Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
18 sij 2009, 17:33
meni kaže curica. ne bih se bunila da bude tako!
12 ožu 2009, 23:26
kaze curica, jos ne znamo spol. nama je svejedno.
13 ožu 2009, 08:39
meni kaže da će sad bit curica, iako se spol još nezna a vidit ćemo. Iako mi za prvo nije pogođeno, a za drugo dite jest
16 ožu 2009, 12:26
Ja sam ovu tablicu vidjela još u ranoj trudnoći. Odnonda sam si stalno mislila na to... i nekako ko da sam "zabrijala" da će biti curica zato što to tam tak piše... I curica je!
Naravno da su šanse bilo 50 %, al mene baš veseli što smo pogodili.
16 ožu 2009, 16:41
bas sad gledam prema tom kineskom, prvo mi se pogodilo, za drugo veli da će biti cura. Vidijetćemo.
16 ožu 2009, 17:02
Meni je po svim tablicama, babskim odokativnim procjenama i sličnim metodama ispalo da treba biti dečko, a doc (zasada) kaže da je cura!
16 ožu 2009, 17:05
meni je obrnuto
18 ožu 2009, 15:31
kod mene dva pogrešna od tri ...
19 ožu 2009, 18:23
Do sada sam na raznim stranicama nalazila različite tablice, zapravo iste ali sa drugačijim prijevodom i parametrima. Na nekima je pisalo dob majke u doba zaćeća, na nekima u doba rođenja djeteta(tj. termina poroda) i sl-
Ovdje sam našla konačno navodno potpunu tablicu, sa točnim postavkama i prema ovome je curica, kao što kaže i doc!
http://php.ringeraja.hr/index.php?page=CGCalendar
19 ožu 2009, 21:30
meni je prvo točno...cura...a sad za drugo je jako zanimljivo...ja sam začela između 30.12. i 02.01....i sad dođe da ako je začeto u prosincu bude dečko, a ako u siječnju bude cura....
19 ožu 2009, 22:28
Ja sam išla na IVF/ICSI pa znam točan datum!

Hmmm, al zapravo...možda se i varam...
Naime, koji datum uzimam - datum oplodnje jajnih stanica ili datum transfera (nakon 3 dana)...
Sad sam provjerila, po datumu oplodnje JS -cura, po datumu transfera - dečko!!!

I sad opet 50:50!!
19 ožu 2009, 22:35
meni ispada točno za oboje

, po ovom kineskom točno za B.,netočno za G.
19 ožu 2009, 22:39
Sad kužim koliko je bezveze...mislim kao da žena zna točan datum kada je začela!!!

(čast izuzecima)
Jedino mi ima logike probati ovu drugu opciju, znači datum rođenja mame i datum rođenja bebe, pa provjeriti da li pogađa.
I naravno da baš ne vjerujem u ovakve procjene jer itako je šansa 50:50, pa nekome pogodi, a nekome fula.
Ali malo razbibrige ne škodi...
20 ožu 2009, 10:16
TinkiVinki je napisao/la:Sad kužim koliko je bezveze...mislim kao da žena zna točan datum kada je začela!!!

(čast izuzecima)
Jedino mi ima logike probati ovu drugu opciju, znači datum rođenja mame i datum rođenja bebe, pa provjeriti da li pogađa.
I naravno da baš ne vjerujem u ovakve procjene jer itako je šansa 50:50, pa nekome pogodi, a nekome fula.

slazem se.
mene i na ovaj link kaze curica
20 ožu 2009, 16:48
meni je pogodilo za dvoje, za trece nema te godine na tablici
a ja znam datum zaceca, sta ces control freak
20 ožu 2009, 19:47
meni je pisalo curica a evo danas saznali da je dečko
22 ožu 2009, 22:51
i ja znam datum začeća i za jedno i za drugo
30 ožu 2009, 13:54
Moj današnji UZV nesumnjivo kaže...
DEČKO!!!
30 ožu 2009, 21:03
Arkana10 je napisao/la:TinkiVinki je napisao/la:Sad kužim koliko je bezveze...mislim kao da žena zna točan datum kada je začela!!!

(čast izuzecima)

slazem se.
mene i na ovaj link kaze curica

a na uzv decko.
31 ožu 2009, 11:19
Meni tri puta pogodilo, a sad kaže da je dečko...a ja bi curuuuu