Eto ja srecom mogu reci da moj pomaze. Ja kuham i sredjujem ves, jer sam doma od nedavno, pa cisto da nesto radim, inace bi poludila, a i zelim ostati fizicki aktivna ukoliko je moguce do kraja trudnoce. Imamo zenu koja nam cisti. Muz ide u nabavke, vozika me gdjegod treba, ide na preglede samnom (gdje nakon sto izvaze mene, sestra uredno i njega izvaze jer se u pocetku poceo debljati kad i ja

), idemo sad na trudnicki tecaj i ako bude prirodan porod biti ce prisutan. Ali ono sto mi je najbitnije, svako vece ima volje za ono sto mi zovemo "tretman" - mazanje trbuha bademovim uljem da smanjimo vjerojatnost zlocestih strija, masaza gornjeg djela ledja i masaza mojih umornih stopala.
Ma da nista drugo ne radi osim tog tretmana, ja bi mu bila vjecno zahvalna jer mi to uzasno puno znaci i mogu lakse zaspati.
Sto se tice citanja literature, tu i tamo nesto procita sto mu ja kazem da je bitno i zanimljivo, jer nemam ga srca tjerati da uz svoj posao i dodatan posao oko mene

jos surfa po internetu i cita sve i svasta.
Mislim da svaki par, pa tako i svaki suprug, funkcionira na drugi nacin, ali najbitnije je da te razumije (zasto si ponekad zivcana, tuzna i sl.).