Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

04 sij 2007, 19:15

Meni je jedno od najljepših imena za curice Nina, ali problem je što mene svi zovu Nina i zato sam ljuta na svoju mamu što mi je dala ime Nikolina :roll: Dakle, Nina se nikako moja curica danas-sutra ne može zvati :( A lijepo mi je još i Nika, ali to je opet preslično mom imenu :(

Ali definitivno sam odlučila da će se danas-sutra moja curica zvati Ena :3srca Iako mi je svekrva rekla da su tako oni zvali svoga psa :svadja

Isto su mi lijepa imena- Ema, Lorena, Laura....ne mogu se više sjetiti :roll:

A moja je kuma sada trudna i odlučila je da će se beba ako bude curica zvati Ornela ;-)

Eh, kada ostanem trudna, onda će biti preslatka briga izbor imena ;-)

re:

04 sij 2007, 23:45

anja asja thanx, to je taj link

Re: re:

04 sij 2007, 23:55

estera znači skrivena

05 sij 2007, 02:07

Cula sam nedavno neobicno zensko ime LORNA! Pa ako se nekome svidja....

05 sij 2007, 03:13

moja svekrva je lorna :mrgreen:

05 sij 2007, 15:13

e, da...

Jana i Lorena

06 sij 2007, 02:13

Nada :mah

Evo jos malo skandinavskih imena :mrgreen:

link1

link2

07 sij 2007, 18:39

:bye

... novogodišnja odluka... biti će KORINA!!! :proljece :proljece :proljece

slika

07 sij 2007, 18:43

Meni se svidaju ova imena:
Mihaela, Emanuela, Lorena, Chiara (Kiara)

07 sij 2007, 19:33

Nama je Chiara isto super ime, ali smetalo nas je to što se drukčije piše, nego čita, pa smo odustali od tog imena....

:bye

08 sij 2007, 02:34

Također mi je lijepo ime Katja ;-)

re:

10 sij 2007, 00:33

Mrdji jer ti to nesto zelis reci?

11 sij 2007, 14:09

Nora i Mia :3srca
A u igri su mi bila i Lili, Greta, Hana, Sara i Mariola

11 sij 2007, 14:20

da nado zaista su mi lijepa neobična imena ;-)

re:

11 sij 2007, 22:17

Stima Mrdji najdraza :juhu

14 sij 2007, 14:24

Naša će se curica zvati Petra i to tatinom jednoglasnom odlukom...ja zadovoljna! :3srca

18 sij 2007, 02:03

Lilian, Lilith...

19 sij 2007, 10:50

Moj favorit je NEVA!

23 sij 2007, 15:57

Mi čekamo Unu :3srca

27 sij 2007, 18:23

...baš se skupi zgodnih ideja ovdje :)
...franika, tvoja Chaia kad se ovako napiše je definitivno stranjska...al fonetski - pa to je naša Kaja, jel? ;-) ...meni je takva Kaja stvarno prekrasno ime,jednako kao i Mara, al stvaarno je prepreka što je pola mojih tetaka, strina, ujni i baka Kaja :dunno ...s tim da su mnoge od njih Katarine, al s vremenom postadohu Kaje, šteta... a mama mi Mara, pa mi opet nekako ne ide...
...sviđaju mi se i Una i Neva, baš jako :3srca

...al, žene drage, da znate koliko su škole (eto profesionalne defomacije) preeeepune tih četveroslovnih i troslovnih ženskih imena...
:roll: , makar ovdje u os-bar županiji... po jednom razredu najmanje 2 nine, ene, mie, sare, nike... baš me zanima kakvi će trendovi biti za par godina :alc :pise

28 sij 2007, 00:22

ANTEA I KIARA

28 sij 2007, 10:35

zanima kakvi će trendovi biti za par godina

Kad samo mi birala imena za svoje cure (pred dvadesetak godina) nosila su duga imena bilo je dosta Nikolina, Kristina, Martina, Andrijana izabrali smo Hana i Erna jer volimo kratka imena i ugalvnom su bile jedine u razredu pa cak i u skoli. Danas bi imala problem jer su u modi kratka imena a ja ne volim cesta imena, vjerojatno bi moj prijedlog bio Adela, Estera ili Edita.

28 sij 2007, 13:10

Moje ime ima 10 slova, a i udato prezime isto tako. Dok se potpišem treba mi pola minuta :shock:
Tako da sam odlučila - deci što kraća imena i bez nadimaka molim :mrgreen:

28 sij 2007, 13:21

Mislim da je puno veci problem u cestim imenima nego u dugim/kratkim...
Moje ime i nije tako cesto (bar ne tamo di sam rodjena i odrasla) pa sam opet imala imenjakinju u razredu zbog cega su me uvijek umjesto imenom zvali prezimenom (koje mi nije lijepo a i zavrsava kao i vecina prezimena na -ic ili bi prebacili u zenski rod pa bi bilo -icka) sto mi je strasno islo na zivce...

28 sij 2007, 14:37

bez nadimaka molim

...jooj, pa zašto? Meni uvijek bilo krivo što nemam nadimka :dunno , ali pod nadimkom ne smatram ovo oslovljavanje po prezimenu, ni meni se to ne sviđa... dođe mi to pomalo kao omalovažavanje, djeluje grubo, a čini se i kao da si s tom osobom ne znam kako blizak... hehe, sva sreća nema šanse s mojim prezimenom (kao što se nije moglo ni od mog djevojačkog prezimena) takvu tvorbu na -icka izvršiti
:cool

28 sij 2007, 15:50

Zato što me niko ne zna pod punim imenom, retko ko. I svima kada kažem da mi je Brankica nadimak se začude.

Na poslu se logujem nadimkom, pošta mi stiže isto tako, jedino u zvaničnim dokumentima mi piše puno ime. Jednostavno, nadimak je deo mene i kada me neko prozove pod ovim drugim, treba mi da se opasuljim :|

28 sij 2007, 17:27

MM isto tako ima nadimak i svi ga znaju pod tim nadimkom a rijetko tko pod njegovim imenom. IAko ime nije uopce lose- bas sam neki dan gledala popis rodjenih bebica u nekim rodilistima i vidjela da neke bebe nose njegovo ime. Ali to se ime nije svidjelo njegovoj baki i ona mu je odmah dala nadimak koji i danas nosi... Njegovo ime mu mozda i ne stoji bas :dunno

imena

28 sij 2007, 17:38

nasa curica ce se zvati Milla .....a od milja milica kamilica

31 sij 2007, 23:34

Da jednoga dana rodim curicu, Lucijan bi dobio seku Lilu.

Lijepa su mi imena: Tara, Kala, Vida, Leticija, Anes (Agneza), Marita...

re

01 vel 2007, 16:32

moji favoriti su Nina, Lina, Luna, Edita, Rita...

sjetila sam se još jednog: Beata :3srca
Zadnja izmjena: Mel001; 15 vel 2007, 15:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
Odgovori