Sada je: 17 tra 2026, 10:13.

Oprema za neznalice (2. dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Oprema za neznalice 2. dio

PostPostao/la lilly » 10 svi 2010, 14:21

LiKmama je napisao/la:
Niš nemoj kupovati. uvijek stigneš, nije to pitanje minuta

Kako ne, s prvim djetetom bogme je. :dada
Zar se kod tebe nisu svi ducani zatvorili dobrano prije poroda i ostali zatvoreni jos duuugo, duuugo poslije?

Kod mene itekako jesu kad sam L radjala i dobro je da sam sve nabavila o-ho-ho prije poroda jer inace...ccc.

Hm, trebas ti vidjet kak je to kad posaljem MM-a u ducan po nesto...on se izgubi među salamam i sirevima, a gdje se nebi među pelenama i bodijima...ne zelim zamisljat to :strah :strah
lilly
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Oprema za neznalice 2. dio

PostPostao/la LiKmama » 10 svi 2010, 14:52

IINA, :lol

Lilly, to ti samo znaci da nema dovoljno prakse. :)
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

Re: Oprema za neznalice (2. dio)

PostPostao/la nevenera » 25 stu 2011, 13:12

da podignem temu

imam dvojbu pa računam - zajedno smo jači :hahaha

dakle, kako je tin bio ljetna beba nisam kupila košaru a AS sam uzela onu koja ne ide u kolica tj ne vadi se iz auta. živjeli smo u prizemlju.

sad će bit proljetna beba, živimo na 4.katu bez lifta. zanima me da li bi mi se isplatilo uzet košaru - koliko je to uopće potrebno za proljetnu bebu (5. mj) ili da uzmem as koja ide na kolica tj vadi se iz auta - naime najveća stavka mi nije toliko će bebi biti zima (moja kolica imaju i vreću i nulti položaj) već odlaženje na 4-i kat. tj važnije mi je što mi je praktičnije za nošenje bebe s parkinga u stan jer mi opcija odlaženja par puta i nije nešto.
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la petunia » 28 stu 2011, 13:42

Mislis na tzv. jaje? Mi smo imali u sklopu kolica, ono 3 u 1. Dakle baza za auto na koju se zakaći to jaje koje isto tako se stavlja na kolica. A koristili smo ga jako puno. I za nositi, na 2. smo katu, i za u trgovini na kolica ona za kupovinu i za šetnju općenito. A kad bi se stavilo na pod lagano se ljuljalo, tako je napravljeno, pa je bilo zgodno i za po kući.
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 28 stu 2011, 14:00

meni je as isključivo za korištenje u autu, ali mi je sad problem to penjanje na 4-i kat. ne bih ga držala u tome u stanu. samo sam mislila da bi bilo praktično za prenit iz auta do stana. no, as već imam, pa se zato premišljam (samo se moja ne vadi iz auta)
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la petunia » 28 stu 2011, 14:10

Ma ja nebi onda kupovala extra jer nije bas tako lagana ta košara, a još kad bebač malo dobije na kilaži :znoj
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 28 stu 2011, 14:46

e, i ja se mislim. tu mi je dilema. ali kako njega, stvari i starijeg do gore da ne idem u 2x, jer ne mogu ni jedno od njih dvoje doma ostavit same dok se vratim u auto "po još nešto". mislila sam u autu imat sling pa u njega, to mi se čini jednostavno. ali kad kiši - nemamo natkrivenu garažu.... :dunno
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la petunia » 28 stu 2011, 15:05

Ja sam koristila http://www.chicco.hr/ProductDetails/72/ ... eam.wshtml
A imam i sling. Al dok je bio mali definitivno bolja klokanica, jer drži glavu, a i brže se "montira".
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nevenera » 28 stu 2011, 15:28

imam sling i maramu i navikla sam njih montirat. hdB imam još x mjeseci za se premišljat :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gilakova » 03 pro 2011, 17:51

jao ja ništa od ovog ne znam....ne kontam ni te pojmove...
slika
gilakova
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kraljica nina » 03 pro 2011, 20:40

nevenera je napisao/la:mislila sam u autu imat sling pa u njega, to mi se čini jednostavno.

meni se sling čini kao najbolje rješenje,jaje je teško i znala me je jako boliti ruka nakon tog kratkog nošenja,pogotovo ako sam se vraćala iz dućana s vrećicom punom namirnica
naime imam sličan problem kao i ti samo što sam ja na 3 katu-tkđ bez lifta
-samo što sam si ja sling kupila kad je A. imala oko 9mj...dugo mi je trebalo za prosvjetljenje :lol
A-15.08.2009
kraljica nina
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nevenera » 03 pro 2011, 20:45

zaključila sam da ću probati, pa ako ne ide tako onda trk do trgovine po AS jaje za moja kolica
kako sam koristila sling mislim da će funkcionirati a sad.... vidjet ćemo
nevenera
idejni kreator MUD-a

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.