Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

Re: Oprema za neznalice 2. dio

10 svi 2010, 14:21

LiKmama je napisao/la:
Niš nemoj kupovati. uvijek stigneš, nije to pitanje minuta

Kako ne, s prvim djetetom bogme je. :dada
Zar se kod tebe nisu svi ducani zatvorili dobrano prije poroda i ostali zatvoreni jos duuugo, duuugo poslije?

Kod mene itekako jesu kad sam L radjala i dobro je da sam sve nabavila o-ho-ho prije poroda jer inace...ccc.

Hm, trebas ti vidjet kak je to kad posaljem MM-a u ducan po nesto...on se izgubi među salamam i sirevima, a gdje se nebi među pelenama i bodijima...ne zelim zamisljat to :strah :strah

Re: Oprema za neznalice 2. dio

10 svi 2010, 14:52

IINA, :lol

Lilly, to ti samo znaci da nema dovoljno prakse. :)

Re: Oprema za neznalice (2. dio)

25 stu 2011, 13:12

da podignem temu

imam dvojbu pa računam - zajedno smo jači :hahaha

dakle, kako je tin bio ljetna beba nisam kupila košaru a AS sam uzela onu koja ne ide u kolica tj ne vadi se iz auta. živjeli smo u prizemlju.

sad će bit proljetna beba, živimo na 4.katu bez lifta. zanima me da li bi mi se isplatilo uzet košaru - koliko je to uopće potrebno za proljetnu bebu (5. mj) ili da uzmem as koja ide na kolica tj vadi se iz auta - naime najveća stavka mi nije toliko će bebi biti zima (moja kolica imaju i vreću i nulti položaj) već odlaženje na 4-i kat. tj važnije mi je što mi je praktičnije za nošenje bebe s parkinga u stan jer mi opcija odlaženja par puta i nije nešto.

28 stu 2011, 13:42

Mislis na tzv. jaje? Mi smo imali u sklopu kolica, ono 3 u 1. Dakle baza za auto na koju se zakaći to jaje koje isto tako se stavlja na kolica. A koristili smo ga jako puno. I za nositi, na 2. smo katu, i za u trgovini na kolica ona za kupovinu i za šetnju općenito. A kad bi se stavilo na pod lagano se ljuljalo, tako je napravljeno, pa je bilo zgodno i za po kući.

28 stu 2011, 14:00

meni je as isključivo za korištenje u autu, ali mi je sad problem to penjanje na 4-i kat. ne bih ga držala u tome u stanu. samo sam mislila da bi bilo praktično za prenit iz auta do stana. no, as već imam, pa se zato premišljam (samo se moja ne vadi iz auta)

28 stu 2011, 14:10

Ma ja nebi onda kupovala extra jer nije bas tako lagana ta košara, a još kad bebač malo dobije na kilaži :znoj

28 stu 2011, 14:46

e, i ja se mislim. tu mi je dilema. ali kako njega, stvari i starijeg do gore da ne idem u 2x, jer ne mogu ni jedno od njih dvoje doma ostavit same dok se vratim u auto "po još nešto". mislila sam u autu imat sling pa u njega, to mi se čini jednostavno. ali kad kiši - nemamo natkrivenu garažu.... :dunno

28 stu 2011, 15:05

Ja sam koristila http://www.chicco.hr/ProductDetails/72/ ... eam.wshtml
A imam i sling. Al dok je bio mali definitivno bolja klokanica, jer drži glavu, a i brže se "montira".

28 stu 2011, 15:28

imam sling i maramu i navikla sam njih montirat. hdB imam još x mjeseci za se premišljat :ajme

03 pro 2011, 17:51

jao ja ništa od ovog ne znam....ne kontam ni te pojmove...

03 pro 2011, 20:40

nevenera je napisao/la:mislila sam u autu imat sling pa u njega, to mi se čini jednostavno.

meni se sling čini kao najbolje rješenje,jaje je teško i znala me je jako boliti ruka nakon tog kratkog nošenja,pogotovo ako sam se vraćala iz dućana s vrećicom punom namirnica
naime imam sličan problem kao i ti samo što sam ja na 3 katu-tkđ bez lifta
-samo što sam si ja sling kupila kad je A. imala oko 9mj...dugo mi je trebalo za prosvjetljenje :lol

03 pro 2011, 20:45

zaključila sam da ću probati, pa ako ne ide tako onda trk do trgovine po AS jaje za moja kolica
kako sam koristila sling mislim da će funkcionirati a sad.... vidjet ćemo
Odgovori