Sada je: 07 ruj 2026, 19:38.
Moderator/ica: Diami

kad se lijepo psihički pripremiš, i primiš za ranu dlanom, pa tek onda iskašlješ, lakše je, iako i onda boooli.
TanjaMT je napisao/la:ne znam jesam li dobro shvatila swmamu. ti si drugi carski lakse podnijela iako je bio tezi, jer si znala sto te ceka? (tako nekako)
ja sam drugi - planirani - psihicki podnijela puuuuuno teze. jednostavno me je bilo strah. uh, i sad kad se sjetim, prodje me jeza...
prvi put mi je carski bio spasenje, izbavio me agonije duge dva dana, bila sam presretna. drugi put![]()

, ma tad sam vec bila
ali znam kad su krenuli s maskom prema meni da sam ih pitala da sta su normalni, da necu ja spavat..)
rekla mi je da sam se jako tresla dok sam jos spavala
nije me nesto previse bolilo, drugi dan sam vec setala po sobi, normalno sam mogla piti, za jest je bilo bljutavo a cetvrti dan sam isla doma, usisala kucu, oprala kupaonu i wc...malo me stezalo kod dizanja iz kreveta, nis strasno, sama sam si davala inekcije protiv tromboze. kasljala nisam, a nisam bila ni zedna nesto previse

Psiha je već druga priča, al tu je bio faktor iznenađenja tj šok od hitnog carskog i sve kaj se događalo prije samo operacije...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.