moj prvi porod je bio vaginalni, uz drip zadnja tri sata i vrlo malo rezana....
Sada je: 29 stu 2023, 03:56.
Moderator/ica: Diami
zvrka je napisao/la:samo jedan savjet: disati, disati, disaaaatiiiii pravilno!!!! Ja nisam, a kad sam napokon uspjela napraviti što mi babica govori i disati kako treba trud je stvarno bio lakši!! Samo što je bio među zadnjimaOvi prethodni...
Vicky & Mama je napisao/la:babica s visoka meni - izvoli rodit ako ti je stalo do diteta![]()
![]()
Lorena82 je napisao/la:Vicky & Mama je napisao/la:babica s visoka meni - izvoli rodit ako ti je stalo do diteta![]()
![]()
Prvorotkinja sam....došla u 22h u bolnicu jer mi je pukao vodenjak, u 00.38 sam rodila. Porod je bio skroz prirodan, bez dripa, bez epiduralne, bez epiziotomije
zvrka je napisao/la:Prvorotkinja sam....došla u 22h u bolnicu jer mi je pukao vodenjak, u 00.38 sam rodila. Porod je bio skroz prirodan, bez dripa, bez epiduralne, bez epiziotomije
svaka čast ženo!! Znaš li ti kako si sretna?
![]()
Ovaj tvoj post trebaju pročitati sve prvorotkinje!
Dulcineja je napisao/la:Došla u bolnicu do kraja otvorena, trudovi stali, probušili vodenjak i izgurali bebu. Bez epiziotomije i pucanja međice.
Dulcineja je napisao/la:Meni se čini da je kod ta dva poroda bilo u pitanju to da je otvaranje bilo nečim izazvano par dana prije nego što je bilo vrijeme (npr. amnioskopija) i da tijelo zapravo nije još bilo spremno za porod. Nije mi ni pukao vodenjak, trudovi slabi, možda je to povezano s razinom hormona. Iako je to sve bilo oko termina, imam malo duže cikluse i ovulaciju najčešće oko 20. dana, pa mi je pravi termin najčešće nekih tjedan dana nakon onog određenog zm.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.