Sada je: 31 kol 2026, 02:41.
Moderator/ica: Diami

mt_marina je napisao/la:
sada sam skoro u 6.tjednu i već dva tjedna znam da sam trudna, ali nikako se ne mogu opustiti.![]()
osim što nas je strah za bebicu, što je opravdano (posebno ako već postoji povijest nekih negativnih ishoda, a i bez toga je briga dio roditeljstva), i ta naša tijela se mijenjaju. treba prihvatiti svoju trudnoću
! zvuči blesavo - jer su bebe željene, ali i nije tako blesavo kad malo bolje razmisliš - moramo imati beskonačno povjerenje u svoje tijelo i prihvatiti da nemamo potpunu kontrolu nad onim što se događa.

i ja idem na pregled u utorak i isto me je strah da nešto nije otišlo po zlu... valjda nema druge nego naučiti se s tim strahom živjeti. razlikujemo se mi, žene. neke koje ja znam su totalno opuštene (jedna je sa svojim drugim djetetom već smislila ime na novo prije nego što je uopće bila trudna), a neke su stalno uplašene (tu se valjda ti i ja ubrajamo). treba vjerovati da "neće grom u koprive" (ako se je jednom dogodilo, ništa ne znači da će se dogoditi drugi put!) i treba vjerovati u prirodu: kada se već pobrinula da je uopće došlo do oplodnje, valjda će se pobrinuti i za ostalo! 

držimo si fige da preživimo danas bez neke velike drame

boysmama je napisao/la:Vk, imate + za KČS ili + na testu?

ajme neka nam utorak donese sreću...odo ja na spremanje...termin je točno u podne...
...

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.