Sada je: 18 tra 2026, 16:56.

Proljetne mame i bebe (2. dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Proljetne mame i bebe (2. dio)

PostPostao/la kittyilevin » 07 ožu 2016, 19:40

nisam te, lucy, htjela uplašiti - samo dijelim svoje iskustvo ;) kako god bilo - sigurna sam da si spremna, premda ti se tako ne čini :kiss
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lucy25 » 07 ožu 2016, 19:51

nisam te, lucy, htjela uplašiti

Ma znam da nisi :hug, samo mi je nekak sve prebrzo prošlo i htjela bih još malo uživati s bebicom u trbuhu, a opet svjesna sam da je finale jako jako blizu :)
Evo, malo prije odoh na wc i opet ispao komad sluzi...
Uglavnom, htjela sam još reći ako prođe jedan dan, a da se ne javim, znat ćete di sam...trenutno nemam internet na mobu, ali radim na tome da ga čim prije osposobim :)
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Janja » 07 ožu 2016, 23:29

Lucy mislim na tebe. Neka sve brzo i lijepo završi ako je porodaj počeo.

Ma kakvi jastuci medu nogama, ne paše mi. Joj sve me strah ic spavati.

Napokon sam se riješila nametnika, nema više ureaplasme, nakon tri ture antibiotika.
Ni Duphastone nemoram piti, večeras sam zadnju popila.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 08 ožu 2016, 10:35

super, Janja!

curke, sretan nam praznik :luv

ja i dalje na Duphastonima, magnezij lagano izbacujem.

prekosutra pregled. trbuh raste, beba očito raste, na kilaži ne rastem - valjda beba sve pojede :whew
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mlada mama19 » 08 ožu 2016, 11:50

Jutrooooooooooo

a da nabacimo slikicu buša? moj je poprilično velik, mislim da mi je takav sa malom bia na porodu :zub ipak je ovo muško :znoj :mrgreen

Lucy sretnoooooooooooooo mislim na tebe :srca

Vidim bolovi i svakve neugode vas prate joj joj. Ja sam još ok, spavam ko beba, ne maknem cijelu noć, nikakvi jastuci i ništa mi ne treba. Žgaravice nema, apetit postojan :zub
jučer me nešto usred Konzuma presjeklo, samo sam se zgrčila i mislila da ću rodit isti čas. Trajalo svega cca minutu hb, nije se ponovilo uh
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lucy25 » 08 ožu 2016, 12:20

Jutro žene :srca

Evo još sam tu...cijelu noć su me šarafili ko neki lagani trudići u križima, a ujutro opet ispao poveći komad čepa...ajmeee pa ne mogu se načudit kolko toga ima unutra. Mislila sam to ispadne u komadu i fajrunt, al kod mene je skroz druga priča. Realno mogu rodit danas, a mogu još tjednima ovako :ajme
Razmišljam si da već sutra odem na pregled jer imam 100 pitanja i neudomica i četvrtak mi se čini predaleko...znaaam nisam normalna :mrgreen
Eh kaj se tiče kilaže...kod mene su kile po mjesecima išle ovako...2, 5, 1, 5, 0....fakat presmiješno. Uvijek bi dobila po nosu za ovih 5+ da bi već idući mjesec dobila samo 1 kg uz istu prehranu :dunno

Super je ideja o slikama trbušćića....ja sam se nedavno pofotkala pa evo link :)
https://www.instagram.com/lucija1009/

Drago mi je da ste sve dobro i nek samo tak i ostane do kraja :kiss
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lilkillaink » 08 ožu 2016, 15:37

hey cure..sretan nam naš dan :)

M i ja smo uspile opet pokisnit.ovo nam je drugi put u tjedan dana.ahhh

meni je pregled prekosutra, ne mogu dočekat već :) prošli tjedan sam se vagnila kod mojih, kako sad stvari stoje na +5 sam, a vidit ćemo šta će vaga kod gina pokazat..al briga me.

jučer sam bila kod mojih, jela sam s tatom nešto, i tako mi se smučilo, ja trk u wc, mater se doslovno uspila dignit sa školjke a ja glavom unutra..dušu ispovraćala. i onda su me od povraćanja uvatile BH..fuj :ajme

danas je malo lakši dan. danas ušla u 31.tt :shock zar već..kmeee..a evo i moje slije od nedavno https://www.instagram.com/p/BCZ57pejkhu ... ilkillaink
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 08 ožu 2016, 21:28

curke, baš te zgodne :kiss moj je trbuh otprilike kao lilkin. stavit cu neku fotku kada se sliknem. zadnji put sam se slikala prije dosta tjedana.

u donjem dijelu leđa mi je strašni, tupi pritisak. nadam se da je to samo zbog težine trbuha i bebe. :lebdi

mene prvorođena sada već malo iscrpljuje - puna je energije, skroz se oporavila od kozica, stalno bi nešto da se igramo, a ja bih samo ležala i blejala u neku točku. :lol upalim joj crtiće pa me pere grižnja savjesti. a, opet, ne mogu po cijele dane smišljati neke aktivnosti, još manje slijediti njezin tempo i energiju. :oops:
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Janja » 09 ožu 2016, 09:09

Jutro, jeste dobro spavale.

Ja sam jučer pretjerala sa setnjom, donji dio trbuha me tako bolio da sam se jedva kući dovukla. Onda sam se legla i dva h nisam mrdala, a osjećala sam se iscrpljeno.

Ja danas idem na pregled. Jučer rodica došla i kaže da nosim muško, meni je i tako svejedno pa ćemo vidjet danas hoće li se pokazati.

Ja nisam još ništa počela pripremati osim platnenih pelena, ostalo je u kutijama na tavanu. Ipak mislim da mi je rano.

Lijep dan cure. :)
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 09 ožu 2016, 10:06

dobro spavali! kratko, ali slatko.

Janja, koliko si trudna? još ne znate spol?

mod nas se spremno. osim mene (i, čini mi se, prvorođene) - ja se još pripremam. :lebdi

sutra kontrola. bez UZV-a, samo pregled + možda bris na streptokok.

zaboravili kupiti viper - to je u prvoj fazi s prvorođenom bilo skroz dobrodošlo!
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 09 ožu 2016, 11:13

hej djevojke :)

ja sam neloše spavala, 3x se digla piškit, pila sam abnormalne količine vode jučer, baš me neka žeđ ulovila.al neka, nije mi žao :)

malo me leđa boluckaju, noge pod normalno.boli me skočni zglob, ne mogu se sitit jesam li ga negdi škicnila :ajme

meni je prvorođena med i mliko, toliko zahvalno dite, ne mogu virovat da me dopalo takvo dite :lol razumna je do bola, kad joj kažem da me pusti da samo malo odmorim, uopće nema drame, ok mamice, ja ću se igrati s nečim..malo se poigra dok ja odmorim koščurine svoje, i onda nas dvi pičimo :) rekla san N puta, ako mi ova beba bude makar upola dobra ko i M, pa ća ju se tuć nogom u guzicu od sreće. Dosta je samostalna, kad dođe beba, dosta će ona sama moć obavljat. Zna sebi i na kruh namazat nešto za jest :le tako se veselim svemu.jedino za porod nisam spremna..nikako

suše mi se lancuni jutros, da iskoristim ovo bezkišno vrime..koliko toliko.

kitty ja sam od svojih gay prijatelja dobila ovo http://www.ronnybabystores.com/product/ ... ng-n-seat/ kad se M rodila :D odlična stvar.M bi stavila u to, i na kuhinjski stol, pa bi me ona gledala dok ja kuham..često bi i zaspala u tome, a kasnije je volila samo sidit u tome, skoro do 2 g se igrala s tim..glazba joj je bila cool, onda bi ti ona sama sebi upalila, malo bi sidila u tome.ko mali čovik.super mi je kod toga, šta je i ljuljačka, a i može se zablokirat da je fiksno.

sutra mi je pregled.uh uh. i ručni, i vaginalni i preko stomačni, a možda i ctg..ko zna

janja ja sam skužila da mi je 100x teže popodne odrađivat šetnje..isto mi tako bude, toliko se steže stomak da jedva dođem kući, imam osjećaj da će mi se stomak otkinit od ostatka tijela i past na cestu :ajme
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Buba » 09 ožu 2016, 12:13

Bok cure!
Odlično izgledate! :srca Nisam se dugo slikala, morala bi ovih dana pa ću i ja staviti svoju sličicu.

Ja sam spavala noćas super, jedino stalno sanjam neke gluposti.... Često u zadnje vrijeme sanjam djeda koji je umro prije dosta godina i išla bi na groblje ali svekrva me ubila u pojam sa time da ne smijem nikako ići na groblje, to je za trudnice loše i svašta nešto, znam da su to gluparije, ali čak i md me poprijeko pogleda kad to spomenem, onda on ode zapaliti svijeću umjesto mene :ajme

Jučer sam napunila 30 tt i sad mi je nekako lakše.... sljedeći cilj je 5 tjedana..

Vi se i šećete... :yess uf... meni je to naučna fantastika! :strah Jučer sam išla sinu na informacije, pa sam se tu nešto vrzmala po kući i bila sam ubijena skroz! Križa me boljela, u preponama pritisak... još sam danas mislila ići do frizerke ali sam ju zvala i odgodila, nema šanse da bi mogla sama se dovesti do tamo i izdržati sat vremena (minimum) u salonu.

Jučer navečer sam legla u krevet i kukam li ga kukam :p a md mi kaže: pa što toliko kukaš, stalno si doma i ležiš?! E kad ga nisam tada izbacila iz kuće neću nikad! :protest Rekla sam da ću mu za vikend "zalijepiti" težinu koju nosim (trbuh i ostatak :lol ) na trbuh pa da vidim hoće li izdržati i sat vremena!

Lucy jesi li još u komadu?! :kima

Nekidan mi je prijateljica rodila, u 5 joj je puknuo vodenjak, u 6 bila u rodilištu i u 8 rodila! Potpisujem takav porod! :gata
Value has a value only if its value is valued.
Buba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Janja » 10 ožu 2016, 09:20

Od svih pregleda i uzv-a samo je jednom gin vidio sta bi moglo biti i navodno je curica, danas idem opet možda bude vidio da potvrdi ili da mi kaže da je dečko. Ja sam sutra 29tt.
Mene svi koji vide kažu da imam samo trbuh velik i ništa više, kad me netko vidi s leda ništa se ne skuzi.
I ja sam noćas fino spavala, digla se jednom na wc i dalje nastavila spavati.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mlada mama19 » 10 ožu 2016, 12:11

Jutro proljetnice :dada

Ja dobila curu na obuku na poslu, pa sve manje i manje vremena za javljanja.
Ugl. jučer smo bili na pregledu, sve je savršeno ok. Malac ima 1115g. Glava mu je za tjedan naprednija :mrgreen a trbušćić, bedrena i težina za tjedan manje. Tako da je to moje žgoljavo glavato stvorenje :mrgreen :luv
Okrenuo se glavom prema dole, i dobro me bole udarci nisko valjda sad tuče tom velikom glavom :hahaha
Ja dobila normabel zbog izrazito tvrdog trbuha.
ostalo sve ok, urin,tlak..... ja sam na +3.5kg. Kontrola za 4tj.

Evo slikica trbuha http://tinypic.com/view.php?pic=2qxvryd ... uFGZtCxUxg

vi ste mi prekokrasne :le Lucy buša ti je ogromnaaaaaaa, jeste još u komadu?

sretno svima koje su na pregledu danas.
slikaslika
mlada mama19
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lucy25 » 10 ožu 2016, 14:24

book curke :srca

Evo još smo 2 u 1 i izgleda da ćemo ostati tako do punog termina...
Danas sam bila na pregledu i dezurna je bila jedna druga doktorica koja tvrdi da ovo što mi stalno slini i curi uopće nije sluzni čep nego gljivična infekcija :conf Ja sam sad totalno zbunjena jer sam nažalost imala jako puno problema s gljivicama i dobro znam kak izgleda takav iscjedak, a vjerujem da i većina vas to zna...ovo kaj meni svaki dan ispada je nešto sasvim deseto, smeđe je, sluzavo i izlazi u dugačkim nitima, stvarno ljigavo izgleda i nikad u životu nisam vidjela ništa slično (osim sluznog čepa). Sve ja to njoj lijepo objasnim, ali ona i dalje stoji pri tome da su to gljivice...a dobro, valjda žena zna, ali meni je to totalno čudno. Prepisala mi je vaginalete i preporučila nek si kupim lactogyn kapsule. Otvorena sam i dalje za prst, bebač je još uvijek na zadak, ali o carskom nema govora jer kak kaže dok. ako je već dvoje djece prošlo kroz porođajni kanal, onda će i treće bez problema pa makar bilo naopačke :ajme
Eh da...u urinu su prisutni proteini i krv pa moram napraviti urinokulturu....i tak non stop neki problemčići :gaah

Bebač je tolko skakao na CTG-u da su sestre digle paniku...kao ajme gle tahikardija. Tolko su se ustrčale oko mene da su to čuda, ispitivale dal možda imam temperaturu, jer sam bila sva crvena i znojna, a razlog tome je bio radijator koji je bio centimetar do kreveta na kojem sam ležala i još su k tome navinule grijanje do daske. Onda su mi počele opipavat čelo, pa su mi htjele mjerit temp, otvarale prozor...strahote žive...već sam mislila da me budu strpale u bolnicu kak su se usplahirile. Da bi na kraju ispalo da je ctg uredan i da su otkucaji od 170 normalni jer je bebač bio jako aktivan. Eto, to je cijeli izvještaj od danas :)

Curke, super su vam trbušćići, mali, ali slatki i fakat imate predobru liniju. Moj je bio takav s 4 mjeseca, a sad sam stvarno ko balon...još mi se na slikama čini da je manji nego uživo :mrgreen
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 10 ožu 2016, 15:16

evo i mene s pregleda. u vinogradskoj, nažalost, rade samo vaginalne preglede, UZV je posebno (mislim da je moj sljedeći UZV tek kada dođem na porod), CTG posebno itd. ali kod mene sve OK - dr. kaže da sam nakon one drame na polovini trudnoće prava školska trudnica :rodj sve djeluje OK: otkucaji srca školski, na kilama dobila školski, sve OK. glavica se može napipati na pregledu, dr. ju je napipala i gurnula malenu, sve sam to osjetila, ali je to sve normalno za ovaj tjedan trudnoće. i dalje duphastoni, pregled za 2 tjedna. ne znam kada će mi skidati šav, zaboravila sam pitati, radili su mi bris na streptokok, vjerujem da će biti OK. i tak - sve OK :srca

eh, da, lilki, hvala ti na linku za viper. tražimo baš nešto! :kiss
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 10 ožu 2016, 21:12

hey hey..evo ja nikako da se javim danas, M se probudila u 6:30 u plaču i fibri 39,5 :ajme :ajme plače da je boli glava.da je boli tijelo, da je bole nogice, rukice...tako da sam danas oko nje angažirana skroz.

bila sam na pregledu jutros, sve je super, bebonja napreduje kako treba, sad je otprilike 1700-800gr, divlji, lovili smo se za izmjerit :D, ja zatvorena, tlak 100/60, urin dobar, kilaža +5. kontrola za 4 tjedna, onda će mi radit bris na streptokok i ctg,i onda nakon toga,pregled nakon 3tjedna pa 2....ako stignem :D upalia mi je dr malo 4D.jaoooo, kako mi je sin predivan :le :le :le :le odma san se zaljubila, oni nosić mali, usta mala napućena,ko i seka mu. ujmeeee, kako ću ga ćapat i ljubit

lucy možda stvarno jesu gljivice :dunno aj baš nam javi nakon vaginaleta kakvo je stanje..a Lactogyn je meni super. nećeš pogriješit s njim.

mlada mama i meni je gin reka da mogu slobodno mali Normi popit ako me baš uvati stiskat.
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Janja » 11 ožu 2016, 15:10

I ja jučer obavila pregled, ali nije me dolje gledao.
Termin mi se pomaknuo na 18.5 beba super glava dolje. Kilaza oko 1300gr. Ja sam na +10 kg.
I 100% je curka.
Tlak mi je nekako granični 135/90 ali ne prelazi ni gornji ni donji pa je OK za sada.
Idući mjesec opet radim OGTT iako mi je ovaj bio OK.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lucy25 » 11 ožu 2016, 16:44

Bravo curke za super preglede :rodj
Znači sve 4 smo bile kod ginića isti dan...koja slučajnost :)

Ja sam vam već blago rečeno ludaaaaa, ali ludaaaaa....jučer navečer primjetim par kapljica krvi, a nakon toga mi je opet ispalo par komadića te grozne sluzi, ali ovaj put je izgledalo doslovno ko jetra i kad sam to stisnula u papir, ostalo je sve krvavo. Do sad mi se nije pojavila ni kap krvi, nego samo taj čudni iscjedak, ali ovo me opet skroz zabrinulo. Glupo mi je ići na pregled jer sam bila jučer i kao sve je više manje ok....ali mi i dalje nije jasno. Nikad nisam čula da se kod gljivica javlja krvavo sluzavi iscjedak, a nit me šta svrbi i peče. Moguće je da ih imam zbog tog žućkastog iscjetka koji mi curi cijele dane, a ovi komadi koji mi povremeno ispadaju nemaju veze s njima. Kad sam jučer bila na pregledu, dok. je vidla samo te gljivice i ništa drugo. Ja sad stvarno ne znam kad oni gledaju unutra, do kud uopće mogu vidjeti i kak mogu znati da nije ispao čep jer ovo kaj se meni događa mogu povezati jedino s tim jarčevim čepom. Jel moguće da mi ta sluz ne izlazi iz rodnice već iz mokračne cijevi? Nekak mi je to nevjerojatno. Tek danas počinjem sa stavljanjem vaginaleta jer sam morala nosit mokraću na mikrobiološki pa da bude kolko tolko čista. Muče me sad ti proteini i krv koja se pojavila, a nalaz bude tek u srijedu gotov :gaah Daj Bože da nije ništa, ali očito sam navukla neku gadnu infekciju :(

lilki, kak je curica? nadam se da joj je bolje :kiss
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Janja » 11 ožu 2016, 21:46

Lucy25 ja mislim da je to ipak sluzni čep. Sjećam se kad je meni ispao u prvoj trudnoći bio je sluzav i krvav, baš onako bljak, ali ja sam odmah iza počela dobivat trudove. i rodila sam točno sa 37tt. Tebi to ide u etapama, ma nema šta drugo biti nego to.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 11 ožu 2016, 21:58

večer! kod mene naporan dan danas... prvorođena je već dva tjedna kod kuće, prepuna je energije, a ja već lagano pucam. :whew lilki, kako je M.?

lucy, meni, pak, to nekako zvuči predugo za sluzni čep. pa ne može toga toliko biti... nadam se da nije neka zeznuta beštija... vidjet ćeš s vaginaletama - morale bi momentalno djelovati...

ovdje sve OK. čekamo :kima nema sumnjivih iscjedaka, pritisak u križima i dalje - ali sam i dosta na nogama + trbuh je dosta velik s obzirom na moju konstituciju. tako da mislim da je sve OK.
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lucy25 » 11 ožu 2016, 22:32

Curke moje, fakat je to čudno kod mene, ali isto mislim da ne može bit ništa drugo nego čep i da niti jedna bakterija ni infekcija ne može prouzročiti takve simptome. U prošlim trudnoćama mi je ispao odjednom i isti dan mi je pukao vodenjak, ali očito da ovaj put se postepeno raspada :dunno
Danas je sve ok, osim tog žućkastog iscjetka koji je očito od gljivica. Srećom dobila sam Plimycol vaginalete i samo su 3 u pakiranju pa ćemo brzo to riješiti. Jedino su malo nezgodne za umetanje, nekak su suhe i dosta tanke, al valjda ću ih uspjeti nekak ugurati :ajme
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kittyilevin » 12 ožu 2016, 00:40

a Lucy, ti si nam i u terminu :srca :drink
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilkillaink » 12 ožu 2016, 10:45

pozdrav :) M se jučer "temp" nije makla sa 37,2 :ajme :ajme za upucat se. kako me to živcira. ono, il budi bolesna kako spada ili nemoj uopće, ovo mi je koma, ubije je jedan dan, i onda nakon toga kao da se ništa živo nije dogodilo. katastrofa

ja sam se jučer izgleda malo preforsirala, pa su me prale kontrakcije navečer i noćas. al dobro sam sad. noć je bila neloša skroz. M je spavala sa mnom u krevetu, malo smo se mazuljale, odma mi je bilo lakše :mrgreen

lucy ta "jetra" ne zvuči baš bajno :dunno

janja zašto opet OGTT?

kitty ti isto ulaziš u termin uskoro?
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Janja » 12 ožu 2016, 11:01

Lilki moram zbog dijabetesa u prošloj trudnoći koji mi je otkriven iza 30tt. A i to ću izdurat.

Ja sam noćas slabo spavala, starija je dva dana imala visoku temperaturu, a ja sam jučer nakon tjedan dana mira opet počela kasljati ali sad čujem da i sviram. Moram otići doktoru da me posluša. Jako me iscrpljuje kašljanje, jadna bebica.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 12 ožu 2016, 13:55

lilkillaink je napisao/la: kitty ti isto ulaziš u termin uskoro?

jest, još malo. dva tjedna. tri po ZM. za dva tjedna sam na pregledu, tada će mi reći kada će (i hoće li) skidati šavove. nakon skidanja šavova mislim da bukvalno svaki sat može krenuti porod. no vidjet ćemo - možda nas malena i iznenadi pa odluči ostati i dulje.

uh, kod mene noć bila sva u znaku žgaravice. ali nekako preživjeh. :lebdi
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Janja » 12 ožu 2016, 19:31

Užasno kasljem, pluća su OK išla sam danas na hitnu. Tijelo mi je tromo i jedva se pokreće, temperatura 37.7°C . šta da radim sa sobom, osjećam se katastrofa. Nikad me ovak niska temp nije ovako smlavila.
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kittyilevin » 12 ožu 2016, 22:50

Janja, u krevet, spavanje i čaj. :hug

kod mene danas bolovi posvuda - prije svega na desnoj strani pod rebrima, kako se beba pomakne, tako krenu bolovi. :lebdi

brine me pomalo to što mi je tlak malo viši - a spominjala sam vam preeklampsiju iz prošle trudnoće. vidjet ćemo. na pregledu prije dva dana proteini su bili negativni, tlak OK.

složili krevetac, namjestili komodicu, spremni smo na malenu :srca
6. 12. 2011.
3. 4. 2016.
kittyilevin
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lucy25 » 13 ožu 2016, 18:15

Ja sam danas doslovno popiz....i spakovala se na odjel...terapija protiv gljivica mi je skoro pa gotova, ali i dalje mi izlazi brdo tih sluzavo krvavih "špageta". S ginekologije su me poslali u rodilište i detaljno me pregledali. Za čudo, doktor koji je bio dežuran je rekao da vidi unutra tu krv i da se ipak radi o sluznom čepu koji se polako otapa. Veli da je moguće da me beba s nogicama rita u sam cerviks i zbog toga mi malo po malo to curi i lagano krvarim. Dosta dugo su snimali i ctg i sve ostalo je ok pa su me poslali doma nek odmaram još tih par tjedana. Fakat mi je sad lakše i puno sam mirnija...još samo da nalaz urina bude dobar i nitko sretniji od mene.

Janja, kako si? Nadam se da ti je bolje :hug

kitty, i mene su danas probudili bolovi oko desnog jajnika i to me tak jako zgrabilo da sam se jedva ustala...napomenula sam to i na pregledu, ali veli doktor da su sve to čari zadnjeg tromjesečja i dok se porodimo, više nas ništ ne bude boljelo :drink

lilki, šta ima novo kod vas? :kiss
Melani 09.09.2004.
Lara 09.01.2006.

slika
Lucy25
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Janja » 13 ožu 2016, 18:18

Jao žene neznam sta da kažem. Noć sam jedva prošla, danas sam samo troma, nemogu jest, slabo mi se pije, samo bi ležala a nemogu spavati. Neznam jel bi bilo pametno otic sutra kod gin?
slikaslikaslika
Janja
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.