Sada je: 30 kol 2026, 22:47.
Moderator/ica: Diami

kao kad daju klincima imena Dario, Mario i Ilario, al nema vezekao kad daju klincima imena Dario, Mario i Ilario, al nema veze

. Sad mi je sinulo još jedno hrvatsko žensko ime, lijepo, ne preisfurano - Iskra. 
Margot je napisao/la:Tonka je stvarno. Sad mi je sinulo još jedno hrvatsko žensko ime, lijepo, ne preisfurano - Iskra.
Margot je napisao/la:Buga, Nasta, Tila, Nuša, Leda, Rita, Nora (iako ova dva nisu pogodna za Zgb niti bormeč za područje Hrvatskog zagorja)

elizabeta je napisao/la:Asja, Alma, Beatrica, Ida, Irena, Katja...ova mi se sviđaju od "modernijih" (makar više nisu uopće moderna)
Sad mi se sviđa drugo ime moje curice, ono koje joj je dao tata, puno više od prvog (koje sam dala ja i kako je svi zovu), a to je - Vira. Ne znam niti jednu Viru.
Druga opcija su neka biblijska....
ali je ipak prečesto...
(i varijacija -Virna (a za zadrte pomodare obrazloženje: Virna Lisi 

Mamidji je napisao/la:meni je krasno ime Tena..........iako mi je i Franka favorit......jos samo da ostanem trudna

Zvijezdica

moj djecak je napisao/la:mala issa, kod muslimana Issa je musko ime (isti lik i djelo- Issa u Qur'anu, a Isusu u Bibliji)

inace je Issa naziv starogrcke kolonije na otoku Visu i ima dosta zena u Hrvatskoj koje se tako zovu.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.