Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pravila foruma
Odgovori

01 vel 2007, 23:08

Amalija, Irma. Možda čak i Cvijeta.

01 vel 2007, 23:17

Irma je izvrsno...

02 vel 2007, 19:58

SlucajniGost, ja sam trebala biti Amalija ali eto, ispadoh Iva. Ime kao ime mi nije lose, ali bi me garant zvali Amalka ili jos gore-Amajlija! :p

Meni je trenutno najljepse zensko ime Nadja(Nadia), ali mm-u se ne svidja. Pa ratujemo. U uzem izboru je Mila, koja je opet mm-u favorit, a i meni je jako lijepo. Jedino mi necakinja kvari sliku jer veselo po stanu vice da ce nam stici MILICA! :drink

07 vel 2007, 18:05

E, a ja bih predlozila da nam moderatorice napisu sva ova lijepa imena na prvu stranu onak kao jednu listu po abecednom redu,radi preglednosti.
Isto i na imenima za djecake.

Moji favoriti medju zenskim imenima su Andjela,Laura i naravno Gloria

Da se prištekam...

09 vel 2007, 16:55

Čekamo curicu i ludi smo ko kupus jer smo za dečka imali ime odavna a sad za pišulju pojma nemamo...Evo nekih mojih favorita iako je moj mm kako mi se čini od sveg nabrajanja jučer zapeo za TEA...
Dakle:
Tea,Tamara,Dia,Lana,Diana,Sara,Simona,Gabriela,Rita,Zara,Paola...

Ja i dalje pojma nemam...Kod TEA mi se jako sviđa značenje- DAR OD BOGA ...

13 vel 2007, 14:49

naša princeza se zove Hana i to mi je predivno ime i baš joj paše, ali od rođenja ima i nadimak Koko, ali i to mi je jako, jako slatko :3srca

ja imam strano i neobično ime pa me čitav život prate razni nadimci i zato sam svojim klincima htjela dati kratka imena kako nebi dobili nadimke, ali eto - ja sam joj dala nadimak čim je izgovorila prvu riječ - KO :3srca

a za drugo dijete već godinama imamo ime, ali još uvijek čekamo bebača :dunno
ako bude cura - Nina, a dečko Nino

:3srca

P.S. IvaV Mila mi je predivno ime :3srca

14 vel 2007, 00:59

¸mm i ja se bas ne mozemo odluciti oko muskog imena,a od zenskih nam je prvo Irma :3srca ,a jos su mi super i Azra,Kora,Rita,Mia,Nuša,Maša,Svea,Hana,Tia
hana :3srca ,pusa princezi prekrasnog imena ,a tvoje ime je predobro,morat cemo razmisliti i o tvom imenu :3srca

27 vel 2007, 11:06

Moja cura zove se Kristina a da je bila decko zvala bi se Roko. Od zenskih imena svidja mi se jos Nina i Zara, a ako drugo bude curica (kad bude) zvat ce se Zara (u prevodu s talijanskog Zadar). :trio

03 ožu 2007, 11:08

Moj sinčić se zove Tarik a curka Arabela-Lejla
ali je i pored 2 imena zovemo Bela.
Njihova imena mi se sviđaju ali evo još nekoliko
prijedloga
Dino,Riad,Faris...
Sara,Tea,Kjara...
:sve

08 ožu 2007, 02:23

kaja,nola,masa,tonka... :3srca

11 ožu 2007, 13:58

Lila mi je superekstrakul ime (mahima :mrgreen: ), tako se zvala mama od Dore Pejačević, skladateljice, ne znam jedino jel bila s dva l ili s jednim...tko se fura na domaća imena, supersuper mi je Šima, i Matija, i Morana.

11 ožu 2007, 16:35

Tara i Luna (mif, :juhu ), Petra, Franka

13 ožu 2007, 19:59

Mia, Nera, Lara, Nika, Dora....

15 ožu 2007, 19:52

TmamaKiN je napisao/la:Drita, Igora i dobro staro univerzalno zensko ime Ana

edit - djizus, Barbi premjesti ovo na imena za cure, vidi se da nisam bas doma na ovom podforumu; sorry cure na upadici, svima zelim ugodne trudnicke dane i brz i lagan porod

15 ožu 2007, 19:55

:mrgreen: :mrgreen: A ja već mislila da se prijavljuješ na termine poroda. :mrgreen: :mrgreen:

15 ožu 2007, 21:21

Da imam jos jednu kcerkicu pokusala bi joj dati ime Olivia, mislim na to ako bi se muzic slozio, a svidjela su nam se Damjana i Kaja, kako nam se i zovu nase cure! :3srca

16 ožu 2007, 00:12

Krista, Dorja, Nika, Ena, Lucija... :juhu

16 ožu 2007, 10:06

A ja već mislila da se prijavljuješ na termine poroda

eh, da sam samo koju godinicu mladja, citale bi se i tam..:mrgreen: :mah

18 ožu 2007, 20:05

moi favoriti su:
Neda, Ana, Petra, Lina, Teona, Kalina, Mirna, Vedra, Arna, Dunja, Irina, Bojana ...

19 ožu 2007, 17:22

eh, kako se ukusi razlikuju...
već sam par puta pročitala ime Kaja, a moja najbolja prije je Kaja i znam da se u par navrata odlučivala za promjenu imena,
u vrijeme puberteta naročito, razmišljala je da tuži starce :lol

ja da ponovo biram dala bi kćeri ful obično,hrvatsko ime- Dora
(ne mogu si nikako oprostiti što sam stavila poduplano slovo u imenu, grozno :roll: )

19 ožu 2007, 22:44

Kad vec spominjes ime Kaja kao grozno, moram reci da smo mi bili "spljuvani" od vlastite familije. Rekli su nam izmedu ostalog da smo izvadili ime iz naftalina! :roll: da ce je svi zezati, da se bake od 90 godina tako zovu i da kad se spomene Kaja, to asocira na - aha ona stara baka Kaja! :lol Ja sam kao tinejdzer bila luda za Plavim Orkestrom i jedna od omiljenih mi je bila njihova pjesma Kaja. Otuda ime za moju curicu. Meni skroz ok ime i polako se i familija navikava. Uglavnom vise ne gundjaju. ;-)

21 ožu 2007, 15:36

bok cure! :mah
i mi muku mucimo s imenom, imamo djevojcicu i isto razmisljamo koje bi ime. neki dan sam trazila znacenje nekih imena i naletjela na ovu stranicu. ako vas zanima, pogledajte.
http://www.imehrvatsko.net

22 ožu 2007, 19:14

Dorotea.

23 ožu 2007, 09:38

Ako bude djevojcica, bice Eva

24 ožu 2007, 13:05

Ako bude curica mogla bi biti Nora, ali ima jos vremena.

26 ožu 2007, 20:21

Ena Paola Tamara Linda su trenutno u užem izboru...a do kraja svašta još može bit...(to mi kao znamo da je cura...sambogzna) :3srca

27 ožu 2007, 14:37

Pia

28 ožu 2007, 12:03

Meni je nja nja ime DALIA,i tako smo dali ime nasoj curi,ako bude jos jedna cura bit ce VALIRIA,meni su jos ljepa TANIJA i MELANIJA :cool

31 ožu 2007, 16:40

Pia,Jana,Marta i Ivja.

04 tra 2007, 13:57

tena-moj favorit, lena, kaja-mm-ov favorit, jana, mila, katja, tara, luna, zara, lina, kala, vita, vida....... uglavnom, i pet slova mi je previše.
Odgovori