fancy, sad sam išla tražit, tebi je termin 5.7. po novom kako su ti računali, pa to je za tjedan dana zapravo, super si ti izgurala, a i beba je već prilično velika. jel onda ako nešto krene prije dogovorenog termina za carski isto ideš na carski ili kako to onda ide? vjerujem da bi se bolje osjećala da ti je tvoja dr pri porodu, ali što kažeš, pa svi su oni stručnjaci, bit će to sve OK, vidjet ćeš

ne brini se, bitno da je beba u terminu i da je sve OK, još da porod prođe, a to je koliko sam skužila sve dogovoreno čak i ako tvoja dr ne bude tamo i onda počinje nova životna etapa
svenegali, blago ti se što ne moraš kuhat svaki dan! iako, s druge strane ja sa svojima ne bi mogla bit u istoj kući, čak ni odvojeni stanovi

mi smo živjeli tako sa svekijima prvih par godina, onda su oni odselili, a mi smo s kata preselili u prizemlje koje smo prije toga kompletno preuredili po svom. sad gore imamo prazan stan koji nam služi ko spremište i za tulume. ali meni su i tako išli na živce, iako smo bili skroz odvojeni

preporodili smo se od kad smo sami, a oni su otišli par kuća niže niz ulicu
mrvice, javi se od kuće kad stigneš, mogu mislit koja će to bit sreća kad budete svi troje na okupu
ja danas planiram popodne malo s MM-om prošetat do emmezete kupit nove stoliće za dnevnu sobu i još neke sitnice za kuću koje odgađamo već jedno 3-4 godine
a sutra popodne idemo za Zg i na pregled, živo me zanima šta će mi reći!!!