Sada je: 13 srp 2026, 12:34.
Moderator/ica: Diami

imala sam feeling da će mi se sve unutra raspuknuti
a nisam ni danas ništa bolje ......
nadam se da nije ništ strašno

da ne govorim o boli , rez me još dan danas boli..ali to nije najgore..nakon vađenja šavova i kućnog previjanja rane, vidjela sam na gazi krv iz reza što mi nije bilo normalno..
i nadam se najboljem .
jesam li ja jedina rodila vaginalno ? mihice ovo što se tebi desilo je strašno
ja navalila ko luda berta , al on se nije dao
...sad mi je drago da je tako ispalo.

, baš diivnooo.. 

a ona sva nemočna izgubila je puno krvi

di ste sve ?
vodila sam i sinka jedinka da upozna seku na tv i ofkors oduševljen je totalno , najviše ga je oduševilo kad je doc pustio zvuk srca , pa protok krvi ...e to ga je oborilo , skomentirao je kasnije , da nije ta seka toliko ni loša , izgleda mu kao GORMIT

.Baš mi je drago da ti je sve ok.I ja sam evo sad od doktora,i moja beba napreduje i super je sve.Gledala sam kako stavlja prst u usta
Ali doktor nije mogao da vidi šta je, krije se

Stigla sam i malo prosurfati,pa sam se smirila,tebi veliko tnx na brzom odgovoru,jer sam bila baš na prvu zabrinuta 

U prvoj trudnoći mi se maleni okrenuo tek u 36 tjednu ,tako da nemaš razloga za brigu

Ja sam nekako od početka smišljala samo imena za curice, doktor ni sada ne zna reći ali ja nekako znam da je curica
Popisala sam imena koja su mi favorit i kad sam ih procitala svom mužu,pita on mene jel ja dajem ime kucnom ljubimcu ili djetetu

, ova dvojica nisu nikad tako udarala

deda jako navija da bude Monika pa će najvjerojatnije tako i bit...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 41 gostiju.