kako god bilo - sigurna sam da si spremna, premda ti se tako ne čini 
Sada je: 18 tra 2026, 16:56.
Moderator/ica: Diami
kako god bilo - sigurna sam da si spremna, premda ti se tako ne čini 

nisam te, lucy, htjela uplašiti
, samo mi je nekak sve prebrzo prošlo i htjela bih još malo uživati s bebicom u trbuhu, a opet svjesna sam da je finale jako jako blizu

ipak je ovo muško

prošli tjedan sam se vagnila kod mojih, kako sad stvari stoje na +5 sam, a vidit ćemo šta će vaga kod gina pokazat..al briga me.

moj je trbuh otprilike kao lilkin. stavit cu neku fotku kada se sliknem. zadnji put sam se slikala prije dosta tjedana.
upalim joj crtiće pa me pere grižnja savjesti. a, opet, ne mogu po cijele dane smišljati neke aktivnosti, još manje slijediti njezin tempo i energiju. 

razumna je do bola, kad joj kažem da me pusti da samo malo odmorim, uopće nema drame, ok mamice, ja ću se igrati s nečim..malo se poigra dok ja odmorim koščurine svoje, i onda nas dvi pičimo
rekla san N puta, ako mi ova beba bude makar upola dobra ko i M, pa ća ju se tuć nogom u guzicu od sreće. Dosta je samostalna, kad dođe beba, dosta će ona sama moć obavljat. Zna sebi i na kruh namazat nešto za jest
tako se veselim svemu.jedino za porod nisam spremna..nikako
odlična stvar.M bi stavila u to, i na kuhinjski stol, pa bi me ona gledala dok ja kuham..često bi i zaspala u tome, a kasnije je volila samo sidit u tome, skoro do 2 g se igrala s tim..glazba joj je bila cool, onda bi ti ona sama sebi upalila, malo bi sidila u tome.ko mali čovik.super mi je kod toga, šta je i ljuljačka, a i može se zablokirat da je fiksno.

Nisam se dugo slikala, morala bi ovih dana pa ću i ja staviti svoju sličicu.
uf... meni je to naučna fantastika!
Jučer sam išla sinu na informacije, pa sam se tu nešto vrzmala po kući i bila sam ubijena skroz! Križa me boljela, u preponama pritisak... još sam danas mislila ići do frizerke ali sam ju zvala i odgodila, nema šanse da bi mogla sama se dovesti do tamo i izdržati sat vremena (minimum) u salonu.
a md mi kaže: pa što toliko kukaš, stalno si doma i ležiš?! E kad ga nisam tada izbacila iz kuće neću nikad!
Rekla sam da ću mu za vikend "zalijepiti" težinu koju nosim (trbuh i ostatak
) na trbuh pa da vidim hoće li izdržati i sat vremena!

Lucy buša ti je ogromnaaaaaaa, jeste još u komadu? 
Ja sam sad totalno zbunjena jer sam nažalost imala jako puno problema s gljivicama i dobro znam kak izgleda takav iscjedak, a vjerujem da i većina vas to zna...ovo kaj meni svaki dan ispada je nešto sasvim deseto, smeđe je, sluzavo i izlazi u dugačkim nitima, stvarno ljigavo izgleda i nikad u životu nisam vidjela ništa slično (osim sluznog čepa). Sve ja to njoj lijepo objasnim, ali ona i dalje stoji pri tome da su to gljivice...a dobro, valjda žena zna, ali meni je to totalno čudno. Prepisala mi je vaginalete i preporučila nek si kupim lactogyn kapsule. Otvorena sam i dalje za prst, bebač je još uvijek na zadak, ali o carskom nema govora jer kak kaže dok. ako je već dvoje djece prošlo kroz porođajni kanal, onda će i treće bez problema pa makar bilo naopačke

sve djeluje OK: otkucaji srca školski, na kilama dobila školski, sve OK. glavica se može napipati na pregledu, dr. ju je napipala i gurnula malenu, sve sam to osjetila, ali je to sve normalno za ovaj tjedan trudnoće. i dalje duphastoni, pregled za 2 tjedna. ne znam kada će mi skidati šav, zaboravila sam pitati, radili su mi bris na streptokok, vjerujem da će biti OK. i tak - sve OK 

plače da je boli glava.da je boli tijelo, da je bole nogice, rukice...tako da sam danas oko nje angažirana skroz.
, ja zatvorena, tlak 100/60, urin dobar, kilaža +5. kontrola za 4 tjedna, onda će mi radit bris na streptokok i ctg,i onda nakon toga,pregled nakon 3tjedna pa 2....ako stignem
upalia mi je dr malo 4D.jaoooo, kako mi je sin predivan
odma san se zaljubila, oni nosić mali, usta mala napućena,ko i seka mu. ujmeeee, kako ću ga ćapat i ljubit
aj baš nam javi nakon vaginaleta kakvo je stanje..a Lactogyn je meni super. nećeš pogriješit s njim. 

Daj Bože da nije ništa, ali očito sam navukla neku gadnu infekciju

lilki, kako je M.?
nema sumnjivih iscjedaka, pritisak u križima i dalje - ali sam i dosta na nogama + trbuh je dosta velik s obzirom na moju konstituciju. tako da mislim da je sve OK.

M se jučer "temp" nije makla sa 37,2
za upucat se. kako me to živcira. ono, il budi bolesna kako spada ili nemoj uopće, ovo mi je koma, ubije je jedan dan, i onda nakon toga kao da se ništa živo nije dogodilo. katastrofa

lilkillaink je napisao/la: kitty ti isto ulaziš u termin uskoro?

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.