjecaj
snowwhite je napisao/la:nosila sam ga po povratku iz bolnice max mjesec dana i neredovito. jel pomogao ili ne teško mi je prosuditi. tako sam brzo zaredala trudnoće da se niti nakon jedne nisam uspjela vratiti u normalu
tek sad ti vidjeh potpis
lajušice
kaže moja gina da se to sad po novom šalju sve trudnice.pih.

meni su doktori potvrdili da idem na carski,meni je to ivf trudnoća maternica mi je i dalje straga i posteljica i za sada kažu carski i zbog operacije što sam imala prije trudnoće,više bih voljela roditi prirodno ali biti će onako kako oni kažu 

svi citaju proljetnice

sretna22 je napisao/la:AHAHAHHHHHAAAAAAAAAAAsvi citaju proljetnice
![]()
![]()
![]()

sretna22 je napisao/la:AHAHAHHHHHAAAAAAAAAAAsvi citaju proljetnice
![]()
![]()
![]()

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 41 gostiju.