kod mene upravo suprotno a rodila sam isto u rijeci..
rodila sam 20.09.2009.
docekala izmjenu smjene.. bila u bolnici vise od 14 sati prije nego sam rodila.. stvari su se malo zakomplicirale jer sam bila zatvorena do samog poroda a vodenjak mi puknuo u 9 ujutro (u bolnicu sam dosla oko 7 - 8 ujutro - rodila u 21:50).. vec su htjeli na carski jer je mala jako slabila (a i ja sam bila vec na izmaku snaga) no na kraju smo ipak uspjele i prirodnim putem

u bolnici su svi bili divni prema meni, mozes popiti vode, samo zatrazis i sestre ti donesu. pomagale su mi oko wc-a, setale me i dolazile me pogledati svakih 20 min do pola sata. na svako moje pitanje (a bilo ih je mnooogo) ljubazno su mi odgovorile, objasnjavale mi sta slijedi, kako ce postupiti dalje... mozda zato jer cijeli dan nisam ni glas ispustila za vrijeme trudova i bila sam jako ljubazna i slusala sta mi govore.
a babica.. cudo od zene. nazalost sam zaboravila ime al bila je cijelo vrijeme uz mene, pricala mi, pomagala da se okrenem, da izdrzim trudove.. disala sa mnom.. tjesila mog muza koji me vec jedva gledao (bilo mu je tesko gledati kako se mucim) i porodila me u 3 truda. nije odustajala od mene. probale smo na boku, na ledjima, svakako.. na stolcic nisam mogla zbog kompikacija. pred kraj je maloj opadalo bilo (valjda zbog manjka plodne vode ) pa sam mogla samo na desnom boku lezati. al posto s boka nisam mogla malu poroditi sam morala na ledja i onda expresno tiskati. ako nije islo opet na bok i cekat iduci trud..
nakon poroda sam bila s malom sat vremena, onda je isla pedijatru na pregled a ja u sobu. malo su nam skratili zajednicko vrijeme. bili su zabrinuti i za nju i mene. dosla sam u sobu oko 23:30. sestra mi je odmah donjela caj, jogurt i 2 snite kruha da malo ojacam. bile su ukratko super.
bila na dripu brdo sati, rezana i sivana (6 sava), ruka mi licila na sito za tijesto od tolikih uboda al sve u svemu je bilo ok jer su svi bili toliko dobri prema meni da se sve dalo lakse podnjeti.