Sada je: 18 tra 2026, 16:56.
Moderator/ica: Diami

Ok, to nije 4D, ali svejedno, sve mi lijepo pogleda i izmjeri blizu mi je i ako trebam nešto u bolnici ko sad ona zove kolegice i dogovori i tak. Neću ići za ZG prije nego što budem u terminu, jer oni su poliklinika, ipak sam ja sigurnija i KBC-u ako nešto krene ranije. imam dogovoren pregled za tjedan i pol u ZG, tad ću biti 35+5, pa ću vidjet što kažu. tad idem baš kod profesora jer je moja dr od tamo na godišnjem, a jeeedva su me ubacili kad sam zvala prije 10-ak dana, nevjerojatno koja je tamo gužva?! 

uvijek nas na prvu nešto strefi, ali kad se malo slegne, čovjek odvaže i vidi da nije tako strašno. bit će to sve ok, barem ćeš znat kad ideš u bolnicu i vraćaš se, a to isto nekad pomaže u organizaciji unaprijed!

sve je u najboljem redu jedva čekam da je donesu da je mogu vidjeti malo duže, vidjela sam je samo kratko čim se rodila...stigla naša prva nestrpljiva ljetnica

Princezi zelim dodrodoslicu
Zasto si ti morala na carski,ne.sjecam se da sam citala?
Ja jedva cekam da se porodim,danas sam lipsala u kupovini. Popodne posli na sladoled,a ja takva nikakva nisam mogla ni da sjedim,ni da hodam...nista...D.kuka kako sam dosadna,mm pokusava da prezivi moje promjene raspolozenja...Mislim da svi vec jedva cekamo...
ne mogu vam opisati sreću. Mama mi je rekla da se ona slomila kad je doktor izašao da kaže da smo obje dobro a mm se rasplakao kao malo dijete, on koji je inače baš onako dosta staložen. Koliko smo je čekali ne mogu vjerovati da je napokon tu 

malo sam jučer bila u gradu, ali naravno da opet moram na HZZo i to ću sutra, a otići ću i na poreznu i onda još obavit zadnji shopping. oprala sam platnene pelene, još jednu turu imam, oprala sam posteljinu, svu opremu za bebu, ručnike i polako sve sjeda na mjesto. moramo krevetić namjestit jer je podnica još spuštena. i tak.
nek je moja cura još unutra i nek raste, to je ipak najbolje 

jučer sam se toliko grizla što sam u četvrtak hodala okolo i bila u shoppingu, pazila sam da se ne preforsiram, ali očito mi je ipak bilo to malo puno, ali toliko mi je psihički značilo izać iz kuće i šetat i osjećat se korisno ...

jer se iza carskog ostaje tjedan dana. Rez boli i oporavak je malo teži ali nema veze. Moja mrvica je divna , počela je lijepo sikiti i baš uživamo...još kad dođemo doma da nam se i tata pridruži , jedva čekam.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.