Sada je: 21 tra 2026, 13:11.
Moderator/ica: Diami

Dižem glas za japanke, obične za 10 kn. Za tuširanje, ko stvorene

Sva sreća da nisam to kupovala, nego posudila i odmah vratila.

jer moj P. je jako malo spavao a ako mu nisam bila na vidiku nije prestajao urlati
. Ovako bi ga stavila u lezaljku i kad kuham u kuhinju na radnu plohu, kad sam u kupaoni i on je bio samnom itd. kud ja tud i on. 

Potica je napisao/la:Mene je spasila takva lezaljkajer moj P. je jako malo spavao a ako mu nisam bila na vidiku nije prestajao urlati
. Ovako bi ga stavila u lezaljku i kad kuham u kuhinju na radnu plohu, kad sam u kupaoni i on je bio samnom itd. kud ja tud i on.

Mi smo bili posudili ogradicu za igranje, takva ali mrezasta, i Paula se penjala po rubovima vec sa 6 mjeseci, nije bilo sanse da i minute ostane u tom sama

eli je napisao/la:cure, 99% da će vam bebe gotovo cijele dane provoditi na rukama.

Zwerka je napisao/la:Jučer sam u jednoj trgovini u Bjelovaru vidjela dva valkja od pamuka punjena vatom. To su u biti valjci za podupiranje bebe kad spava na boku - jedan podupire leđa a drugi trbuščić, tako da se beba tokom spavanja ne okrene na trbuh ili na leđa. Košta 150 kn.
Po mojem, lako se bebu podupre i s malim jastučićima ili s dekicom, tako da ne znam dal da to kupujemo ili ne?
Ima li tko iskustva s tim " podupiračima"?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.