i od tada normalno svaki mjesecSada je: 29 kol 2026, 10:00.
Moderator/ica: Diami
i od tada normalno svaki mjesec

Rodila sam 24.08.11 i od tada još nemam menstruaciju. Imala sam spolne odnose. Ali naravno uz zaštitu. No brinem se što menstruaciju još nisam dobila. Ima li još takvih majki kao što sam ja? Da nisu dojile i da dugo poslije poroda nisu dobile menstuaciju? Ukoliko se koja javi, bit će mi puno lakše. Bila sam i na prvom pregledu. Sve je uredu. Želim napokon dobiti prirodnim putem mengu pa da mogu početi piti kontracepciju. 

znam da bi trebala kod ginića al kad se naručim čekam minimalno mj.i pol dana,,,
,,,kako je vama bilo kad ste tek procurile....?

s tim da mi je krvarenje od poroda trajalo 30 dana

, i fala joj zbog toga.mamashnita od noje je napisao/la:menge ni u tragovima

. Ja prvi put tri mjeseca nakon poroda, drugi ni toliko. Nije feeeeeeeer 

dobila točno 2 mjeseca nakon poroda isto kao i što je bilo nakon prvog poroda. s tim da sam prvog klinca dojila 13 mjeseci a i sad isključivo dojim i bogme imam puno podoja na dan i puno mlijeka. očito sam baždarena na 2 mjeseca

Lorena82 je napisao/la:evo i ja već dobiladobila točno 2 mjeseca nakon poroda isto kao i što je bilo nakon prvog poroda. s tim da sam prvog klinca dojila 13 mjeseci a i sad isključivo dojim i bogme imam puno podoja na dan i puno mlijeka. očito sam baždarena na 2 mjeseca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.