Sada je: 10 lip 2026, 22:14.
Moderator/ica: Diami

to mi je katastrofa, znam jednog Sandokana, ima tip 40ak godina i nije mu lako ahahahaha
..-Petar..nije nam ime bilo uopćena popisu ali buraz je bil uporan.. 

... ali sječam se da je jedna forumašica imala klinca imenom Mak Indi i to mi je prekrasno ime....

bez obzira na učestalost!
i da mi se neko ime puno vise sviđa ne bih htjela razocarati stariju sestricu, ona ga od pocetka tako zove a lijepo je ime.

a da vidiš tek prije 8 godinatek sad vidim da je prava posast Franova nastala
otkud to?
a da imam još jednog dečka zvao bi se Lovro. 
Damjana je napisao/la:Lucas, Rafael, Roko, Diego, Noel, Noa, Neo, Liam, Emanuel, Evan, Sven, Ray, Kian, Adrian(o), Enzo, Nolan, Maks(im), Rio, Marin, Teo, Leo, Mauro, Leandro, River, Reno, Kai, Gael, Tian, Bruno, Ian, Raul, Orlando, Alex(ander)

pa iz tog razloga moramo imati po dva imena za svaki spol dijeteta( u slucaju bilizanaca naravno:)
baš mi je nekako ono najs....Ima li tog imena,jel često?????-ja patim na rijetka imena.....ovo mi je četvrta trudnoća,a doma imam curke-tak da mi je ovo jedina prilika da nađem savršeno rijetko muško ime!!! Ideje su dobrodošle... 

Meni je Tin bas superrr, kao sto u mi stihov Ujevic

i u dilemi kao svi vi

I tako -mislim si ja-pa i nije tako loše????
i Dorian
!!!!

skarabej29 je napisao/la::mah Meni je Tin bas superrr, kao sto u mi stihov Ujevic![]()
Moj prvi sin se zove Miro, i zbilja je bio takav a i jos uvijek je MIR. Ima neki unutrasnji mir, smirime uvije kad se zagrlimo.
Drugi sin se zove Ognen (ogan= vatra) i bas je vatreni. I pogled mu je zivahan kao vatra. Non- stop je u pokretu.
Znaci: pazite kakva imena dajete deci. Ja ako imam treceg sina zvace se Tiho, garant:))))
pozdrav

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.