Sada je: 13 srp 2026, 06:16.

Koliko treba da se zaboravi?

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

PostPostao/la Trini » 23 kol 2007, 00:53

Meni je trebalo godinu dana. A imala sam relativno lagane porode.

I - kao sto sam vec toliko puta napisala - kad covjek ide ponovno roditi, kad krene u rodiliste, onda se kristalno jasno prisjeti svegas prethodnog poroda, bez obzira koliko vremena proslo izmedju ;-)
I try to take one day at a time, but sometimes several days attack me at once!
Trini
sv. Monika

PostPostao/la Dobri andjeo » 01 ruj 2007, 17:43

ja jos pamtim, al ne bol , bol mi je nebitna bila i bit ce :whew no ostatak, sestre, doktori , cijeli taj boravak u rodilistu pa poslije :ne e to jos uvijek ne mogu proci, i sad kad prolazim kraj petrove me zasarafi u trbuhu :ne
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la Karlova_mama » 04 ruj 2007, 08:47

Meni nije bio tezak porod i jos na stolu sam govorila da cu roditi jos 10 puta ( nisam mislila doslovno 10 :oops: ). boljelo je, ali stvarno sad se ni ne sjecam kojim intenzitetom.
Karlova_mama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la sretnamama » 26 ruj 2007, 13:27

Kao što cure kažu kad primiš svoje maleno u naručje sve zaboravljaš, vrijedno je svega što si preživjela
sretnamama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la IvaV » 29 ruj 2007, 10:15

Bome, jucer bila u posjti prijateljici koja je rodila i nimalo mi nije bilo svejedno. Tako mi svega, sav od epi me poceo zatezati kad ugledah radjaonski odjel :drink
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la des » 04 lis 2007, 22:24

ja sam cijelo vrijeme poroda ponavljala recenicu koju mi je prijateljica noc prije rekla : jedina bol koja ima smisla
des
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la bambolina » 05 lis 2007, 09:03

Ja sam se porodila prije 18mj i jos nisam zaboravila!
Mislim da nikad ni necu a niti ne zelim..isplatilo se pretrpiti bolove!
Ali ne mislim vise ne radjati jer nisam jer nisam zaboravila!
bambolina
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama silvija » 12 lis 2007, 08:54

mislim da se to nikad ne zaboravlja, ali svatko ima različit prag boli. Neću nikad zaboraviti bol (a bilo je to prije 6godina!), ali ne poroda, već samog šivanja!
Mislim kad te šivaju na živo, onda to fakat nemreš zaboravit....
Tako je malo potrebno da budemo sretni.
mama silvija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la bigmama3 » 12 lis 2007, 15:59

Ja sam nakon prvog vikala-NIKAD VIŠE a danas ih imam troje.Porodi su bili lagani tj brzinski ali ovaj zadnji još malo pamtim jer bebač ima godinu dana ali vjerujte nakon nekog vremena zaboraviš tu bol,sječam se samo kako je babica izgledala i da je moja zvijerka bila živa i zdrava i zadnji put sam rekla NIKAD VIŠE :juhu
bigmama3
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Rachica » 15 lis 2007, 21:13

des je napisao/la:ja sam cijelo vrijeme poroda ponavljala recenicu koju mi je prijateljica noc prije rekla : jedina bol koja ima smisla

Ovo je divno...i istinito :3srca
Eh...
slika
slika
Rachica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la LiKmama » 15 lis 2007, 22:38

Mislim kad te šivaju na živo, onda to fakat nemreš zaboravit....

mozda su predugo cekali.
mene su oba puta sivali na zivo (izvana i iznutra) i nisam ama bas nista ni osjetila.
dh: I hate work. It interferes with life.
Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
LiKmama
Asimilirana
Asimilirana

Lokacija: u nekoj tamo pokrajini čudnog imena, a možda i u trgovini

PostPostao/la domy » 30 lis 2007, 12:14

Meni je od poroda (na carski) prošlo dvije godine. Zaboravila sam bol ali mi je još u sječanju kad sam se prvi put ditala iz kreveta sam komentirala"Šta je meni ovo trebalo".
domy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la tweety » 01 stu 2007, 00:07

Moj porod bio je toliko lagan da sam odmah zaboravila. Rodila sam u dva truda i nisam ni popucala niti su me rezali tako da je i oporavak bio mačji kašalj. Trudovi su me boljeli i bilo mi je grozno kad sam slušala žene kako se muče, vrište i plaču pa sam i ja plakala i mislila " Nikad više ", ali nakon deset minuta kako se rodila moja ljepotica rekla sam " sad bi mogla još jedno. "
tweety
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Marto » 07 stu 2007, 01:04

U tom trenu bilo je grozno, užasno i teško, a kad je završilo osjećala san se ka prava sretnica koja je priživila i koja nakon toga može ama baš sve- pa čak i rodit još koji put! ;-)
Evo me sad nakon 11 miseci trudna sa drugim! :3srca (i sad lažen sebi da sam pretjerivala, da sigurno nije bilo strašno :mrgreen: a bilo je, bilo je!)
Zmaj :belji 10.12.2006.
Mišica :liza 22.06.2008.
Lav :mali 04.07.2010.
Marto
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MANDOLINA » 07 stu 2007, 01:18

Ma boli, boli intenzivno, ali ne i neizdrživo.
Nakon poroda, kad smo se ja i moja cura lijepo spakirale u toplu, čistu posteljinu, popila čaj, stiže mi sms od muža: Hvala ti...bla...bla...što si nam rodila curicu. Ja sam mu kratko i jasno napisala: Bilo mi je zadovoljstvo, nema problema, i drugi put !
I stvarno sam tako mislila i tada, 2 sata nakon poroda, i sada nakon skoro 2 godine.
Jer kad rodiš, gotovo je , nema više boli, ma ništa, a dobiješ to malo, malo koje te gleda, i kao da ti hoće reće: a joj mama, i meni je bilo teško, ali gotovo je , samo me malo dragaj i biti ću ti najbolja bebica na svijetu !
sada kad razmišljam o novoj bebi, sjetim se svega, a na porod gotovo da i ne pomislim, to valjda dovoljno govori.
02.2006. moje sve
MANDOLINA
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mahima » 07 stu 2007, 13:39

Možda je vrijeme da se oglasi postavljačica topica, inače opet u blaženom stanju.
Ah bar da je zaboravljeno :lol!!!
mahima
Asimilirana
Asimilirana

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju.