Sada je: 21 tra 2026, 10:40.
Moderator/ica: Diami

eli je napisao/la:kod mojih chicco 3u1 i 2002 godište, i bez košare može se spustiti naslon da bude ravnina, 180 stupnjeva.
, ova danasnja su drukcija. nasa imaju praktican sustav - kosara (koja stvarno jest i izgleda kao kosara) nije posebna komponenta, nego se skidanjem nekih dijelova ona pretvara u normalno sjedalo za kolica, koje i tada moze u skroz ravan polozaj.

Gemini je napisao/la:Na http://www.trudnoca.net ima puuuno o raznoj bebi opremi

testovi stvarnih mama i testovi iz prakse a ne bla, bla reklame proizvođača.
zeezee je napisao/la: ona mekana košara-torba koja se s nekim dodacima pretvara u tvrdu.

IINA je napisao/la:Knjiga ti recimo dokazano ne stanu u Saxso, a kišobran stanu
(Graco)
Frane se bez po muke izvuče iz njega.
Sve već imam, uključujući i putni krevetić u kojem će spavati, a i toliko brzo sve prerastu da je stvarno to sve papilova...
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
a zašto želite jednu ručku? koja je razlika

MjesecevaZraka je napisao/la:testovi stvarnih mama i testovi iz prakse a ne bla, bla reklame proizvođača.
Kod AS nisu uopce bitni ni testovi mama niti njihova iskustva, bitni su nezavisni testovi koje odradjuje tvrtka nezavisna od svih proizvodjaca koja testira pod odgovarajucim opterecenjima (link koji je dala Barbi ispunjava ove uvjete).

zeezee je napisao/la:Pitanje vezano za jastuk za dojenje: koliko je potreban? Mene muči ležanje i spavanje već sad, a čula sam da ga se da dobro iskoristit za takve probleme i prije poroda. Inače me muči vratna kralježnica, ali ne bih htjela kupovati napamet. Jučer sam u Adaxu pitala kakvo je punjenje pa mi nije znala reći. I da li su ti jastuci u npr Adaxu isti kao oni u Kamarisu?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.