iako će nam biti veselo, tj. meni, toliko drndanja nakon carskog reza a da se ne mogu zavalit na zadnji sic jer su bebe tamo
ma nek ja njih rodim i nek smo svi živi i zdravi, leć ću ja na krovni nosač ako triba

Sada je: 28 srp 2026, 14:16.
Moderator/ica: Diami

a ako se može tek staviti u autu
Prijatelj ortoped mi je rekao ni u ludilu u sjedalice prije nego je ditetu vrime za sjedenje. I slažem se s time. Zašto riskirati oštećenje kralježnice zato jer je MENI tako zgodnije?

. i ako sestra u rodilistu kaze ne bebu u nosiljku, onda vjerojatno zna zasto NE u nosiljku, 

srecica tara je napisao/la:i ako sestra u rodilistu kaze ne bebu u nosiljku, onda vjerojatno zna zasto NE u nosiljku,

Ina66 je napisao/la:e, sjetila sam se još jedne anegdotice - kad sam izlazila iz rodilišta s trećom curom, moji su došli po mene s kolicima jer sam doma išla pješke (stanovali smo preko puta bolnice). sestra me gledala kao da sam s Marsa pala jer sam malu stavila u kolica
znači nismo više susjede?
.... sva ta moderna tehnologija a oni vjesalicu za one tekucine prikeljili na krevet..... umjesto da ka u onim serijama imas na kotachice pa se lipo setkas bar ukrug oko kreveta kojeg falabogu ima....

a srećicu taru lijepo molim da sestre pita, kad bude izlazila iz rodilišta, zašto to govore roditeljima

već mi se kosa diže na njegovo ime.ja sam rodila svoju curicu sa 27 tj.+ 1 dan.završila sam 5 dana prije u bolnici jer mi je počela curiti plodna voda.na prijem sam došla u noći,a dr.vulić me gledao ultrazvučno odmah ujutro.po prijemu mi je već počela povišena temperatura ....došlo je do JAKE infekcije.kad me je doktor gledao rekao je ženo božja vama ne curi plodna voda.bile su 2 mlade naučnice s njim.a ja ga pitam što mi onda curi,jer drugo mi je dijete i nisam luda.a on kaže može bit mokrača.....i govori naučnicama neke nazive i doslovno se ruga samnom.a ja sam mu tad rekla da je pričao ko talijan.tako brzo da ga ništa nisam skužila,a on kao da i ne moram.nakon 3 dana dolazi u vizitu a ja već 2 puta vođena za porod i beba skora prisušila bez plodne vode a on meni vi ste ona što vam ne curi plodna voda.KATASTROFA
U BOLNICI JE LUDNICA.drugi put kad su me vodili za rodit jedna mlada me doktorica htjela porodit prirodnim putem a rodila sam sutradan hitnim carskim jer je beba bila na zadak,imala 925 g, ja imala tem.groznicu i veeeeliku infekciju u krvi,.....ta dok.je pogledala kolegicu i kaže njoj ništa to.to je ionako pobačaj.srećom me porodila normalna doktorica.doktorica benzon koja se savjetovala s doktorom Dadićem.tako su mi sve lijepo objasnili.rekli su mi otvoreno sve.znala sam koliko je moj život ugrožen i da postoji mogućnost da se i ne probudim.al su mi bili iskreni i dragi..i sestre i doktori taj dan.a dan prije kad me išla porađati ta mlada na prirodno i sestre su bile ajme.kako su me bole inekcijama da sam dobila hematom na guzi i kako su mi vadili krv i davale inekciju tako mi se vena razlila na ruci.....toliko od mene....AL SREĆOM NISU SVI ISTI
srecica tara je napisao/la: rucho koliko ima setat od prijema do radaone, jel sve ravno, ili ima skala. jer ja jedva da i po ravnome setam a neznam kako bi to izgledalo da se moram penjat.

ivancica je napisao/la:srecica tara je napisao/la: rucho koliko ima setat od prijema do radaone, jel sve ravno, ili ima skala. jer ja jedva da i po ravnome setam a neznam kako bi to izgledalo da se moram penjat.
ne boj se srećice, voze te liftom
. Sve mi to strano nekako, onako sam znala di idem, kako idem... hvala ivancice.
koji kreten od dr. Mozda se i meni potrefija na nekom porodu, al ja jednostavno neznam njih po prezimenima, osim dr. Gabrica, to je onaj stariji covik, i alujevicke, a vukovica ne zelim opce pamtit, on je isto setajuca katastrofa. kazu da on najbolje radi svoj posa kad se natanka dobro. 

. bas mi je za sta si sve to morala proc, uzasno je za citat, a mogu mislit kako je bilo bit u topm situ. 

Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju.