Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Ljetne mame i bebe (10.dio)

05 tra 2012, 08:22

Kako god mozda zvucalo ruzno, ja mislim da bi bilo najbolje da se ovaj deseti dio ljetnica zatvori i da nam se otvori novi dio jer jednostavno nemam volje doci ovdje i pisati i veseliti se sa vama dok god vidim post od suncice i sve tuzne smajlice :place

05 tra 2012, 10:41

Ajme Sunčice, jako mi je žao :place

05 tra 2012, 10:49

ja nisam cijelu noć spavala, cijelo vrijeme sam bila u nekom košmaru.
sunčica i ja smo tu negdje po terminu pa sam se sva isprepadala i cijelo vrijeme osluškivala.

jako mi je žao :place

05 tra 2012, 11:02

ajoj suncice, stvarno mi je zao :(
zaista si nas sve sokirala!
cuvaj se i mislimo na tebe! :grligrli :hug

05 tra 2012, 11:18

sunčice, jako mi je žao :place. drž se :grligrli, mada znam da te sad ništa ne može utješiti :place.

05 tra 2012, 11:20

evo ja se vratila sa službenog puta i sad vidim ovo - strašno mi je žao sunčice, posebno jer smo sve prije prolazile zajedno! drži se! :place :grligrli

05 tra 2012, 11:31

Sunčice baš mi je žao...sad sam tek vidjela tvoj post....i nemam riječi kojima bi izrazila svoju tugu zbog tebe.... :place

05 tra 2012, 13:12

Suncice stalno mislilm na tebe,stvarno mi je jako žao nas dvije smo od poćetka zajedno imale isti termin ma.... :place drži se draga moja :grligrli :hug

05 tra 2012, 18:12

Suncice moja jako mi je žao :place :place ufff :baš me pogodilo draga moja :grligrli, zma, da ne postoje riječi utjehe ali evo jedan veliki :hug

05 tra 2012, 19:52

draga Suncice, jako mi je zao... veliki zagrljaj... svakako se javi na pdf andjeleka :place

05 tra 2012, 20:25

Stellina je napisao/la:Kako god mozda zvucalo ruzno, ja mislim da bi bilo najbolje da se ovaj deseti dio ljetnica zatvori i da nam se otvori novi dio jer jednostavno nemam volje doci ovdje i pisati i veseliti se sa vama dok god vidim post od suncice i sve tuzne smajlice :place

sunčin gubitak je pretežak i ako joj naši zagrljaji mogu imalo pomoći, vjerujem da ćemo ih svi rado slati koliko god treba. stoga ću ovaj topic ostaviti otvorenim. i za našu sunči, ali i za sve nas :grligrli

no naše ljetnice idu dalje...da, ovo je vaš poseban trenutak u životu i imate svako pravo na njega. otvaram novi dio i nadam se da će se osmjesi brzo vratiti u vašim postovima.

05 tra 2012, 20:49

Sunčice... nemam riječi... voljela bih te osobno jako zagrliti sad... zajedno smo pisale na topicu trudnoća nakon neplodnosti i blizu smo terminima... baš me jako pogodila ova vijest, kao da te poznajem 10 godina :( Jako, jako, jako mi je žao :place Želim ti svu snagu ovog svijeta da prebrodiš ove teške trenutke!

05 tra 2012, 22:12

jako mi je žao Sunči :place :place , vjerujem da ne postoji ništa što te može utješiti :grligrli drži se :hug

06 tra 2012, 21:00

a jel se smije pitati što se točno desilo? baš tužno :place

06 tra 2012, 21:09

sad ulijećem k'o padobranac jer nisam vidjela zadnje dvije stranice prošlog dijela ljetnica.
ajme tuge :place
ajme sunčice užasno, užasno mi je žao. znam da ne postoje riječi koje bi te mogle utješiti u ovom trenutku.
grlim te jako i želim ti svu snagu ovog svijeta za dalje :hug

07 tra 2012, 11:57

Sunci jako mi je zao. :place

07 tra 2012, 12:07

Nerica je napisao/la:a jel se smije pitati što se točno desilo? baš tužno :place

desilo se to da sam prokrvarila , dosla u bolnicu i bila otvorena vec 6-7cm , vodenjak virio vanka, cerviks nestao
napravljena serklaza neuspjesno, tokoliza nije mogla zaustavit trudove, morali su me porodit, moja mrva se rodila ziva i umrla poslije 20min, razlog ne znaju , samo sumljaju infekcija , dr. samo se uvijek na to vade ,
ne vjerujem ali eto moras zivjet s tim da mozda necu nikad ni saznat , sad cekamo PHD nalaz ,

cuvajte se trudnice moje , rajvos imas i pravo sto si toliko oprezna ...
ja nisam imala nikakve bolove samo ona zatezanja o kojima sam pisala , pokoji grc nekad, a kazu to su bili trudovi, a ja mislila kontrakcije
kako je moguce da prvorotka ima trudove u 21tt koje neosjeca i toliko se otvori ?
bol je jaka i ne znam dal ce ikad prestat :place

07 tra 2012, 12:10

Sunčice bas mi je žal zbog svega sta upravo prolazis! :place

07 tra 2012, 12:49

Sunčice, zaplakala san stvarno :place

07 tra 2012, 13:22

:place nitko ne zaslužuje toliku bol :place

07 tra 2012, 13:30

sunci draga :hug
javi se nasoj ring i ivy, moderatoricama pdfa andjeli.
Ne znam sto bi napisala :(

07 tra 2012, 14:06

Roza je napisao/la:Sunčice, zaplakala san stvarno :place

I ja. Nadam se da Bog zna šta radi.

07 tra 2012, 14:14

:place stvarno me rastužilo i rasplakalo, nitko to ne zaslužuje, a ti pogotovo :place

:hug :hug :hug :hug :hug :hug

07 tra 2012, 14:53

Sunci :place

07 tra 2012, 16:21

Sunčice :hug

07 tra 2012, 16:25

:hug

07 tra 2012, 18:13

aj Sunči draga. drž se. i ja sam prije mateja imala jako rana 2 spontana, i srce mi se kidalo, a tek ovo što se tebi desilo to je prestrašno. nemaš pojma koliko mi je žao. drž te se, dajte si hrabrosti, malo vremena i vidjet ćeš da ćeš i ti uskoro držati svoju mrvu u rukama.

07 tra 2012, 19:45

Draga Sunci :place :hug drži se

07 tra 2012, 21:29

Draga suncice jako jako jako jako mi je zao :hug :place
Kad bi ti ikako mogli pomoci, olaksati...
Znam da rijeci utjehe, zagrljaji, rame za plakanje,...nisu dostatni. Nadam se samo da barem malo pomazu olaksati tvoju bol.
Cuvaj nam se :hug

07 tra 2012, 22:57

suncice :place :hug jako mi je žao
Odgovori