Sada je: 18 tra 2026, 16:56.

Ljetne mame i bebe (3.dio)

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Ljetne mame i bebe (3.dio)

PostPostao/la svenegali » 16 lip 2016, 10:21

Pa o tom pričam već dva dana.
Kako su oni zamislili sva ta silna nahodavanja trudnice u visokoj trudnoći!?
Ja ti moram priznati otkad ne radim i doma odmaram, puno sam kilavija, tromija, umornija:(
Tako da sigurno ima nešto u tome.
Zapuhanost me već duže muči.
Mene zabrinjava što god pojedem, pa makar to bilo i ne znam kriška sira, ja se tako napnem u trbuhu do krajnjih granica, do bola.
Žgaravica me isto pere žešće..
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mrvica2403 » 16 lip 2016, 10:49

Grozno je to hodanje okolo i kombiniranje kako naročito kako trudnoća postaje veće a i temperature rastu, meni je lakše jer sad moram iskombinirati kako u utorak do bolnice ali onda ostajem tamo na obradi za carski pa će mi biti lakše nego da moram svaki dan u bolnicu na pretrage. Mislim bolnica mi nije baš daleko autom, ali imamo samo jedno auto koje mm treba za posao, a ni ja se ne usudim voziti sada više.
27.12.2005.-mali anđeo
01.11.2006.još jedan anđeo

slika
20.06.2016 napokon stigla dugica, naša sreća najveća :luv
Mrvica2403
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la latica » 16 lip 2016, 12:00

mrvice, nisam kod Podobnika, tu samo kod svoje privatnice u Osijeku. Tu mi je praktičnije, a i daleeeko jeftinije. Ja tu pregled platim 100 kn ;) Ok, to nije 4D, ali svejedno, sve mi lijepo pogleda i izmjeri blizu mi je i ako trebam nešto u bolnici ko sad ona zove kolegice i dogovori i tak. Neću ići za ZG prije nego što budem u terminu, jer oni su poliklinika, ipak sam ja sigurnija i KBC-u ako nešto krene ranije. imam dogovoren pregled za tjedan i pol u ZG, tad ću biti 35+5, pa ću vidjet što kažu. tad idem baš kod profesora jer je moja dr od tamo na godišnjem, a jeeedva su me ubacili kad sam zvala prije 10-ak dana, nevjerojatno koja je tamo gužva?!
s druge strane sad kad sam provela par dana u bolnici mogu reći samo ono što sam uvijek i čitala - neka pravila su po meni suluda i ne kužim ih. recimo to da na pregled moraš skinut gaćice u sobi i onda tako hodat na drugi kraj odjela do ambulante. ne kužim zašto se ne možeš skinut tamo, pa to je sekunda vremena? ili to što u rađaonu ne daju doslovno ništa da se nosi, i moraš odmah leći na krevet i nema dizanja?! ja sam na oba poroda hodala okolo skoro do samog izgona, prvi put sjedila na lopti i sl. i to me spasilo...
znam da ima i bolnica koje su fleksibilnije i super, ali evo kod nas je za sad tako. najvažnije je da sve bude ok na kraju naravno, ali ne kužim da se rodilji ne može malo prilagodit. i onda druga stvar - ja skoro sve žene koje znam da su tu rodile (samo dvije su iznimka), dakle moje prijateljice, su ili rodile na dogovoreni carski ili došle na inducirani dogovoreni porod kad je odabrani liječnik dežuran. mislim da to isto nešto govori...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Mary5 » 16 lip 2016, 20:41

Izasla sam u utorak. Uz preporuku >mirovati< samo sta ja sve da hocu, ne mogu mirovat. Nije da cistim tu po kuci, ali dok napravim rucak, sude, posklonim sta imam, ves, ja opet ne stanem. Ne sjednem. Nemam kog da mi pomogne.
Nije mi jasno ovo sta su mi rekli za klavocin, neznam nisam sigurna koliko ga jos tocno moram piti? Tamo se nezna ko pije ko placa, a ja nisam isla za tim. Nespavanje me dotuklo. Zvala danas moju doktoricu, u nadi da cu nju pitat i da mi posalje klavocin, ali nisam je dobila nego sestru koja mi nie dala doktoricu iako je receno da sam bila u bolnici.
Dakle davali su mi od subote klavocin cim sam dosla navecer, u nedjelju su mi dali 3x dnevno svakih 8h, pon isto, utorak samo u jutro, i kad sam isla ca, mi je sestra strpala u ruku kao 4kom nekog klavobela, dok ne dobijem na recept od doktorice da pijem kao u jutro i navecer. Ali? Na nalazu mi pise, piti klavocin do ukupno 7 dana. Sta se stim misli? Jel se racunaju oni dani sta sam tamo primala ga? Ili jos ukupno 7 dana da ga pijem? Mene strah ako ga budem pila jos 7 dana da nece bit previse jer se pbicno atb piju do 7 dana, a opet s dr strane me strah ako ga ne popijem a trebam da mi nece djelovat il sl. Uzas vise nemam rijeci
24.06.2013 Gabriel <3
Mary5
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 17 lip 2016, 10:11

mary ja mislim da ti svakako danas moraš dobit svoju dr na telefon jer ti jedino ona može reći što da radiš. zovi je dok je ne dobiješ i gotovo. nema druge :hug
žao mi je da ti nema tko malo više pomoći, teško je kad si sama i još imaš dijete. jel maleni ide u vrtić ili je doma s tobom? meni moji klinci dosta sad pomognu oko sitnica - donjet čašu vode, dodat mobitel, maramicu i sl. da se ne dižem za svaku glupost i naravno pokupit za sobom što je najbitnije, to ih već neko vrijeme treniram, nije to od jučer, ali se sad definitivno isplatilo!

ja sam danas svoje odvela u vrtić, velikom je danas zadnji dan, cmoljimo skupa već par večeri. sutra još ima tulum rođendanski za rastanak i u nedjelju idu kod bake na praznike.
jučer sam popodne otišla s malom i MM-om malo u shopping, sve polako i lagano, sat vremena sve skupa, baš mi je pasalo malo prošetat, ali vidim po sebi kako sam sva isprepadana još, nisam ni vozila ni ništa nosila, sve je mm, neka ga malo :mrgreen danas popodne idem na pregled, baš me zanima kako mala seka napreduje!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 17 lip 2016, 10:47

Mary5, dobro ti latica kaže, ustraj da dobiješ svoju doktoricu.
Ja sam danas bila kod svoje socijalne po uputnicu za novi uzv u bolnici. Utješila me, da doktor previše drami i da je njoj to sve ok. Ali kad su zapeli da se ograde, dala mi je nek to obavim.
Ja imam velikog sina, pa sam po tom pitanju mirna, ali ja sam nemirnog duha, pa stalno nešto i negdje izvađam:(
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la fancy » 17 lip 2016, 11:50

Mary,dosadjuj dok ne do svoje doktorice...

Ja sam danas bila kod.moje dr,kontrola i UZV za sedam dana,pa cemo zakazati termin za carski...Malo me prosla panika,bice kako bude i nista ja tu ne mogu da mijenjam... Moji su tu,pa ce uskociti mama prvih dana,kasnije ce G.uzeti godisnji,a do tada cu valjda biti pokretnija :-)
Kod nas 35 danas,jedva se vucem,bas je tesko vrijeme,sparno i grozno...
D.je isla sa nama,da vidi gdje ce mama rodi brata,nije bas odusevljena,kaze nema igracaka :mrgreen
Zeli da joj brat kupi neku knjigu,pa moram ovih dana to potraziti i spakovati u torbu za bolnicu :hahaha
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 17 lip 2016, 22:41

tako treba fancy, samo pozitivno i opušteno :luv uvijek nas na prvu nešto strefi, ali kad se malo slegne, čovjek odvaže i vidi da nije tako strašno. bit će to sve ok, barem ćeš znat kad ideš u bolnicu i vraćaš se, a to isto nekad pomaže u organizaciji unaprijed!

ja sam danas popodne bila na pregledu. sve je kak treba, beba ima oko 2,5 kg, ima dosta plodne vode, posteljica je još dosta debela, sve funkcionira, veličina odgovara tjednima, i najvažnije - CTG super nikakvih trudova i nemirne maternice, tak da sam odahnula iako sam i kontala da se sve smirilo. kaže dr da je mirovanje 60% terapije, tako da ja mirujem do daljnjega. ne ono 100% jer nije takva panika, recimo danas sam prošetala s klincima do parka pa sam sjedila na klupi dok su se igrali i tako, ali to je sve doslovno kap u moru na prijašnji ritam, i tako mi i paše.

kod nas je isto neki vruć dan, tek je predvečer malo osvježilo i evo palo i malo kišice.

mary, jesi dobila doktoricu?
svenegali, sve će to bit ok, ne brini se. kad ideš na UVZ?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 18 lip 2016, 08:28

Mojoj definitivno "fali"tjedan dana, ali ipak moja je ful manja kilažno od tvoje latice.
Na uzv idem 28.6.
A ja sam ogromanjska..sve će meni ostati:(
Meni je vani prekrasno vrijeme, ja uživam u suncu i toplini:)
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mrvica2403 » 18 lip 2016, 10:28

Što ste se raspisale, dok vas pohvatam....
Mary jesi uspjela dobiti doktoricu? Baš mi je žao što nemaš nikoga da ti pomogne, pokušaj odraditi baš samo ono što moraš s pauzama.
svenegali znam da brineš ali bitno da uzv 28.-og pokaže da beba napreduje, ne može svako dijete biti iste kilaže, meni je doktorica rekla da se toleriraju odstupanja i do dva tjedna ako su protoci dobri i sve drugo uredno. Sa mnom je bila sad jedna cura u bolnici koju su ostavili na promatranju jer je beba mala, na kraju ispalo da je u tjedan dana u bolnici dobio 400gr , a dotad sve nešto slabo napredovao.
fancy bitno da ti ima tko uskočiti poslije carskog, i što kaže latica mi ćemo bar unaprijed znati kad ćemo roditi i koliko ostajemo u bolnici ;)
latice baš mi je drago zbog pregleda da je sve super , vjerujem da ti je sad puno lakše :kiss

A ja evo pušem ko nasukani kit, baš je nekako teško vrijeme, sparno i zagušljivo....noćas mi baš bilo vruće spavati. Sad nešto peglala pa mi pogotovo vruće. Ja jedva čekam utorak da vidim što će mi reći doktorica
27.12.2005.-mali anđeo

slika
Mrvica2403
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mrvica2403 » 20 lip 2016, 06:04

Cure pozdrav iz bolnice, ja pošla sinoć....jučer cijeli dan na wc-u , a navečer mi počele kontrakcije ne jake ali pravilne. Čula se sa svojom doktoricom i ona mi savjetovala da odem, da će ona zvati da dolazim, jer ionako sam trebala ući na obradu za carski. Uglavnom došla, pregledali me, beba super, ctg pokazuje lagane kontrakcije ali ništa značajno da bi mi odmah radili carski u noći tako da sam dobila spasmex. Noćas sam osjećala nešto kontrakcija ali više nisu bile baš pravilne, tako da čekam da vidim što će mi moja doktorica reći pa vam javim :kiss
27.12.2005.-mali anđeo

slika
Mrvica2403
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la svenegali » 20 lip 2016, 07:53

Ajme Mrvice, pa tvojoj bebi se stvarno žuri k vama:)
U iščekivanju smo tvojih izvještaja, jer očito nam ti otvaraš " sezonu".
Meni je tako već dosta tog trbuha i muke s njim, a termin mi se samo pomiče:(
Stvarno postajem ni za što, ko nasukani kit.
Kod nas opet opako lijeva kiša, zahladilo je i nikako da se ustabili ljetno vrijeme.
Mislim da ću ovaj tjedan pakirati torbu za bolnicu, a tako mi se to čini još daleko.
Vjerujem da ovakvo vrijeme, plus što po cijele dane ležim, počinju depresivno djelovati na mene:(
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 20 lip 2016, 11:49

mrvice kako je? jel ima novosti? možda je i bolje koji trudić prije pa se beba psihički priprema za rođenje, bez obzira na carski završetak, nego da je onako što se kaže skroz "na hladno", ajme stiže nam dakle uskoro prva ljetnica :kiss :kiss

svenegali, ja sam isto jučer bila totalno u depresiji. moji su otišli kod bake, ja sama cijeli dan, vani kiša, unutra tišina, baš sam bila jadna. ali danas je sunce izašlo, idem sad malo prošetat do trgovine po par sitnica čisto da malo protegnem noge i nadam se da se bolje osjećam.
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Mrvica2403 » 20 lip 2016, 15:18

Kontrakcije se nastavile tako da je napravljen carski rez i danas u 13 sati stigla moja mrvica Rita 2620gr i 47cm :srca sve je u najboljem redu jedva čekam da je donesu da je mogu vidjeti malo duže, vidjela sam je samo kratko čim se rodila...stigla naša prva nestrpljiva ljetnica :srca :luv
27.12.2005.-mali anđeo

slika
Mrvica2403
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la latica » 20 lip 2016, 15:25

jao mrvice čeeeeeeeestitamm od srca, pa to je divno, divno, divno :joy :buket :zivili :luv :luv :luv :srca
nadam se da će uskoro biti stalno s tobom, da uživate zajedno!
dobrodošla Rita :luv

jesi onda dobila spinalnu kad si je odmah vidjela? joj ja sam se sad sva raspekmezila, čestitam draga još jednom :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 20 lip 2016, 16:46

Ajme Mrvice čestitam!!
Pa na svijet nam je stigla prva ljetnica:)
Neka je sve dobro prošlo.
Izljubi Ritu i naše ime..
Uživajte sa svojom ljepoticom!
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la fancy » 20 lip 2016, 21:50

Mrviceeee,cestitam! :joy :joy :joy Princezi zelim dodrodoslicu :rodj :srca
Kako.si ti? Nadam se da se dobto.osjecas i da te paze tu u bolnici,i da si vec imala priliku da se druzis sa svojom bebom :srca Zasto si ti morala na carski,ne.sjecam se da sam citala?
Cure,sezona nam je otvorena ;) Ja jedva cekam da se porodim,danas sam lipsala u kupovini. Popodne posli na sladoled,a ja takva nikakva nisam mogla ni da sjedim,ni da hodam...nista...D.kuka kako sam dosadna,mm pokusava da prezivi moje promjene raspolozenja...Mislim da svi vec jedva cekamo...
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mrvica2403 » 20 lip 2016, 22:27

Ja sam morala na carski jer je prošli bio carski a kako imam jako opterećenu anamnezu nekoliko ginekologa se složilo da je carski najbolja opcija.
Ja sam dobro, carski iako operacija je bio predivno iskustvo jer su sa mnom u sali bili sve odreda divni ljudi i nikad im neću zaboraviti današnji dan. Bolovi su tu ali me i sestre paze, daju mi redovno za bolove tako da sam ok.
Družile smo se dva puta dosad, mrvica je ali je predivna i što je najvažnije zdrava :srca ne mogu vam opisati sreću. Mama mi je rekla da se ona slomila kad je doktor izašao da kaže da smo obje dobro a mm se rasplakao kao malo dijete, on koji je inače baš onako dosta staložen. Koliko smo je čekali ne mogu vjerovati da je napokon tu :luv
27.12.2005.-mali anđeo

slika
Mrvica2403
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Mary5 » 21 lip 2016, 00:36

Mrvice cestitam ti, svako dobro tebi i malenoj. ❤️
Ja danas bila kod moje ginek, crp pao 1.2, urin sterilan, nisam se pocela otvarat, kontrakcije i veceras, al legla sAm na lijevi bok 30min, i smirilo se. Muz mi pomaze koliko moze, eno ga sAd jadnog brise kucu, a u jutro se rano budi. Trudimo se oboje, kako tko sta stigne. Rekla mi je bar do 34tj da izguram. Tad su pluca zrela. Naravno ako se mogne, do termina je nAjpozeljnije. :D
24.06.2013 Gabriel <3
Mary5
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la svenegali » 21 lip 2016, 06:54

Tako mi je drago zbog vaše bebice Mrvice da ti ne mogu opisati:)
Konačno je s vama, to je neopisiva sreća, jel da:)
Fancy, ja sam u istoj fazi.
Stvarno mi je već dosta i trbuha i trudničkih tegoba, za ništa sam..
Meni je po ZM 34 tt, ali čini se da po uzv fali tjedan dana, tako da ipak bi morala izdurati još koji tjedan, a na izmaku sam i fizički i psihički:(
Mary5, drž se, ne kloni duhom!
Vidiš da smo sve u finišu i sličnom raspoloženju.
Budemo mi to nekako izdurale..
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 22 lip 2016, 19:29

hej cure, kako ste?

ja sam dobro, meni vrućine isto ne smetaju osobito, posebno kad mogu malo i odmorit u kući pod klimom :lol malo sam jučer bila u gradu, ali naravno da opet moram na HZZo i to ću sutra, a otići ću i na poreznu i onda još obavit zadnji shopping. oprala sam platnene pelene, još jednu turu imam, oprala sam posteljinu, svu opremu za bebu, ručnike i polako sve sjeda na mjesto. moramo krevetić namjestit jer je podnica još spuštena. i tak.
mm i ja malo uživamo, jučer smo bili kod prijatelja na večeri i gledali tekmu, danas smo mi imali goste na roštilju, ali svi su pomogli i na kraju su svi otišli oko 4 tako da se odmaram od tada. jako mi djeca fale, samo ih se sjetim i odmah bi plakala :ajme
sutra mi je 35 tjedana po trudničkoj, dakle termin se stvarno bliži. ja bi voljela što dulje izdržat, znam da je i sad već ok da se beba rodi, posebno jer sam dobila i one injekcije za pluća, ali svejedno, radije bi da je što bliže terminu, ipak je onda sigurnije i za porod i za kasnije ;) nek je moja cura još unutra i nek raste, to je ipak najbolje :le
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 24 lip 2016, 10:34

di ste cure?

ja evo sređujem neke račune i tak. jučer sam obavila HZZO i poreznu i onda išla u Shopping. baš sam se fino nahodala, ali sam i obavila što sam trebala, imam hrpu rođendana ovih dana pa sam išla poklončiće uzet. za seku sam sve ranije pripremila, ali nikako da nađem nešto u čemu bi je doveli iz bolnice. to sam joj htjela kupit novo, a nisam ništa našla, sve mi bezveze po trgovinama...

kod nas je toplotni udar ovih dana, ali ja sam se držala zatvorenih prostora pa mi je OK.

mrvice,kako ste i i cura? jel dojite, jel se mazite, jel rana boli?

mi smo se odlučili da će se mala seka zvati Magda :le
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 24 lip 2016, 11:01

Evo meee!
Ja sam se već jutros naradila po kući, tako da ostatak dana mislim odležati na kauču pred tv.
Ja se isto zafrkavam dok ne završim u bolnici:( Stvarno bi trebala odustati od nekih stvari, a ne mogu si pomoći.
Lijepo ime latice!
Kad se ti spremaš za Zagreb?
Ja u uto idem u bolnicu na uzv, sri na pregled i da mi uzme bris.
Mrvica sigurno uživa sa svojom Mrvicom već doma:)
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 24 lip 2016, 19:07

ja sam danas baš koma. boli me trbuh od jutra, ova mala je doslovno nekako skakala i gurala se i od tada me boli lijeva strana. ok, kad se dobro namjestim, ležim i tako me pusti, ali me onda opet boli, mislim da je to sve od njezinom spuštanja i rastezanja svega, osjetim kako me doslovno stisne na mjehur na koju sekundu, ali neugodno je i onda sam ja nervozna i neraspoložena, hormoni me peru, sama sam cijeli dan, nemam volje ni za šta...
a nemam šta napravit. šta je tu je. 35+1 je danas, rekli su mi svi da ako nešto krene da se to ne zaustavlja. a mislim da ništa ne kreće, nego je to jedan od onih dana kad se dijete više namješta, pa se tijelo mora prilagodit tome, ali baš sam neka neraspoložena...
možda je sve u mojoj glavi jer sam jučer prestala pit taj cordipin što pijem još od bolnice, ali tako mi je dr rekla,da s 35. tjedana prestanem... ma ne znam, znam samo da sam prilično down...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 25 lip 2016, 08:02

Napisala dugački post i nije mi htio proći:(
Htjedoh reći latice nisi sama u takvom stanju.
I ja otkad sam doma, sve me boli,nervozna sam, često me pere depra, ne mogu se namjestiti.
Valjda tako se priroda pobrinula da ti na kraju bude dosta svega, ne razmišljaš o porodu,nego samod da beba izađe i olakšaš si.
Moja curka je konačno aktivna, okrenuta prema dolje, ali još uvijek visoko, pa teško dišem, jedem.
Definitivno ću s trbušinom i srpanj odguliti:(
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 25 lip 2016, 09:43

jutro,
evo uspjela sam se namjestit na kauču da me ne boli što tumačim dobrim znakom - ako položaj može dovest do toga da nema pritiska. dobro sam spavala i nije me ništa bolilo jednom kad sam zaspala. mala se dosta spustila, pa me stišće i boli to jedno mjesto s lijeve strane trbuha. nekad se jave te b-h kontrakcije, a nekad me recimo boli lagano - ne znam jel probava ili što, ali to je od malene vjerojatno jer mi trbuh ne bude tvrd ni ništa, nego samo unutra neki pritisak... nije to doduše ništa zaista bolno, više neugodno. a kad se krene rastezat i lupat, e onda me bome baš zna i zabolit...
odmaram danas i nadam se da će se ovo dodatno smirit.

ja sam opet solo veći dio dana, ne mogu se koncentrirat čitat, gledam tv i ne znam šta gledam. ali bit će bolje ;)

svenegali kako si ti danas?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 25 lip 2016, 10:03

Držim se!
Bila sam u dućanu i nateglila se, stvarno se zafrkavam. Muž mi je poludio, ja dok su spavali već se vratila.
Meni je trbuh većinu dana jako napet, do boli. Nikako nije dobro, ni ako sam gladna ni ako se najedem.
Zato mislim da je još visoko, pa mi se pritišće. Ali kad se beba spusti, jel to znači da možeš svaki tren očekivati porod ili to još tako može potrajati?
Jučer su tata i sin zaključili da će za najviše 5 tjedana njihova već sad mezimica biti s njima:)
Još uvijek mi se čini nevjerojatno da ću imati još jedno dijete..
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 25 lip 2016, 10:22

znaš i sama da se ne smiješ zezat s nosanjem i naprezanjem, ali ja te iskreno skroz razumijem :lol jučer sam se toliko grizla što sam u četvrtak hodala okolo i bila u shoppingu, pazila sam da se ne preforsiram, ali očito mi je ipak bilo to malo puno, ali toliko mi je psihički značilo izać iz kuće i šetat i osjećat se korisno ...

mislim da spuštanje bebe ne mora značit skori porod, jer meni je druga beba bila od početka dosta nisko i isto se tako rano spustila još niže, a rodila se 5 dana prije punog termina.

jeste vi smislili ime? znam da si nešto spominjala, ali sad se više ne sjećam što si pisala, sorry. ja sam naručila za iznad krevetića srca sa slovima imena, ono čisto da mala seka ima nešto svoje :srca
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la svenegali » 25 lip 2016, 13:55

Moja curka zvat će se Nina.
Ma da već par noći sanjam da sam rodila sina..hehe
Možda nije loše da je ovakvo vrijeme, pa onda i nije za negdje ići, nego se prebacivati po kući:)
Muči me depilacija..
Voljela bi to tempirati što bliže porodu, jer sama to više nikako ne mogu.
slika
svenegali
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mrvica2403 » 26 lip 2016, 12:39

Cure evo da se i mi malo javimo, sutra idemo doma :luv jer se iza carskog ostaje tjedan dana. Rez boli i oporavak je malo teži ali nema veze. Moja mrvica je divna , počela je lijepo sikiti i baš uživamo...još kad dođemo doma da nam se i tata pridruži , jedva čekam.

Vi mi se držite još malo po ovim vrućinama, pa ćemo zajedno izmijenjivati iskustva s bebama :luv
27.12.2005.-mali anđeo

slika
Mrvica2403
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.